Přejít na výpis diskuzí
Šokující rozhovor Trošky s Tachecí má dohru. Možná došlo k trestnému činu
21.3.2013 | red
236 příspěvků
-
Pane Troška, naprosto souhlasím, že k čemu je svoboda když nemá ani na chleba a přišel o domov. Jenže Hitler zabavil majetek především židům a pak celé Evropě a můžu Vám říci, než Hitlera , který vehnal miliony lidí do koncetračních táborů, statisíce bez jakéhokoliv soudu popravoval, ale táké nechal svými pohůnky umlátit, zvěrstva které páchal po celé Evropě by nikdy nemohlo vyvážit , že tímto zvěrstvem zajistil stoprocentní zaměstnanost. Asi rozhodně nemáte v rodině příbuzné ,které nechal ve jménu čisté rasy popravit, zlikvidovat v koncentačních táborech, vypálit tisíce vesnic i s obyvatelstvem. Doporučuji navštívit Lidice a podívat se bronzovým sochám představující lidické děti do očí, možná vám dojde co jste vypustil z úst za zhovadilost.
-
-
Možná byste neměla nikam psát, leda až pochopíte psaný text.
Protože takhle to vypadá, že lžete vy. -
-
A můžete mi říci, co je k nepochopení na tom, že si pan Troška naivně myslí, že udělal Hitler cokoli dobrého? Že jakkoli pomohl svému národu, komukoli?
Možná až se druhý den probudil a srovnal si to trošku v hlavě, přečetl si rozhovor a zamyslel se... možná, že zaskřípal zuby. Jinak, jestli ne, je naivní a je potřeba se proti takovýmto hloupým a nebezpečným názorům ohrazovat.
-
-
Já naopak doporučuji Vám ještě jednou si přečíst reakci pana Trošky na ryze demagogický výpad paní Tachecí. Troška přece nechválil a neschvaloval koncentrační tábory, holocaust , rozpoutání války a zvěrstva, které nacisté páchali po celé Evropě. Pouze v souladu s kontextem rozhovoru uznal, že po letech hyperinflace v důsledku reparací a hospodářské krize zajistil lidem práci. Ano, bylo to v rámci příprav na válku (stavba dálnic, práce ve zbrojovkách atd.). Možná to měl Troška říci, o tom se však diskuse nevedla. Vedla se o asociálnosti Nečasovy vlády, svobodě pouze pro někoho, nezaměstnanosti a strachu ze ztráty zaměstnání atd.
-
-
Pro kolemjdoucího, já netvrdím, že by pan Troška schvaloval nacistický režim, vím, že je naopak lidový ,ale Hitler zaměstnanost zajistil pouze na mašinerii zbrojení a zabrání celé Evropy. Takže chválit Hitlera, že zajistil zaměstnanost , tak rovněž musíme vědět kam ta jeho stoprocentní zaměstnanost vedla.
-
Ano, to zajistil i práce pro lidi z celé Evropy, nástupu povinnosti do Reichu, levná síla v koncetračních táborech využitá do posledního dechu, nic to ty němce nestálo, jen to zplynování a popravu museli zaplatit příbuzní. Opravdu nechápu jak pan Troška mohl něco takového říci. Podejď by neměl stoprocentní zaměstnanost když zbrojil, v jeho pitomé hitlerovské hlavičce snil o nadvládě nad celým světem, peníze sebral těm nejbohatším, ekonomiku si uzpůsobil k obrazu svému a ostatním rozdal přídělové lístky. Jsem dost chápavá, jenže vy asi nechápete souvislosti hitlerovské
100% zaměstnanosti. *13* *7* *5* -
-
Všichni známe pana Trošku jako neskutečného pohodáře. Udělat z něj rasistu může jenom taková krá.. jako je paní Tachecí. Rasismus a to co předvedli hitlerovci je neskutečné (marně k tomu hledám podstatné jméno).
Ale pokus paní Tachecí vyšel: místo abychom se tady bavili o tom nepořádku, který tady vládne, ztrácíme čas planými debatami o hovadinách. *2*
-
-
-
-
Trochu soudnosti by neškodilo všem !Tak on soudruh Hitler postavil Německo na nohy,jo ?To potom když zabral Čechy,Moravu a nařídil kurz 1:10 a věnoval každému vojákovi příjemnou sumu aby si tady mohli debužírovat v jedný ruce dort a ve druhý buřta až skončili na záchodě !Oni totiž ti němci máslo i maso dost dlouho doma neviděli !Kecy nemaj cenu !
-
-
Hitler byl v každém případě nacionalista a zrůda, která se neštítila ničeho. Pravdou ale je, že Německo bylo v 30 letech na kolenou a on tu práci lidem dal. To jediné bylo, v čem ho pan Troška v uvozovkách chválil. Jinak se ho vůbec nezastával. A jinak, když se dívám na Vaši ikonu, tak k nacionalismu jistě také nemáte daleko. Samozřejmě národní hrdost je dobrá věc, ale nesmí to překročit určité meze, to jenom na okraj.
-
-
Podle vaší logiky, když si na vás najmu vraha jsem dobrý člověk, protože jsem mu dal práci. I takový nájemný vrah musí živit rodinu.
A pan Hitler zaměstnal takových "vrahů" miliony, neboť, co je to příprava na nespravedlivou válku? Akorát to každému asi ze začátku nebylo jasné... a pak s tím už moc udělat nemohli...
Tak asi takhle chytře přemýšlíte vy a pan Troška.
-
-
-
Pochybuju,že by pan Troška a pan Renč neměl na chleba - co si pamatuju,a to mi je 43 let,tak za komoušů se pomalu na vše stálo frontu tak se pánové z branže proberte a neplácejte bludy-lidi jsou naivní,ale ne všichni jsou blbý.
-
-
Ty jsi zažil ze socializmu akorátv školní léta a nekecej, ty pitomečku, že jsi stál v 89 roce na všechno frontu, když tady byl dostatek mnohem kvalitnějšího zboží, než dnešní . Ty dneska ani nevíš, že když si koupíš pár deka salámu, že jsi snědl půlku potkana, ty natvrdlé vemeno !!!
-
Naprostý souhlas, lidé nejsou naivní ani blbý, až na vzjímku, a tou je Vilda.
-
Nejsem a nebyl jsem v žádný straně, ani žádný nefandím, ale za komoušl byla naší rodine líp. A znám plno dalších takových rodin. A ty fronty bych dneska rád stál kdybych měl za co nakupovat (kromě základních potravin). Dřív mě nikdo ze všech stran neokrádal. Nájmy, energie, daně...... Tak se probyr ty a neplácej!
-
-
Války obecně jsou největší s v i n s t v o na zemi ale zabraňte šílencům ve vyvražďování se
vlastní národy a Stalin je snad příkladem za všechny!
V období II. světové války v době zbrojení došlo snad k největšímu vývoji technologií snad po celém světě!
Babička říkávala když němci odváděli dědu do koncentráku, to ne němci mi vás neznáme, to vaši lidi. Udávání bylo na našich občanech! -
-
Hitler chtěl v podstatě realizovat to, co udělali demokratičtí bílí přistěhovalci v USA a Kanadě v 18. a 19. století s indiány: vyvraždili co šlo a co nešlo přestěhovali do rezervací. Český národ měl být například odklizen do rezervace na území poloostrovu Kola.
Černí vojáci z US Army se po návratu z Evropy museli už v přístavech uklidit do vyhrazených prostorů pro černou rasu.
Hitler chtěl v Evropě nastolit rasistický režim, který v té době a ještě dalších 20 let fungoval v USA.
Ještě v 60. letech nesměli černoši jezdit v jednom voze hromadné dopravy s bělochy.
Prot se taky amikům tak nechtělo do druhé fronty... Tak že: vo co goo? -
-
Je hodně pravdy na tom, co jste napsal.
A vo co go?
Že Hitler byl ve všem špatnej a zrůdnej.
Stejně jako americký rasismus.
A dnes je v Americe černošský prezident a v Německu demokracie a hledat cokoli pozitivního na Hitlerovi je hloupé...
Tak vo to go... -
V USA se na vyvražďování podílel celý národ! Stalin byl jedinec! Ano čistá arijská rasa, ano.
Nechceme vyvraždit všechny cikány a vietnamce, chceme jen aby se chovali podle zákonů ČR. Jinde v zahraničí mají strikně uvedeno, chovejte se u nás podle zákonů a pokud se vám u nás nelíbí odejděte. Nějak tak podobně.
Otázkou někdy zůstává co je správné, v každém případě pokud nebude na tyto lidi přísnost
nebude nikdy pořádek! -
-
Stalin byl GRUZÍNEC jako Saakašvili kravatožravý... vyvražďoval cizí porobené národy včetně Ruského. Pomáhali mu z naprosté většiny mocenských funkcí příslušníci jiného malonároda...
-
-
-