Standarta vyměněná za trenýrky se vrátila na Hrad
-
Pavlíku Pávku.Budeš docela kvalitní křivák.Je u nás takový zákon od okamžitém odevzdání ztracené nebo odcizené věci.A to jsi měl podle zákona neprodleně udělat.Vidět, že se spojíš s každým - jen aby jsi byl vidět. Udělat takto ze sebe zachránce a lidového hrdinu před davem je takové pubertální. Ať se při tom tváříš důležitě, jak chceš. Jen se přeje aby ti to tví kamarádí z té zlodějské smečky oplatili.Nikdo neroste do nebe.
-
Je mi ta banda zastydlých puberťáků docela u něčeho, ale divím se, že za krádež takového symbolu nikdo nebručí. Bezďák ukradne tři rohlíky a jde za katr. Zase jsme si rovnější.
-
-
Já se zas divím, že za všechny ty krádeže, zneužívání pravomocí, bezuzdné řádění v lánské oboře a "půjčování" státního majetku, někdo dávno nebručí. Miloš sice chrlil milosti, jak na běžícím pásu, ale všechno určitě pokrýt nestihnul.
-
-
Tak milosti dával každý prezident. Nejvíc asi Havel a to i těm, kteří byli odsouzeni za brutální vraždu. Nejméně jeden z nich pak vraždil i po propuštění.
Takže raději dát milost takovému nebo makovému?
-
-
-
Prý Stadarta se vrátila? Zloději vrátili ukradnou věc. Tak je to správně. A pan Zvolený je zlodějům vděčný? Hmmm
-
-
Když Babiš "vrátil" dotaci na Čapí hnízdo, tak to bylo OK? Zajímavá logika :-)
-
-
Rád vaříte sekanou? Tam se také semele jedno s druhým a pak se to podává.
Evergreen ubožáků - to Babiiiiš!
-
Opravdu nevidíte rozdíl mezi krádeží státního symbolu a vrácením neoprávněně pobraných dotací? Nechyboval v druhém případě úřed, který takovou dotaci neoprávněně vyplatil?
-
-
-
Jen by mě zajímalo, co by čekalo toho, kdo by tento akt zcizení standarty zopakoval za prezidentování Pávka, protože u tohoto slouhy cizáků by to bylo trefnější, než u Zemana.😂
-
-
RadekkNemohu uvěřit tomu, že jsem se toho dožil. Mám na mysli skutečnost, že ještě někdy bude prezidentem této země voják, komunista, rozvědčík. Zároveň si říkám, co se stalo se Svěrákama, Poliívkama a dalšíma, kteří jsou v sedmém nebi z této volby a oslavují. Vychází mi jediné. V podstatě všichni tito umělci, bývalí disidenti a nevím jak se nazývají byli soudruzi a pravděpodobně i spolupracovníci StB a volbu tohoto pána vnímají tak, že se v podstatě jejích chování v době komunistické legalizuje a promíjí. Vážně jako ?
PS T.G.Masaryk by nevěřil svým očím, kdo že ho přišel pozdravit
-
-
Pro méně vzdělané občany je typické, že něčemu tzv. nemohou uvěřit, čili, že něco nedokážou pochopit, čili, že zas někomu naletěli. Neměli by to, ale stavět na odiv a ještě to psát tučně.
Radši by měli zkusit myslet, něco si o věci zjistit a pak by se nemuseli veřejně ztrapňovat papouškováním lživé, účelové propagandy, kterou šíří pragmatičtí, po moci prahnoucí, cynici, jako je Zeman, Okamura, Vrabel nebo Klaus.
-
-
A vy se držíte svého doporučení, že si nejdřív o každé věci něco zjistétu z různých zdrojů? Nebo se držíte jen těch mainstreamových v čele s ČT?
-
-
-
-
Pod praporem revoluce,
velebí komunistu Pavla,
Nováci a podobné onuce 🤣🤣
-
Jsem přesvědčen, že teď je správný čas na červené trenýrky, jen bych tam přidal srp a kladivo. Mladí komunisté ztohoven a estébáci budou nepochybně proti
-
Zdvižená pravice už na hradě taky byla
-
Zloděj zloděje podporuje
-
-
Například tím, že zlodějům udělí milost, aby se při vyšetřování třeba nezjistilo, že o krádežích v Lánech moc dobře věděl.
-
-
"Vrátit standartu na Hrad se rozhodl Petr Pavel ještě v době kampaně, podmínkou bylo, že ve volbě nezvítězí Andrej Babiš. Umělci mu ji poskytli a od ledna byla standarta v úschově."
Takže kdyby dnes v noci někdo znovu ukradl standartu a vyvěsil tam třeba rudou vlajku se jménem Pávek, tak je budou média také nazývat "umělci"? To fakt už hlava nebere.
-
-
Umělci?!? Zloději?!? Největší podporovatelé Pavla I. Zeman se také obklopil podivnými existencemi.
-
-
Umělci...?
Podle toho, jak se ukazovali v okně Hradu - střídali se tam jako na orloji- jsem žádné umělce nepostřehla, jen tzv. vyžírky, které vymetají různé akce...
Zvlášť bezpáteřní Dejdar - tomu je jedno, komu tleská...
Naposledy to byl bývalý hradní...
-
-
Ano, také bych to slovo dal do uvozovek. Naprostý souhlas.
To zas bude hlavních rolí ve filmech a vilek kolem Prahy nebo na Floridě. Pan Dejdar dobře ví, kde má být viděn. Bohdalová v gatích. -
a přiblblá ožralá Holubová
-
-
-
Přes ideologické brýle je méně vidět než za nejhlubší noci. Zvláště v ČR.
-
-
Je mi líto všech, kteří nepochopili ...
-
-
Že komunista Pávek podporuje porušování zákonů.Tak to chápe každý správně.
-
-
Z hlediska vyššího principu mravního je krádež na Ruskem placeném kolaborantovi, který podporoval zločiny Vl. Putina, hrdinský čin.
-
-
Vem si prášek
-
Ovšem v tomto případě nikdo nic neukradl "Ruskem placenému kolaborantovi" (mimochodem máte na toto tvrzení jakýkoliv důkaz?), ale ukradli prezidentskou standartu, což je státní symbol a to bez ohledu na to, kdo je prezidentem.
To by podle vás bylo i odcizení korunovačních klenotů hrdinským činem? Kdyby se tak stalo za Zemana, tak asi ano, že?
-
-
-