Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě je z těch rudých štěnic na zvracení, jak se zachovali v Parlamentu.  Kdyby se vrátil Hitler, tak by mu umožnili při volbě odchodem ze sálu. Falmr bude dělat vše, aby se tam udržel. Čobola tam zase drží ta fosilie v Lánech.

  • Nene, zase lež! Blily tam minimálně 4 miliony!!!

  • "Bývalý komunista" je totéž co "bývalý černoch". Soudruzi schovali rudé knížky "nadčlověka" (co kdyby se ještě někdy hodila) a hrají si na demokraty. Jenomže nechápou co je to demokracie a v důsledku své (bývalé) příslušnosti k "rodné straně" se považují za (Übermenschen - nadlidi). A tupé ovce si je volí, když dostanou slib, že "bude líp". A pochopit co je to parlamentní demokracie, to přesahuje jejich schopnosti. 

    To byla ta nesmírná chyba toho "nejsme jako oni", teď se nám to postupně zase vrací.

  • Když je tak kritizujete, tak znáte alespoň tu arogantní tlustou dámu, kterou právo nezajímá, pouze  zeMAN? Proč si ji Mařenku vybral, tak jako Mynáře, Nejedlého, Bureše. Připadá mi to, jako by se vracel Urválek - neomezená moc.

  • Feri,tvář Milionu chvilek a jejich chlouba. Osobně Feriho neznám, ale naopak znám řadu lidí, kteří ho  potkali. A jejich svědectví je unisono stejné - neuvěřitelně arogantní chování ve stylu "já jsem tady - a kdo je víc" a záliba ztrapňovat a ponižovat ve společnosti lidi, kteří mu nějak nesedli nebo si dokonce troufli s ním v něčem nesouhlasit. Ponížení člověka ve společnosti jiných lidí bývá pro postiženého obzvlášť palčivé, a tak pan Feri za sebou i v této věci zanechal stopu, která jen tak nevyčichne. Absolutně nic na tom nemůže změnit, když paní PekarAdamová bude o něm prohlašovat, jak to byl milý kolega, s nímž seděla v kanceláři, a že si "nikdy ničeho takového nevšimla". Feri byl cosi jako luxusní exportní model mladého "proevropského" liberálního aktivisty, tepajícího Babiše a "zlořády ANO" pod značkou EU a antirasismu a genderu a multikulti a politické korektnosti a zelenosti a kdovíčeho dalšího. Ve skutečnosti ovšem ukázkově arogantní spratek. Nezbývá než říci, že ten se topákům a SPOLU opravdu povedl!

  • KIMCID

    To asi budou ty Ovce o kterých pořád mele Občan tedy Ovčan

  • josef.chmela

    Škoda se zabývat těmito nemocnými chlíváky.

  • zaris

    Milion chvilek nám musí závidět celý svět!!!

  • Naše média jsou především nezávislá na pravdě a objektivitě.

    Slouží jako košťata různým oligarchům. 

  • mun.go

    Rád bych viděl ta "svobodná média", kterých se chvilkaři dovolávají na plakátě v článku: "Bez svobodných médií nejsou svobodné volby" - obrázek nahoře vlevo.

    Ne že by média vyloženě lhala - jenom neříkají celou pravdu. A o tom, co má být "pravdivá informace" rozhodují spolky pochybných samozvanců.

  • Milion chvilek není žádný spolek zásadových lidí, kterým by šlo o nějakou demokracii, ale je to regulérní politická neziskovka, která má za úkol tu ovlivňovat politiku uličním způsobem, kdoví pro koho a placená kdoví kým. Klidně může být (druhým netransparentním účtem) financována ze zahraničí z fondů jako americký NED, Open society fund (to jsou fondy, které se zaměřují na organizaci a financování uličních převratů a majdanů). Ono k tomu napovídá, že je používán stejný scénář ve snaze vyvolat pád vlády i v zahraničí (naposledy v Bělorusku), i stejné dvojjazyčné transparenty (druhý jazyk je vždy angličtina). Milion chvilek je prostě pátá kolona cizích zájmů.

  • KIMCID

    No já se bavím o průvodu

  • dzixy

    Prase ještě nezdechlo a milion chvilek jej už porcuje. Podobně, volby ještě neproběhly a domnělí vítězové už slibuji. Skoro každý zná případy, kdy tzv. suveréni dopadli jako sedláci u Chlumce. Lépe je nekecat, neslibovat nesplnitelné, a poctivě se snažit vyhrát. Poctivost v souboji však Pirátům nic neříká. Proč by, když jim již zaschlo označení "euroudavači". Poctivé vítězství uzná každý.

  • "V čele státu budou samí charakterní, čistí a čestní lidé a nám se bude žít líp než kdykoliv jindy."

    Zas takový ráj na zemi to ještě nebude. Jestli se nestane aspoň malý zázrak, tak na Hradě zůstane ještě dva roky Zeman, tzn., že vládnout tam budou Mynář s Nejedlým. 

    Vláda bude muset zalátávat díry ve financích, které způsobil nejen kovid, ale i rozkrádání a mizerné hospodaření. Utahování opasků asi moc příjemné nebude.

    Ale aby se sešla taková sebranka, jakou máme teď, to už Bůh a hvězdy nedopustí!  

    😇😉 

  • V průvodu možná - ale ve vládě? 

    Tam jsou i ukázkoví geronti  - obého pohlaví...

  • KIMCID

    Nevím v tom průvodu jsou i mladý

  • Už někdo "ztransparentnil" i ten netransparentní účet Mináře a spol.? 🙂

  • Po kapsách přítomných byste je snad i našel...

    A 4 miliony tam  podle Vás byl"Y", ne byl"I" - milion je rodu mužského neživotného

  • Gerontokracie v Česku jen kvete...

  • No tak snad už to pár měsíců vydržíme a potom nastane ráj v Čechách.

    V čele státu budou samí charakterní, čistí a čestní lidé a nám se bude žít líp než kdykoliv jindy.

    A Fiala, Bartoš, Jurečka a svatá Pekarová budou svítit svatozáří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit