Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Troška jenom řekl, že za socializmu nikdo nemusel stát fronty na pracáku a kvůli takovému ponížení se ze zoufalství upalovat, nemusel mít obavu, že až se vrátí z dovolené od moře bude mu sděleno, že je bez práce ( k moři za pár stovek nebo zdarma od ROH mohl každý a každý na to měl ) Kdo chtěl do tzv. kapitalistické ciziny mohl požádat banku o tzv. příslib. Každý měl jistotu, že ona a jeho rodina bydlí a nikdy nebude pod mostem, že ani důchodci neměli strach, že je někdo vyžene z bytu na který z důchodu nemají. Dnešní tzv. svoboda ano, ale pouze pro ty kdož rozkradli miliony a hodnoty vydělané a vytvořené pracujícím lidem. To vidí pan Troška a pan prezident Zeman !!!
    • zblaznil jste se upne? navrat totality neni reseni...
      • O totalitě mluvíš jen ty,žalude,asi jako když Cikán hádá podle svý kobyly *12* ...všichni ostatní okolo hovoří o objektivních skutečnostech a mimo jiné i návratu řádu věcí,a to netotalitiního a tentokrát vážně demokratického, dosavadní žumpy,chaosu,bezpráví,všeobjímající korupce
        a čirého fízl-fašismu už bylo dost! *16*
      • Čemu říkáš totalita? Jak ji definovat? Jaký je rozdíl mezi totalitou a dnešním režimem?
        Vláda jedné strany? A co jedna strana s více názvy? Zeman, nebo Klaus? Oba jsou u toho od začátku. Kdyby volby mohli něco změnit, nezakázali by je? Jsem svobodný občan, když mě jiný občan může bez důvodu vyhodit z práce, sebrat mě peníze a vyhodit z bytu?Nevím a v TV se dozvím tak leda kdo koho zabil, naboural se v autě,nebo kdo nakopl psa. Je svoboda,když Wietnamec nemusí platit daně a clo a u mě je berŃák každou chvíli? A ještě mě řeknou, že Wietnamci jsou stát ve státě. Proč platím pokutu za špatné parkování a Wietnamec nemusí mít řidičák vůbec? Je svoboda, když miliardář má firmu na Kypru, aby nemusel platit doma daně? A já se musím spokojit s tím, že není na důchody? A stovky dalších otázek. Nevím, nevím nevím...
  • Známe Tachecí i Hvížďalu. Pan Troška neřekl nic co by neodpovídalo pravdě.
    • Tachecí je pipina, když se nechala zlákat tématem a stále podsouvala Troškovi další nesmyslné otázky. Troška ale odpověděl správně. Všichni jsme se o tom učili ve škole. Hitler byl socialista, který postavil Německo na nohy - to, že toho později zneužil, je jiná kapitola, kterou Troška nijak neoslavoval.
      Zase se jedná o typickou novinářskou zkratku a Hvížďala by se měl hodit do klidu.
    • TAM ,kde šlápne Tachecí,tam neroste nic loo let.Je psychicky narušená a pokud nemůže prrosadit sama sebe, jsou pro ni všichni blbci.Tachecí,už máš chlapa??Ale ,kdo by s tebou vydržel!!!!!!!
  • Podle toho, co jsem četl zde v článku na Tiscali, je Troškova chvála Hitlera nesmyslná. Jde o část souvětí, vytrženého z kontextu věty a pokud by toto mělo být trestným činem. pak by muselo být trestným činem už jen pouhé vyslovení jména Hitler. Tachecí to nadhodila záměrně ( = neupřímnost a snaha očerňovat nevinné lidi, kteří nesouhlasí s dnešními zlodějnami) a Troška možná, ale opravdu jen trošku naletěl... Šlo o narážku Tachecí, že "Hitler postavil Německo na nohy "( hospodářsky). Hitler nastoupil jako kancléř v r. 1933, tedy v době vrcholící krize, kterou řešil zahájením a rozvinutím zbrojní výroby. Němečtí dělníci tak dostali práci a obživu, což přineslo Hitlerovi počáteční důvěru, kterou on pak využil ke zmanipulování prakticky celého národa k fašismu. Prostě dal lidem ten "římský" chléb a jako "hry" pro ně vymyslel válečná dobrodružství, která se zvrhla v neskutečná zvěrstva, zaplacená více jak 60ti miliony zmařených životů. A Troška se dotkl opravdu jen té hospodářské části, týkající se "postavení Německa na nohy" hospodářsky, nikde se nedotkl propagace či schvalování fašismu,,,,Celá kauza se týkala pouze zmínky o systému, použitém Hitlerem k oklamání německého národa, což je historicky doloženo a nemá s propagací fašismu nic společného, jde jen o vysvětlení, proč se Hitler mohl dostat k tak absolutní moci... Šlo tedy jen o podlé nastražení léčky, jak veřejně obvinit populárního režiséra z propagace fašizmu... K žádnému trestnímu činu nedošlo a také žádný soud buď vůbec nebude, anebo by musel být Troška jasně osvobozen, to ale není určitě záměrem novinářů. Jde jen o podsouvání veřejnosti lživých "jakobyobviněních" jako součást propagace a klamání veřejnosti, tedy úmyslné kriminalizace poctivých občanů s cílem získat nad veřejným míněním kontrolu. Myslím, že to je bezpředmětné, lidé dnes na tohle "neskočí" a v konečnémj důsledku dopadne tato lež na hlavy jejich tvůrců !!!
    • Pana Trošku osobně znám. Je to člověk čestný a upřímný, který nemá pražádný důvod k tomu, aby se zastával masového vraha svého vlastního národa, Adolfa Hitlera, právě naopak. Otázky paní Tachecí jsou mnohdy velmi záludné, provokativní, nejen v rozhovoru s panem režisérem Troškou. Je zaujatá a neobjektivní, bigotní stoupenkyně pravicové politiky. Kdo v něčem nesouhlasí s politikou současné vládní garnitury, toho se snaží zostudit a znemožnit, a to by si televizní komentátorka neměla dovolit. Je za to určitě dobře placena.
      • Tak nemá tak hloupě odpovídat... Vystupuje-li veřejně, tak musí vystupovat s ohledem i na jiné skupiny... Mám pocit, a to je problém pana Trošky, že má tendneci zjednodušovat.... život není jako jeho Kameňák.. pokud jeho ano, tak se pak nedivím, jak přemýšlí...
        • Pan Troška dokáže bavit svými filmy tisíce lidí a to i v této nevyvedené době, narozdíl od pí. Tachecí. Kolik lidí dokázala rozesmát ona a on? ...
        • Alenko, ty nejsi žádná nadřízená pana Trošky a nemáš mu co ukládat, co smí a nesmí říci. Zastáváš svobodu slov atak, že máš jen sama jedinou pravdu a ostatní jsou hlupáci, ž etě neposlouchají. Tom opravdu nebudou, protože vysloveně lžeš
  • Co je za problém ?
    Problém je Pani Tachecí, protože její diskusní pořady z TV Prima , přesně ukázaly kam
    paní Tachecí směřuje rozhovory. Ti kdo nevelebili Václava Havla nebyli vystavování
    dotazům pro vyjádření svého názoru, ale vyslícháni jako obžalovaní inkvizice před upálením.
    Zdeněk Troška proto musel být prostě odsouzen za své postoje včetně odmítnutí amerického radaru. Na místo ďáblova znamení v podobě pihy stačí, že se mimicky správně neprojevil při diskusi o Hitlerovi.
    Tímto protestuji, a žádám, aby orgány činné v trestním řízení konaly proti paní Tachecí za porušování ústavy pro vyvolávání uměle nenávisti manipulací faktů proti osobám a skupinám vyjadřující svůj svobodný názor.
    • Milý Vlku,
      pokud hodnotím tvoji písemnou práci tak ti musím dát nedostatečnou !
      Píšeš ve spěchu aniž by jsi zkontroloval pravopisné chyby a překlepy a to ukazuje na skutečnost že to smolíš v pracovní době a bojíš se aby jsi nebyl přistižen že se v práci flákáš ku zdravě !
    • Bez televize nedáš zjevně ani ránu.....
    • Plně souhlasím a připojuji se! Měl jsem v úmyslu něco podobného napsat!
    • Ale on mluvil o pořádku nikoliv o genocidě
    • Vlčáku,plně s Tebou souhlasím někteří novináři jsou kre..ni a patří je umravnit.
  • Co hmatatelného udělal Hvížďala a Tachecí pro tuto zemi mimo žvástů, které nemají reálný základ.Proč se tváří tito samozvanci jako názor většiny a tak nám vnucují jejich absurdní postoje,kdo je platí? *13*
  • Pan Troška, na rozdíl od pana Píšťaly a paní Šišlací, naplnil kina a něco konkrétního dokázal! S jeho názory zcela souhlasím. Hitler byl kreatura, ale ve své době opravdu svému národu pomohl postavit se na nohy, dal lidem práci, pocit důležitosti a hrdosti.......že použil zrůdný postup dokládá historie. Ale co dokázali NAŠI vůdci s Českým národem?????? Z blahobytu do hoven !!! Takže kdo udělal pro svůj národ víc soudruzi Píšťalo a Šišlací? Přestaňte psát hovna, nedělejte si kariéru na čestném a úspěšném člověku, přestaňte vytrhávat věci z kontextu a nechte ho v klidu tvořit....díky Vokr.
    • Tak tohle a i jiné příspěvky sedí. To co říká pan Troška o nacistickém zločinci číslo jedna je pravda. Hitler vyhrál volby, opravdu zaměstnal celý národ, ale pak muže nahnal na jatky světové války a na smrt, ženy do výroby , potraviny na příděl,atd. Usmrtil miliony lidí, Také je pravdou co říká o tzv. "svobodě" a "demokracii" , kterou se současní zloději ohání. Všichni dobře víme o koho jde, co pod pokličkou tzv. politiky na našem státu a národu spáchali. Všechno připomíná Titanik: Na palubě hraje hudba a loď se potápí. Stále věřím,že za všemi jednou zaklapne katr a propadne jim veškerý majetek , který od roku 1989 získali.
  • Trestní oznámení??? Směšné!!! Pan režisér Troška jasně řekl, že některé věci, které Hitler udělal byly zavrženíhodné a jen ho v uvozovkách pochválil za zaměstnanost a to, že Německo postavil na nohy. Já v této formulaci svého názoru nic špatného nevidím. Naše současná vláda nás pro změnu sráží na kolena, to ale naši bulvární novinářskou žumpu, zastoupenou bulvárními "novináři" typu Barbora Tachecí či Karel Hvížďala, nezajímá. Zřejmě jsou touto bulvární žumpou nadstandardně placeni. Vy slavní "novináři" Tachecí a Hvížďalo panu Troškovi ani po kotníky nesaháte!!!
    • Hitler se vším všudy byl plodem kapitalizmu a zrůdné filozofie, že co nese peníze mě, musí být správné pro každého. Kapitalista se spojí třeba s čertem, jen když to ponese.
      Dokonce jsem slyšel, ale nevěřím tomu, že se neštítí namlít koninu do buřtů. Pane Bože co to máš za čeládku?
      • Kdyby jen koninu. Ta je zdravotně nezávadná, jenom je levnější, takže jde o celkem běžný podvod. Já ale mám horší obavy, co se mele vůbec do salámů a jiných potravin. Neexistuje např. pekárna, kde by pečivo neolézaly myši a možná i leckdy potkani ( tahle havěť dobře ví, že tam mají potravu a na deratizaci nereagují - nacpou se lahůdek a návnady si nevšimnou. A my to jíme po nich. Ale v poslední době mám podezření, že se potkani melou i do uzenin. Jak a kde, nedokážu, ale chuť klobás a uzenin je podivná, nesmrdí, ale po prvním soustu se chce zvracet. Na myšlenku použití potkanů do mletého či uzenin mě upozornila zpráva z Polska, že jejich maso obsahuje strychnin, jed na krysy. Jak se tam asi dostal ??? Jediná pravděpodobná cesta je , že se ty myši otrávily návnadou a když zdechly, tak je tam řezníci semleli do vepřového a hovězího... Nyní je v Polsku další skandál, že do masa melou zdechliny jak krav, tak i koní, prostě namísto do kafilérie to mleli do mas a salátů. Polská policie už pozatýkala celou bandu těchto podvodníků a to je fakt. A my maso z Polska dovážíme !!! A kdoví, zda u nás také se to neděje - když tady neváhali podvodníci zabít několik desítek lidí metanolem a stovky otrávit do oslepnutí, tak si o nedělám o našich výrobcích žádné iluze, Měly by na to skočit kontroly z OHESek a uplatnit trestní stíhání !!! Ale do toho se nikomu nechce, proč ??? Lepší je se na to vykašlat a brát velké peníze a užívat si kvalitních výrobků, které jsou drahé a nezávadné...No a Poláci ??? Samí věřící, ruce sepjaté k nebi a klidně vraždí jménem boha ??? Tak se toho Boha raději ani na nic neptej, Josefe !!!
        • Vím, to s tou koninou bylo myšleno k usmání. Psi a potkany běžně konzumují také wietnamci. Umí to připravit, že to v těch nudlích a ostatních pokrmech nikdo nepozná. Viz objevená psí jatky. S Wietnamci jsem dělal a vím to od nich.
          • Polští kapitalisté melou do masných výrobků zdechliny od rasa. Dobrý apetit všem apologetům Hvížďaly a Tachecí. Ti mají vlastní, kashrut jatka.
  • Troška prostě odmítá černobílé vidění. To že má jinný názor než se očekává je očividně problém. A je jasný že je lepší fronta na banány než na pracáku. Dneska se pořád probírá co bylo špatně před padesáti lety a nedávná minulost a současnost se neřeší.

    A socialismus z hospodářského hlediska?
    20 let tenhle stát žije z rozprodeje majeteku který zbyl po minulém režimu. Tak o čem je řeč?
    Dneska se žije v podstatě na dluh, nahoře sedí kmotři zlodějů a obyčejný člověk sice může říc co chce, ale to je tak všechno. A zkuste v práci poukázat na nezákoné jednání zaměstnavatele... Kdyby si někdo dal práci a spočítal ty statisíce lidí kteří za posledních 20let přišli o práci bez vlastního zavinění kvůli rozkrádání republiky neší elitou a kolik to v důsledku zničilo rodin, tak zjistíte, že horší režim tu fakt nebyl.
    • Naprosto souhlasím, a právě pro ten jeho lidský postoj, kterým se zastává obyčejných lidí, ho ti, kdo jsou u moci, banda lumpů, zlodějů a podvodníků nejtěžšího kalibru, vedle kterých jsou ti komunističtí pouhými břídily, nenávidí. V poslední době jsme svědky už několika křižáckých tažení proti panu Troškovi. A není pravda, že si v této kleptokracii může každý říci, co chce. Jen ať to zkusí! Proto jsme všichni tak ustrašení...
  • Potlesk panu režisérovi! Je to skvělý a odvážný člověk, myslím, že mnoha lidem mluví z duše a jen blbové za mrzký peníz jako levné prodejné dě*ky ho kompromitují a vnášejí mu do úst překroucené nesmyly. Narozdíl od nich ale on a jeho názor něco znamená.
    • A to jako proč? Tyto jeho názory jsou hodně hloupé a znamenají jen to, že to pan režisér nemá v hlavě moc poštelované. Ale prosím, každý má právo na svůj názor i nechytrý.
      Za šikovného pana Hitlera to bylo s právem na názor trochu jinak...
    • Bravo! Uprimne. Mnejte se.
    • Kéž by bylo více takových režizérů v našem životě a vládě.Díky Vám pane Troško. *14* *3* *4*
    • Běhá mi z vás mráz po zádech.....
      • Tak si dejte hodně teplou sprchu. To obvykle pomáhá...
  • ....Pan Troška...jeho filmy nejsou nic extra světoborného, ale je jeden z mála pánů umělců , který dovede pochopit a pojmenovat negativní fenomény doby ve které žijeme.
    To si vůbec většina umělecké obce neuvědomuje...nezaměstnanost a stím spojená dehonestace práce schopných spoluobčanů je nezajímá...jsou to pokrytci a ještě nám budou radit arogantně koho máme jako národ ve svobodných volbách volit ne??-((((
    Pane Troško děkuji Vám za názory....až lid zvolí v agonii nezaměstnanosti do čela KSČM nebo extrémní pravicovou stranu tak bude pozdě uvědomit si , že rádoby demokratické strany jsou zde zejména pro zajištění stability a ta vychází z dostatku práce a sociálních jistot spojených s právním státem....toto zde vůbec není a je zde živná půda pro levicové a pravicové extremisty.
    Samozřejmě že až nebudeme mít co do úst volíme toho kdo nám toto základní opatří a lidí zahnaných do kouta a sociální pasti je zde již na 600 tisíc dlouhodobě nezaměstnaných to je výsledek zločinné vládní politiky zejména pravicových stran!!!!!!
    • ...Jste oslové. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit