Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moraváci malují sklípky a Pražáci rádi nosí pomalované krabice po ulicích. Folklor je folklor. 😂

  • Chachachachacha to se povedlo. Zástupy chlívkařů zas vytáhli malované kartonky a vyrazily hulákat do ulic. Sprostá páchnoucí lůza zas huláká po Praze. A ono nic. Nikdy se nic nestane.Zamindrákovaným hulákačům je líto penízků.Penízků které si přihrábl ten nejčistší z nich. Nějaký Minář. Vysmátý a za bukem si dává bobříka mlčení.Aby ne. Za "kopírování" a "výrobu pozvánek" si přihrábl slušné penízky. Statisíce mu uvízly za nehtíky. Aktuálně si dává bobříka mlčení. Rozmýšlí jak vykouzlit účetní uzávěrku "hnutí". Komedianti a zas si založte sbírku.

  • dzixy

    Prase ještě nezdechlo a milion chvilek jej už porcuje. Podobně, volby ještě neproběhly a domnělí vítězové už slibuji. Skoro každý zná případy, kdy tzv. suveréni dopadli jako sedláci u Chlumce. Lépe je nekecat, neslibovat nesplnitelné, a poctivě se snažit vyhrát. Poctivost v souboji však Pirátům nic neříká. Proč by, když jim již zaschlo označení "euroudavači". Poctivé vítězství uzná každý.

  • KIMCID

    Kdyby s  to nezmínilo ,ani by si toho nikdo v tom hezkém počasí nevšiml. :D

  • Už někdo "ztransparentnil" i ten netransparentní účet Mináře a spol.? 🙂

  • Milion chvilek není žádný spolek zásadových lidí, kterým by šlo o nějakou demokracii, ale je to regulérní politická neziskovka, která má za úkol tu ovlivňovat politiku uličním způsobem, kdoví pro koho a placená kdoví kým. Klidně může být (druhým netransparentním účtem) financována ze zahraničí z fondů jako americký NED, Open society fund (to jsou fondy, které se zaměřují na organizaci a financování uličních převratů a majdanů). Ono k tomu napovídá, že je používán stejný scénář ve snaze vyvolat pád vlády i v zahraničí (naposledy v Bělorusku), i stejné dvojjazyčné transparenty (druhý jazyk je vždy angličtina). Milion chvilek je prostě pátá kolona cizích zájmů.

  • josef.chmela

    Škoda se zabývat těmito nemocnými chlíváky.

  • KIMCID

    To asi budou ty Ovce o kterých pořád mele Občan tedy Ovčan

  • mun.go

    Rád bych viděl ta "svobodná média", kterých se chvilkaři dovolávají na plakátě v článku: "Bez svobodných médií nejsou svobodné volby" - obrázek nahoře vlevo.

    Ne že by média vyloženě lhala - jenom neříkají celou pravdu. A o tom, co má být "pravdivá informace" rozhodují spolky pochybných samozvanců.

    • Naše média jsou především nezávislá na pravdě a objektivitě.

      Slouží jako košťata různým oligarchům. 

  • zaris

    Milion chvilek nám musí závidět celý svět!!!

    • Feri,tvář Milionu chvilek a jejich chlouba. Osobně Feriho neznám, ale naopak znám řadu lidí, kteří ho  potkali. A jejich svědectví je unisono stejné - neuvěřitelně arogantní chování ve stylu "já jsem tady - a kdo je víc" a záliba ztrapňovat a ponižovat ve společnosti lidi, kteří mu nějak nesedli nebo si dokonce troufli s ním v něčem nesouhlasit. Ponížení člověka ve společnosti jiných lidí bývá pro postiženého obzvlášť palčivé, a tak pan Feri za sebou i v této věci zanechal stopu, která jen tak nevyčichne. Absolutně nic na tom nemůže změnit, když paní PekarAdamová bude o něm prohlašovat, jak to byl milý kolega, s nímž seděla v kanceláři, a že si "nikdy ničeho takového nevšimla". Feri byl cosi jako luxusní exportní model mladého "proevropského" liberálního aktivisty, tepajícího Babiše a "zlořády ANO" pod značkou EU a antirasismu a genderu a multikulti a politické korektnosti a zelenosti a kdovíčeho dalšího. Ve skutečnosti ovšem ukázkově arogantní spratek. Nezbývá než říci, že ten se topákům a SPOLU opravdu povedl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit