Špatné zprávy? Vymysleme si v novém roce lepší!
-
Nelze nesouhlasit s Ms. Janou Kohoutovou (FORUM 24) v tom, že šlo - z morálního hlediska - nepochybně o nejhorší rok od listopadu 1989 - rok, v němž často vítězila lež nad pravdou.
Presidentem se stal člověk, prosazující zájmy vlád cizích států, bez ohledu na to, že jde o režimy diktátorského ražení.
I když na druhou stranu - jako jeden z mála - podporuje výspu demokracie v Malé Asii - stát Israel.
Jsme v zemi, v níž se k moci opět dere komunistická strana, co se etablovala v okrádání církví - nyní pofidérním prosazováním zdanění náhrad, které tyto získaly za majetek který jim byl - právě komunisty - po roce 1948 UKRADEN!
-
-
se nediv i ty jsi silou lví přispíval ke skaženosti lidstva ... a že nyní kritizuješ je o to tvá vina větší
-
-
... když tak "zkaženosti" - ale jsem nucen se ohradit - jako patolog jsem k odstraňování kazících se jedinců spíše přispíval...
-
-
ale stejně za to můžeš to ti nikdo neodpáře
-
-
-
Lži z prolhaného FORUM 24 mají být vodítkem k pravdě ? Oficiální mainstreamová glorifikace jednoho z největších polistopadových podvodných projektů v podobě církevního tunelu nás má utěšovat podobně jako solární tunel, jehož důsledky cítí každý spotřebitel el. proudu ? Proč bych měl prosazovat zájmy těch, kteří mě okrádají ?
-
fakt že citujete kohokoliv z té žumpy jménem forum 24 (která je věrohodností zpráv někde pod sputnikem a jen lehce nad ČT) je samo osobě důvodem k tomu, přestat číst váš komentář... pravděpodobně to stejně bude blábol fanboie šáši váši humanitárního bombarďáka a eurohujerského alpinisty
-
-
...nejen větná skladba, ale i směs Vámi použitých "výrazů" o Vás dvou vypovídá více, než jste ochotni si vůbec připustit...
-
-
-
a prchjící sovice .... co jen to připomíná
-
Já zase přeji soudruhu Babišovi, ať unikne vězení za rozkrádačku a našemu věčně střízlivému Zemanovi, ať Trump přivře všechny tři oči a přijme Zemana v Bílém domě a atˇsi uvědomí, že Alabama byl jen úlet.
-
-
Prezident Trump Zemana nikdy nepřijme, nemá s ním žádné nosné téma, o kterém by hovořili, becherovka a jelita nosné téma nejsou. A ruského špicla v WH rozhodně v tuto chvíli nepotřebuje!
-