Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno, Václav Klaus ml. má kupodivu docela rozumné názory (kupříkladu ma inkluzi ve školství - rozhodně by byl mnohem lepším ministrem než Valachová, Marksová, Dienstbier a jiní neomarxisté) - i když uznávám, že genetiku nelze podceňovat a zároveň i tatínkova výchova na něm mohla zanechat stopy. Co však nechápu, proč jmenujete Dana Landu jedním dechem s megazloději a megapodvodníky? Okradl a podvedl někoho??? Nemáte v tom zase trochu binec, Vy ultralevičáku? *3*
  • Zakoník který Vy mate na mysli vznikl v zemi kde vládlo polyteistické náboženství,žádná raná forma islámu.Co se týče uprchlíků tak i dobrý plavec se utopí když zachraňuje více než zvládne.No a ty osůbky zmíněné o tom žádná a to že je země vyprahlá hledat osobnost v politice mě připadá snad všude na světě.Viz USA ,alespoň nebudeme mít ostudu jen my.
  • já su komunistam, byl jsem komunista a budu komunista, to je moje náboženství

    vivat Erdogan
    vivat Putin
    vivat Zeman
  • Dejme tomu, že byste měl pravdu. V tom případě ovšem by se darebák a zloděj musel považovat nutně za špatného. To platí jak o vás, tak o Václavu Klausovi(starším i mladším), Radovanu Krejčířovi, Andreji Babišovi, Mrázkovi, Danielu Landovi a dalších lumpech.
    Problém je, že se z lidí téměř nikdo nepovažuje za špatného, včetně zmíněných lidí. V tom případě vaše tvrzení ovšem neplatí.
    Mimochodem desatero vlastně není původem křesťanské a hodnoty v něm určené pochází z oblasti, odkuď k nám jdou ti uprchlíci. V této oblasti se zrodil i Islám, takže Islám má stejné základy jako křesťanství, včetně desatera.(byť tam to nemusí být nutně uvedeno tak jako v desateru)
  • Ty abys tady chyběl, provokatére.... *1*
  • Všichni Evropané (a je úplně jedno, jestli jsou křesťané, ateisti nebo třeba satanisti) v podstatě vyznávají křesťanské hodnoty, protože evropské pojetí etiky a morálky vychází z křesťanského desatera. Nemusíme se jím řídit, dokonce můžeme být darebáci a "zlojedi" z přesvědčení a stejně podle něj posuzujeme jakýkoli čin či událost na ose dobro- zlo. To je to, čím jsou pro nás tyto hodnoty cenné...
  • Chceš anonyme říct, že přizdisráči je tak nazývají a nemají je rádi. Odpad společnosti jsou spíš ti, kteří je tak nazývají, jako například ty, anonyme.
  • Jasně. Já taky vyznávám křesťanské hodnoty. Om namah Sivaya. *15* *15*
  • tady u nás se nazývají přizdisráči. Jen aby bylo Rostíku jasno.A představují odpad společnosti.Ti které nemá nikdo rád.
  • Ty jsi spíš staroprovokatér *2*
  • Hodnoty mate v desateru a když si místo v jednoho boha věřit budeš dosadíš-budeš věřit v život,tak máš prapůvod zákoníku podle kterého se žije ve společnosti.
    Co se týče církví tak zrovna soudruh Duka a nejen on je příkladem nenažranství viz.restituce.Pokud by dnes a i v historii žil Ježíš tak by ho spousta věřící ,farářů,papežů neměla ráda a jak by dopad?To že dříve náboženství nahrazovalo politiku je jasné a dnes se někdy politika nedá skousnout kdekoliv na světě,někde víc ,někde méňe.Rozdíl je v tom ,že dnes máte informace online a zejména ty špatné,ty totiž nejlépe prodávají reklamu.Tak se každému zdá že svět je čím dál horší.Starší generace pamatuje že tv noviny začínaly kombajnem,dneska co se kde událo nejhoršího a vůbec neznamená že by se to nedělo.
    Morálka - potrat je pro nás horečka ,ale ta samá dáma brečí nad zraněným zvířetem.
    Pro znalé Ježíše zradili židé poněvadž v té době křesťané nebyli.Pravdu snad ví pouze Esejci a ti už určitě nežijí.
  • Já bych tedy nespojoval náboženství a vyznávání jeho hodnot. Člověk může být křesťanem, ale fakticky nevyznávat jeho hodnoty (kardinál Duka), a nebo naopak může vyznávat jeho hodnoty, ale nemusí být křesťanem. (dobrovolníci pomáhající s uprchlickou krizí)
  • U těch katolílů - ale spíše křesťanů jsi zapomě christianizaci ohněm a mečem.
  • Církev jako církev. Křesťanství si prožilo svá vražedná léta při christianizaci ohněm a mečem a čarodějnými hranicemi. Islám se dostal k tomu až nyní, ale o to bestiálněji. Důvodem bude asi přemnožení lidí na zemi.
  • To se hlásíš k rozkrádaní tohoto s prominutím státu? To se hlásíš k autodafé které pořádali jezuité? To se hlásíš k vyvražďování domorodých obyvatel Ameriky, Asie a Afriky? Všechny církve existují pouze pouze na základě oblbování obyvatel. Jakmile se společnost nepoučí z historie nemá právo na existenci. Současná exekutiva je historicky TUPÁ a historie ji v ničem nepoučila. Spíše historii překrucuje a vylhává.
  • Dnes na pravé poludnie nášho času (o 13. hodine ukrajinského času) v Kyjeve, na Vladimirskej hôrke slávnostnou omšou a modlitbami za mier vyvrcholí Celoukrajinská krížová procesia za mier

    V Kyjeve sú v pohotovosti stovky policajtov a kukláčov. Na niektorých miestach to vyzerá ako počas protiteroristickej operácie v Nemecku alebo Francúzsku. Radikáli, nacionalisti a členovia neonacistických organizácií sa vyhrážajú, že použijú silu proti účastníkom procesie. Polícia sa snaží chrániť veriacich a zabrániť stretu radikálov a účastníkov procesie.
  • my novočeši
  • ano hlásím se ke křesťanským kulturním hodnotám,protože na tom je postavena celá evropa,prašiví muslimové nám tuto kulturu rozvrátí a tím zahynem
  • ale u nás v moravské společnosti se hlásíme k mystickým a duchovním hodnotám. Správný bílý Moravan je esoterik. Ale možná to u sousedů mají jinak a preferují jiné hodnoty co já vím katolické evangelické pravoslavné levoslavné českobratrské českosesterské židovské či islámské. Každému svobodně podle jeho chuti co si vybere.
  • "Papež František je v současnosti nejoblíbenější zahraniční osobností mezi Čechy."

    Hmm, tak to na tom musí být ostatní zahraniční osobnosti hodně bídně, , když je František nejoblíbenější i přes jeho podporu muslimům. Jistě si vzpomínáte na jeho nedávné prohlášení: z dubna tohoto roku:

    Papež František v úterý prosil uprchlíky o odpuštění za to, že evropské státy před nimi uzavřely hranice a že jsou k nim lhostejné. „Zachází se s vámi jako se zátěží, přitom jste darem,“ prohlásil podle agentury ANSA papež.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit