Špatné zprávy? Vymysleme si v novém roce lepší!
-
Teprve tato vláda A.Babiše nezapomněla na obyčejné lidi a výrazně jim přispěla k vyšší
životní úrovni.Přeji všem dobrým lidem a panu Babišovi,hodně štěstí a zdraví do Nového roku 2019 -
-
Tady nekdo prebral...a upad na hlavu...
-
-
ČT povinně dostává od občanů skoro 7 miliard českých korun ročně a přitom není schopna připravit
jednou ročně silvestrovský program.ČT,to byla letos hrůza,hrůza.Ať jsem přepínala na jakoukoli stanici ČT,nikde nic zábavného nebylo.U ČT s jejím rozpočtem jsem očekávala,že aspoň na silvestra připraví pořádný zábavný program.Na to že už v září říkali,že je vše připraveno,tak podle mě nebylo připraveno vůbec nic.Celé svátky byl Menšík,Horníček.Starší zábavné pořady filmy a pohádky.Teda mám pocit,že kdyby se za komunistů toto vše nenatočilo,nemáme dnes na co koukat.Ještě,že máme TV Barandov.
-
-
A to maji i reklamy
-
Máte pravdu, nejlepší pořad byl Zeman podle Jaromíra Soukupa! Ti dva se fakt našli....
-
-
Hlavně že jsi se koukal
-
-
-
tak to koukám, rozumný článek na tiscali a novinář, který nedělá ostudu svému řemeslu...
bohužel takových je velice málo a i ti poctiví jsou dříve nebo později semletí... ultra levičáci ovládají média a stejně tak zábavní průmysl a vše ostatní skrz co se dá manipulovat s lidem. Soros a jemu podobní platí, Merkel, Makarón a další dělají pěkné sluníčkově populistické projevy a rádoby pisálci to vše ztmelují dohromady údernými sluníčkovými články.... rozkaz je jednoduchý, rozvrátit západní společnost a národní identitu... ti kdo jdou proti proudu jsou obvykle zdriskreditováni a jejich kariéra má rychlého konce... sluníčková demokracie v praxi... a rok od roku to bude horší, protože tichá většina se začíná probouzet a ultra levičáci panikaří
-
-
Ano, nepřesvědčovat čtenáře o svém názoru a nedávat návod jak se na situaci dívat, to Pan Strašík umí, troll Jégl ne!
Politický komentář má být odborný, je nezbytná specializace na
konkrétní obor. Politický komentář se specializuje na politické
záležitosti, jeho autor musí být v této oblasti erudovaný.S Jéglem a jemu podobnými se Tiscali, jestli už není, zahrabe do nečitelných webů!
-
-
Prodejné žurnalistické potvory a lokajství oddané komentátorské duše nejsou tím největším svinstvem, neboť právě tito žurnalisté si berou příklady z politiků, jejichž tvrzení jsou daleko nesmyslnější... Třeba nejzavilejší prosazovatelé zhoubné vítací politiky Merkelové tvrdí, že každý uprchlík má větší cenu než zlato, že migrační nájezdníci jsou tím pravým požehnáním pro Evropu. Jsou tak geniální tito političtí mystifikátoři, že nedokážeme pochopit, že ničení kulturních hodnot a totální rozklad evropské civilizace pod nájezdy migračních vetřelců jsou tím nejlepším, co nás Evropany mohlo potkat ? Obávám se, že máme poslední šanci k záchraně evropské civilizace - ve volbách do EP v letošním roce. Jen nesmíme znovu volit různé Teličky, Štětiny či Polčáky. Budování eurohujerské diktatury již bylo dost.
-
Lukáši Strašíku, dělají to i ti novináři, kteří kolem jakýchkoliv novinářských cen ani nechodili. Skoro všichni redaktoři Tiscali, viďte p. Jégle??!!
Všem šťastný a veselý a vždy pravdu, nic než pravdu.
-
Tak jak Tiscali? Není lepší tu mít Pana Strašíka, místo trolla (trotla) Jégla?
-
Informace o pedofilních eskapadách hradního kolaboranta bych také rád vytěsnil, těžko se vysvětluje dětem co za obludu vykonává tak významnou funkci.
-
-
.... jen se doplním, pedofílie je moje láska.
Pa Simča, už sem vůbec nechodím!
-
Nějak se mi nechce věřit, že ožralý Novičok by měl ještě zájem o obrázky z Alabamy.. Lidé s jeho zdravotním stavem si na poslední chvíli opravují přece hrobky? Beztak mu to tam nainstaloval proradný Kalousek!
-
-
Některá (a je jich bohužel mnoho) periodika si berou do vínku být agitkou proti někomu nebo něčemu. O jakékoliv objektivitě nemůže být ani řeči.
Nehloupý čtenář to ale brzy rozezná. Buď mu periodikum fouká na bebínko nebo je prostě nečte. Viz. Forum24 a další spřátelená periodika Seznamu.cz.
-
ČT povinně dostává od občanů skoro 7 miliard českých korun ročně a přitom není schopna připravit
jednou ročně silvestrovský program.ČT,to byla letos hrůza,hrůza.Ať jsem přepínala na jakoukoli stanici ČT,nikde nic zábavného nebylo.U ČT s jejím rozpočtem jsem očekávala,že aspoň na silvestra připraví pořádný zábavný program.Na to že už v září říkali,že je vše připraveno,tak podle mě nebylo připraveno vůbec nic.Celé svátky byl Menšík,Horníček.Starší zábavné pořady filmy a pohádky.Teda mám pocit,že kdyby se za komunistů toto vše nenatočilo,nemáme dnes na co koukat.Ještě,že máme TV Barandov.
-
-
Pokud v září 2018 říkali, že je vše připraveno, měli pravdu, ne? Menšík a Horníček jsou přece v archivu připraveni jíž desítky let.
To, že je vše připraveno na Silvestra 2019, může vedení ČT tvrdit již dnes!
-
-
Tak Jégl,Strašík a Red jdou příkladem a to nejsou ani novináři.