Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou ty buzerantské hodnoty EU. Bylo velkou chybou vstoupit do toho úchylného spolku, vedeného devianty. Zaplať pánbůh za ten maďarský ostrůvek normálnosti v EU, kde je svět ještě v pořádku. 

  • Hledám muže, který by mě porodil potomka. Komunisty na vás. 

  • josef.chmela

    Kluci maďarští to dělají dobře. Celý tzv. "demokratický" svět spolu s EU už úplně zparchantěl. Zlatí komunisti.

    • Gorobilypes

      Celej zdravej a normální svět Maďarsku fandí

  • "Zákon představuje podle skupiny zemí formu diskriminace na základě sexuální orientace, genderové identity a projevu, a proto si podle nich zaslouží být odsouzen. "

    .

    Chápu to dobře, že EU trvá na tom, aby se děti v ZŠ zaobíraly všemi sexuálními orientacemi? Pedofílií, nekrofílií, zoofílií a dalšími? To opravdu chtějí rodiče těch dětí?

    Neměly by se děti na ZŠ začít i učit, jak se souloží? Dle norem EU, samozřejmě.

    • Podle norem EU?! To asi ne že jo ! Úchyl zůstane úchylem ať to ? (únie) chce nebo ne! Proto honem pryč jak z EU tak z agresivního NATO a uděláme tečku! 😀

    • mun.go

      Není na ZŠ už pozdě?

      Robert Fulghum - Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

      Ostatně podobné téma je zmíněno i v  "Konci civilizace"  od Aldouse Huxleyho:

      " ... Venku v zahradě byla hodina her. Šest nebo sedm set nahých chlapečků a děvčátek běhalo v teplém červnovém slunci a pronikavě vřískalo na trávníku, házelo míčem nebo sedělo mlčky na bobku po dvou nebo po třech pod kvetoucími keři. ... Z blízkého křoví se vynořila sestra a vedla za ruku řvoucího caparta. Za nimi stísněně kráčelo děvčátko. „Co se stalo?“ ptal se ředitel. Sestra pokrčila rameny. „Nic zvláštního. Zdá se, že ten malý nemá žádnou chuť zúčastnit se obvyklých milostných her. Už jsem si toho několikrát povšimla. A dneska zas. A dal se dokonce do breku...“ ... ... Za dávných dob před Fordem Pánem a dokonce ještě několik generací potom se pokládaly erotické hry u dětí za něco abnormálního (bouřlivý smích); ba nejen za něco abnormálního, dokonce i za něco nemravného (no ne!), a proto také byly bezohledně potlačovány ..."

  • TheGGG

    jen dál otravujte tichou většinu aktivisti a nebudete se stačit divit... tolerance se nedá vynutit ani vyřvat. Jen víc a víc provokujete a je jedno jestli se zrovna tlačí propaganda LGBTABCD nebo black lies matter....

  • je hloupost házet inkluzi do jednoho pytle s tolerancí k sexualitě jedince, vůbec to spolu nesouvisí. V tom je zásadní omyl EU. Není špatné, když si rodič přizná, že jeho dítě není intelektuálně zdatné a zařadí se mezi stejné do speciálních škol, kde výuka probíhá jiným tempem. Naopak je stresující pro takové dítě, když je násilím v rámci výuky včleňováno do kolektivu, kde samo cítí, že intelektuálně nestačí. Z druhé strany to pak brzdí kolektiv a na kantora klade nesmyslné nároky a pracovní stres související zase s plněním osnov, které jsou zcela jinak nastaveny než právě v těch speciálních školách. Učebnicový příklad neznalosti praxe a politického rozhodnutí. Inkluze je největší zlo školství, které EU poslala z Bruselu..

  • Lidstvo  je na vymření, za chvíli už nebude žena muž,  kdo asi za tím stojí?

  • Co je to za hloupé vágní výrazy? "Státy EU" stojí za LGBTQ? 

    Já, jako občan EU tyto osoby toliko toleruji, ale odmítám, aby se kdokoliv vydával za autoritu, která je bude mým jménem podporovat a "stát za nimi."

    Sám za sebe - ani náhodou! 

    Máme plno důležitějších věcí, než nějaké zpovykané neomarxistické LGBTQ. Ať si v klidu cizopasí a parazitují jeden na druhém, ale ať se necpou do centra pozornosti. 

    • Gorobilypes

      Ámen

  • zavedl bych povinně pro žáky od prvních tříd shlédnout videa z Love Parade třeba v Berlíně... Anebo předmět nazvaný Adorace LGBT . Skončit tím, že na kříži bude na obrázcích viset duhový Ježíš. 

    Celý ten cirkus, na který naskočili všichni jak na špek, ale vznikl jen kvůli tomu, že to maďaři (pravděpodobně díky tomu, že mají pohodlnou většinu v parlamentu) dost nešťastně prosadili. Kdo se zajímá o detail, v principu vůbec nejde o zakázání osvěty ve školách... Ale pro naskakovače ze všech oblastí toto vůbec není podstatné...

    • Gorobilypes

      No málo tě poopravim love parade s lgbt nemá nic společného.Je to taneční Rave party na hlavní třídě v Berlíně.A už se nekoná a ani nebude

  • Za posledních 200 let se homo, prý 2x sapiens (vědoucí, moudrý) z počtu jedné miliardy rozmnožil na více než osminásobek! A tím si ten homo 2x sapiens kope hrob.

    U vyznavačů LGBT je výhoda, že se spolu nemohou množit i kdyby chtěli. Co spolu dělají v soukromí, to je jejich věc a nikomu do toho nic není. V každém případě  to lepší, než aby číhali v parku za keřem a přepadávali holky, které jdou kolem.

    • A myslíš že za tím křovím někteří z nich nečíhají? Přece jenom  jsou  to úchyláci !!!🤮 Přepadávají chlapce?!

    • Princip leseb a homosexuálů je v tom, že by holky přepadávaly holky a kluci kluky, víme, pane Občane.

      Ti, co přepadávají a znásilňují opačné pohlaví jsou zločinci, kriminálníci a devianti.

      • dzixy

        A lesby, či homosexuálové, kteří napadají ty samé? Ti zločinci nejsou??? I když se zdá, že jim to kde kdo přeje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit