Přejít na výpis diskuzí
Šokující rozhovor Trošky s Tachecí má dohru. Možná došlo k trestnému činu
21.3.2013 | red
236 příspěvků
-
Je to smutné, ale pan Troška má v mnoha věcech pravdu. A, že si paní Tachecí nevidí na špičku nosu je známá věc. To samé pan Hvížďala. Zajímalo by mě z jakých poměrů pan Hvížďala pochází, že je mu tak lehko a svobodně. Já si tak již léta nepřipadám. Za komunistů, když jste se vzepřel tak se to projednávalo nebo jste dostal výstrahu dnes letíte ani nevíte za co. A páni šéfové si myslí, že když je váš BIG BOSS může si dovolit úplně vše.
-
Lidé nemají na žrádlo a bydlení a ještě i tu svobodu slova jim berou? Pan Troška má pravdu, že naše vláda jde proti lidu a nechá je živořit. Sami si cpou svoje vyžrané dršťky a na lid nezbyde. Špatná vláda která se nepostará o živořící lidi. Lidé si tu práci nevymyslí a nové příležitosti nevznikají. K čemu je ta slavná svoboda, když lidé dřou bídu. Za komunisdtů jsme se měli dobře. N ebylo žebráků a ani bezdomovců. Práce bylo dost pro všechny. Po r. 1989 všechno tu záměrně zrušili, co tu fungovalo desítky let. zeď jsou lidé zoufalí a roste kriminalita. Je to zločin na lidech.
-
Trapné nuly se hlásí o slovo.Hvížďala kdo to je?Do kterých regionálek to píše?Asi musel tady Tiscalimu kvalitně zaplatit aby toto zveřejnili.Jinak je naprosté částí národa ukradený.Jo Brambora Tachecí je jiná třída.Hlupaňa roky nevěděla kam se vrtnout.Nikdo neměl zájem.Prastará arogantka třeba vedla diskuzi na Primě.Ovšem internetovou diskuzi musela televize zrušit.Lidi ji tam neuvěřitelně a po právu smelti co přímo vykopali.S tím jak může tato agresivní přihlouplá starka vystupovat v TV?
-
Važme si pana Trošky. Konečně se našel někdo kdo řekl veřejně to co si většina národa jen myslí, ale i když údajně máme svobodu projevu, bojí se to veřejně říci. Co se týče Hitlera nebyl by mohl zavléci svět do války, kdyby mu to neumožnili kapitlisté jako Krup, Manesman, koncerny jako IG Farben a politici jako CHamberlain, Daladier a další.
Nedávno jsem na debatě s občany prohlásil, že současná vláda je nejhorší od roku 1989 a byl jsem opraven, že je to nejhorší vláda od roku 1945. -
Nebudu hodnotit obsah rozhovoru, ale tragické je to, že kvůli názoru někoho na situaci se mobilizuje policie, ale zloději miliard a třeba privatizace z 90. let jí nechává v klidu, taktéž šišlavou moderátorku Tachecí. Přitom právě tato tzv. privatizace položila základ rozkradení tohoto státu a její architekt je známý všem.
-
-
Trošku vůbec nepodezírám z rasismu. Rozumím tomu tak, že se nešikovně vyjádřil a nedokončil myšlenku. Na všem dokážeme najít klady a zápory. Že byli fašisti zrůdy normální člověk chápe. A určitě to tak bere i Troška. Nedokáži si vůbec srovnat v hlavě, jak jej někdo může podezírat ze sympatií k fašistům.
Naši šejdíři potřebují odvrátit pozornost a zlobu naprosté většiny národa od toho, co se tady v posledních 20ti letech děje. A tak se rozmaže nešikovný výrok populárního režiséra a stádo oslů hned začné hýkat. Místo toho aby řešili, co udělat, aby byli potrestáni zloději a šejdíři a k moci se konečně dostali slušní lidé, kteří přemýšlí o tom, jak z toho chlívku ven *5* -
-
Mate pravdu absolutne!
-
-
-
Je zajímavé, že ti přitroublí komentátoři s diskutujícím vždy vznesou takovou debilní otázku. Viz Moravec x Šlafenberg, nyní Tachecí - Troška. Vlastně téma vždy otevřou moderátoři zcela nevhodně položenou otázkou, na kterou nelze jednoznačně a krátce odpovědět, zejména, není li na tuto otázku člověk připraven. Nevím, jestli jsem četl dobře, ale Tachecí nazvala Hitlera chlapíkem. A každý, kdo umí dobře česky ví, co v češtině znamená chlapík. Nakonec vždy z odpovědi obviňuí diskutujícího - viz nyní Troška, před tím Zeman. Připadá mi, že "novináři a moderátoři" (pakáž prolhaná) vždy obviní svou oběť, protože to ne oni, to on - odpovídající. Z Tachecí je mě zle, jen když ji vidím. *12*
-
-
Velmi přesně tak. "Chlapík" znamená úspěšný, sympatický člověk, který vykonal hodně užitečné práce. Tak za tohle bych nechal Tachecí a toho druhýho trotla vyhodit z práce a odsoudit rovnou do kriminalu za otevřenou propagaci fašismu a lidské nesnášenlivosti - aby pocítila, jak svými nevymáchanými ústy ubližuje ostatním.
-
-
Víte, co to je ironie? Ne? Tak to jste tedy chlapík... *3*
-
-
-
Nenechte si vysmát, pan Troška, to myslel poněkud jinak, ale na papír to novinář hodí o 360° obráceně. Jsou totiž lidé, kteří jsou trénovaní na manipulaci a ti vás dostanou tam, kde vás chtějí mít a stačí jedno slovíčko a problém je na světě. Paní Barbora Tachecí je přímo posedlá touhou se zviditelňovat za každou cenu! Je to trapné!
-
Tak je svoboda slova nebo ne?
Zajímalo by mě, v čem paní redaktorka vyrůstala a jestli ví jak většina národa žije, Nejmám vysokou školu,nejsem redaktor ,ale já tomu rozumím.
Pan Troška má srdce,které by mu mohl kdekdo závidět.Fakt už řešte podstatné věci,prosím. -
-
Paní redaktorka se dlouhodobě léčí na psychiatrické léčebně po vyhazovu z radio žurnálu!!!!!! Teď se mstí. Je to psychopatka - neměla by psáti do novin...
-
-
To nestačí,ta ku.da vážně je pro demokracii velmi nebezpečná,a proto je nutno ji v odmašťovně trvale zakšírovat a v rámci jediné možné terapie k ní do klece každý týden hodit tucet nadržených oranžgutánů!!! *14*
-
-
-
A slibme si přátelé jestli budou panu TROŠKOVI ubližovat tak jim dáme najevo že pana TROŠKU nedáme budeme ho bránit!!!
-
-
... bylo ti už 10?
-
Se mnou nepočítejte.
-
-
Ale jo, s tebou budem počítat, až budeme podvodníky nakopávat do p r d e l í !!!
-
-
-
Holt má Troška úspěch s filmem - to se v týhle společnosti neodpouští. *9* *3*
-
-
uspechy budiz prany, ale uroven tech filmu je prabidna...
-
-
Asi máš pravdu, ale je fakt, že se lidé smějí a to zas tak málo není.Furt lepší než jít z kina s depkou.
-
-