Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase bude nějaký "humanitární ohňostroj", aby mohli vyprázdnit americké zbrojovky sklady. Také nemusím náboženské fanatiky -zejména islámské- ovšem proč na ně sypat bomby na území suverénního státu?
    • Pokud by pozadali syrskou vladu a presidenta a jednali s jejich souhlasem proc ne?
    • Kdyby tvůj syn znovinařil a šel za lepším chlebem do neklidé arabské země a tam ho neklidátor zajmul jako rukojmí,co bys udělál care Ivane?A co bys udělal,kdyby ti promítli video syna v oranžovém vězeňském trikotu s břitvou 20cm od jeho hrdla?Taky bys křičel pryč od mého syna,je na území suverénního státu?
      • Svemu synu bych za takove rozhodnuti/jit za lepsim chlebem do neklidne arabske zeme/ PREDEVSIM NAFACKOVAL. Zeptal bych se jej, jestli neztratil rozum, a proc tam chce lezt!
        *1* *3* *6* *6*
    • Sklapni, blbe!
      • Zloději u nás křičí chyťte zloděje a blbové nadávají myslícím lidem do blbů. Jak typické pro tu naši zvrhlou demokracii.
  • Nejsem komunista ani rus, ale v tomto má Lavrov naprostou pravdu.
    • V jádru ale jo, moc si nefandi. *3*
      • Pokus se sam definovat, co "v jadru" jsi ty. *4* *4* *4*
      • Blbe tečko - jiříku, kdo má zdravý selský rozum, orientuje se na internetu, umí si vyhledat informace i v angličtlině, tak je v obraze, protože i v USSá už dnes se píše, jak USSá blbne- viz. Perkins. , ROberts a další.
  • Spojené státy nerespektují nic. Domnívají se že jsou Boží nadlidé a mají právo na
    ovládání celé planety. USA si vesele desítky let platí puče a svrhává prezidenty.
    A jaká je reakce mezinárodních orgánů? No žádná. Odsoudit své pány přeci nemohou.
    Takže před soud tahají jen Srbské a Africké státníky.
    Stejně jako sankce se nezavádějí ani proti USA ani proti Číně. Na to si netroufnou
    ale trestat slabou KLDR to jo.

    Státní terorismus v podání USA nám ČT prezentuje jako Syrský odboj. Problém je v tom
    že ti disidenti jsou žoldáci dovážení z Arabských států.
    • Milý Lojzo,kdyby nebylo USA,máme za sebou už 3.světovou válku a tohle povídání bychom nevedli.Odlišuj akce požehnané OSN(Radou bezpečnosti) a akce na ochranu USA bezprostředně(po útoku na dvojčata v New Yorku).Terorizmus zůstane terorizmem a teroristu je nutné zadávit i kdyby se dal na pokání a stal se myší.Svět nemá demokratičtějšího státu,než jsou Spojené Státy.Je ti to proti srsti,ale to je všechno co s tím můžeš udělat.
      • Takze podle tebe je Assad terorista a ti, co proti nemu valci a vybijeji nabozenske minority, zajimaji filipinske a fidzijske vojaky OSN, pojidaji srdce svych zajatych protivniku a podrezavaji
        novinare jsou "bojovnici za svobodu"? "Zajimavy" nazor. "Vysledek" je videt nejen v Syrii, ale mnohem vyrazneji napr. v Lybii. Ta byla v ramci arabskeho sveta jakztakz konzolidovanou zemi
        a to co je z ni ted by za konzolidovanou zemi nepovazoval ani pacient Bohnic.*3* *4* *4* *4*
  • Suverenitu Sýrie US hitlerčíci s jejich pucfleky už porušili , podporou a vyzbrojováním teroristických band , s cílem je využít ke svržení nepohodlnyho prezidenta !
    Mezinárodní právo ale nedovoluje vměšovat se do vnitřních záležitostí suverenního státu , což západní psychodiktátoři nerespektují ! V Sýrii se ale legitimního prezidenta svrhnout nepodařilo tak jak třeba v Libyi nebo v Ukrajině , a to hlavně US hitlerčíci těžce nesou !
    Pokud západní hitlerovská zvěř Sýrii napadne , tak jejich čechostánští pucfleci budou tomuto zločinu radostně tleskat !
    • Pepine,demokratický svět hodnotí,co je pro Sýrii prospěšnějí.Zda Asad nebo islamistiští povstalci.Které z obou zel je menší.Vstup t.zv."Islámského státu" do dění problém odložil.Pro Syrii i Západ se stal nepřítelem č.1 a společně toto teroristické uskupení likvidují.Pepine,vzdělável se.Nespatřuj v každém občanovi USA kurvu a v každém Arabovi mírumilovného světoobčana.Měj rád každého,i mne.
      • Nejak jsem nezaznamenal, ze by zapad/a USA jmenovite/ svuj postoj k Assadovi zmenil.
        Mas-li jine zdroje dej link. Do te doby ma pravdu Pepin. *3*
        • Milý "dd",USA svůj postoj k Assadovi nezměnily,ale zblížil je postoj k "Islámskému státu".A tam jsou jednotni.Je ti to málo v tomhle podělaném světě?Cti dále Pepina.
          • A to "sblizeni postoje" k islamskemu statu se projevilo ve vztahu k Assadovi jak?
            Ze by se v ramci platneho mezinarodniho prava pokusili ziskat souhlas syrske vlady a Assada
            s bombardovanim pozic islamistu? Nebo, ze by pomohli vyzbrojit syrske Kurdy? *3*
  • Názory ze země utečenců a zlodějů z celého světa nás nezajímají.
  • Na západě Ukrajiny probíhá velké cvičení s armádou NATO. Hádejte, zda si vojenskou techniku odvezou a nebo jí tam ponechají? Když se stahovali z Iráku, tak ji tam ponechali a teď jí letecky ničí. Takhle to budou muset zničit ti ukrajinští vzbouřenci.
    • Dá se předpokládat,že tam většinu vojenské techniky ponechají Prošenkovo lumpům.Proto bylo toto cvičení organizováno.USA jde o to aby udělaly z Ruska toho,kdo chce vojensky ovládnout celý svět.Tak zbrojní továrny USA dostávaly zbrojní zakázky z celého světa.Aby toto horečné zbrojení světa proti Rusku pomohlo USA vytahnout z cesty do státního bankrotu.A hloupé státy světa,které na tuto komedii USA naletí,byli tím,kdo USA zachrání a sami se propadnou do dluhů.Průměrná inteligence lidí je tak malá,že se často lumpům světa podaří tyto lidi zfanatizovat a zatahnout do válek.
  • Hm, celejch 1.500 lidí. Píšou. Takže tak kolem 500 ks. ,
    A podpora Putina 84% z cca 150 mil. obyvatel Ruska = hrubym odhadem cca 130 milionů
    • To píšou v Moskvě,takže odhadem sto tisíc lidí, kteří se nebojí toho kremelského skřeta!
      • USSá už nemají peníze, tolik jich nezaplatily, prachy došly. print doláče. Na majdanu v Kyjevě je tostálo 5 miliard print doláčů . I ten úplatný a placený Zubov přiznal, že Putin má 84% podporu a nedá se tudíž v ulicích provést to co v Kyjevě. Navíc tam byli i Moskvaně, co chtějí naopak tvrdýzákrok RUska na podporu východu, separatistů.
      • Srandisto! Videlas nekdy 100 000 lidi?
        A i kdyby, co je 100 000 lidi proti 140 mil. obyvatel RF?
        Mene nez jedno promile! To nepopira ani Karas, a to je co rict!
  • USA potřebují válku, zbývají jen týdny. Další fiskální útes je za dveřmi....

    Státní dluh USA se zvýšil o více než 7 bilionů dolarů za působení Baracka Obamy. V čase, kdy druhé funkční období Obamy skončí, budeme mít tolik dluhů, kolik jich nashromáždili všichni američtí prezidenti v celé historii dohromady.

    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1716-usa-potrebuji-valku-zbyvaji-jen-tydny-dalsi-fiskalni-utes-je-za-dvermi
    • „Jednou ta bublina ovšem praskne“ – a „pak nás čeká hotové peklo“.
  • Pro US hitlerčíky mezinárodní právo neplatí ! Nejterorističtější režim světa beztrestně napadá státy , ktery se západním hitlerovskym zrůdám a jejich pucflekům nepodřídí ! A napadený stát se nesmí ani bránit !

    Bílý dům v úterý jen varoval syrskou vládu před použitím protivzdušné obrany v případě amerických náletů. "Pokud půjdou po amerických letadlech, odpovíme silou,“ cituje televize Fox News nejmenovaného představitele Obamovy administrativy.
  • USA je nejzločinější země světa.Všechny lumpy,kteří nás do spolku s touto zemí zatahli,je třeba odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu s bezbřehou krutostí a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
    • helesv
      souhlasím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit