Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlav, které tady ty parazity chtějí, tak jedině na jejich náklady. a do jejich bydlišť. Okamžitě tato skupinka změní názor a je jasné, kdo je kdo.
    Čechy patří Čechům, to není nic rasistického, to je historický fakt.
  • ... a stotisíce jim vzkazují: Čechy Čechům!
    • ........a miliony jim vzkazují: Stop "EU" !

      P.S. STOP kolaborantům!

      http://zpravy.tiscali.cz/zaoralek-popostrcil-v-nemecku-spolupraci-v-energetice-i-vzdelavani-253204
  • Jen tisíce lidí ?!.. a co nadepsat tohle ..Stop uprchlíkům !.. vzkazují statisíce lidí vládě !..To už je přece daleko jasnější a pádnější signál v tom, koho je vlastně víc a na čí straně a čí i koho je tedy většinová vůle a tím i větší právo si bouchnout občansky do stolu..
    • miliony!
  • Zveřejněte ty tisíce lidí kteří chtějí hostit tyto uprchliky z našich daní... Nic nemám proti rodince která utekla před barbarským vyprovokováním války a bombardováním jejich území EU a USA. Ale ze světa se stále více dozvídáme že z 90% to jsou parchanti mezi 20 a 30 lety, kteří se neštítí ničeho, roznáší nemoce, kradou, rabují, znásilňují a neuznávají zákony země kde jsou a nechtějí se přizpůsobit životem ani náboženstvím.
    Polilo mne horko, když jsem na netu viděl reportáž západního reportéra z jejich rodné domoviny, v prostředí z 15 století.. kdy rada starších ukradla malé dítě a .... nebudu psát podrobnosti, jen to že obětování za živa to posílí jejich schopnosti a budou se jim vyhýbat kulky ze zbraní. V Kongu je běžné jíst krysy a kanibalství. Není to středověk, bohužel to je realita která směřuje k nám. O fanatiském Islámu netřeba polemizovat, jen to, že jsem zvědav na reakci těch tisíců lidí až vyletí do povětří první katolický kostel, nebo metro v Praze. Reportáž z Anglie ukazuje skutečnost jak dopadneme pokud se jich milosrdně zhostíme. Policie je bezmocná v jejich ovládnutých čtvrtích, lidi mají strach vycházet a chodit do kostela, turisty brutálně napomínají že se v jejich ulicích musí chovat dle islámu a právu šaria. Takže když to shrnu, pokud se o nás nepostará stát, kupuji pistoli a bednu nábojů a budu svou rodinu a děti bránit sám a žádný zákon mně v tom nezabrání... *16*
    • No jo, to je tradiční černošský obřad pro získání sil pro bojovníky. Unesou mimino do jednoho roku, zaživa ho rozříznou, vyrvou mu srdce a každej z bojovníků sežere kousek ještě teplýho masa. Tohle praktikují i američní černoši v N.Y. a jiných městech. A nejsou to imigranti, ale už aspoď dvacátá generace amíků. Je o tom dokument na youtube, ale už nevím, jak se to jmenovalo. Dá se to najít přes kanibalismus.
      • měl byste vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12*
        • Černoši dělají obřady a já mám vyhledat pomoc? Spíš ji vyhledej ty. Je vidět, že nic nevíš o tom, jak fungují gangy v SSA. Měla bys zajet mezi ty tvoje ideály, ať se poučíš, milko.
  • Kompletní text Karla Fiedlera na Facebooku: Calais - foto z 2.7. 2015

    Nad ránem po 4 hod. jsme dorazili zpět do Prahy z Calais. Tak něco takového nám naše opravdu proradná vládo chcete nastěhovat k nám ? Ve Vyšních Lhotách jim dáte navíc mnohem lepší tábor ? Ti lidé v něm ale budou úplně stejní !!!! Nás (bílé Evropany) "vítali" v Calais z dálky vztyčenými prostředníčky ! Takto se chová host k hostitelům ? !!!! Děkuji nechci ! Již od pondělí mi píší občané z našeho kraje, že nechtějí tábor ve Vyšních Lhotách ( já se jim vůbec nedivím). Po mém otřesném zážitku a osobní zkušenosti z Calais já také ne ( a stejný názor jsem měl ale i před cestou do Bruselu a Calais ). Povšimněte si fotky, kde je dřívější imigrant v červené bundě. Jediný, se kterým jsme hovořili. Přiznám se, že s jinými, jsme neměli odvahu mluvit – sejít dolů. Ostatně tlupa svalnatých údajných chudáků imigrantů, ukazující vám vztyčený ukazovák, zaťaté pěsti, ukazovákem a malíčkem paroháče, vás přiměje k obezřetnosti. Kdepak se ti subsaharští hoši naučily tyto ryze evropské ruční symboly ? Nemají náhodou za sebou pořádnou přípravu na jejich „poslání“ ?! Všichni jsme se shodli na tom, že chudák zbídačený životem, za sebou cestu plnou útrap, hladovění a špíny ( a nejistoty), nechodí v čisté teplákovce nebo bundě, a jeho svalová muskulatura by neměla zrovna připomínat namakané borce z fitka. Ano, čtete dobře! I mladíka v sněhově bílých ( čistých a evidentně nažehlených) kraťasech jsme v Calais v ulici nedaleko slumu potkali.
    Ale zpátky k tomu imigarntovi-veteránovi v červené bundě. Je už v Evropě sedm roků, nejdříve byl v Británii. Nyní se přesunul se svými kšefty do Calais. Ve stanovém slumu zřídil obchod pod jednou z plachet ( nevím, zda je čitelný nápis sprayem „SHOP“ na jedné z fotek ). Některým dává na dluh, vyřízení papírů není hned. Je to číman, dotáhl tam i dvě erotické „pracovnice“, které, ( jak jinak než za úplatu, že ? ) krátím těm snědým, nudícím se a zevlujícím po okolí hochům dlouhé chvíle nicnedělání. Až vám „náš“ premiér Sobotka bude sdělovat, že musíme uprchlíkům pomoci i finačně, pak vězte, že to je a bude i na jejich „šoustání“. ( nemám ve zvyku používat expresivní výrazy, ale zde tento výraz prostě padne … ). Mají i jízdní kola, někteří i nová … safra nemají tam náhodou tak nějaké logistické materiálové centrum ? … tato myšlenka vám po půlhodně nutně začně vrtat hlavou.
    …. safra kde jsou ty ženy a děti ? Žádné tam nebyli, to jsem viděl na vlastní oči. Samí urostlí mladíci tak do 30-35 let, víc určitě ne.
    Další, co se na těch mladících bez rodin, bez manželek, bez přítelkyň, bez dětí a bez matek a rodičů absolutně nedalo přehlédnout a bylo do očí bijící – BEZSTAROSTNOST těchto lidí. Žádný stres, starost, nejistota z toho, co bude dál … prostě zevlují a čekají na další posun, jak jsem psal výše, není vidno, že by (kromě) ubytování nějak strádali... Další skupina těchto osob už je kus dál, na příjezdové komunikaci do portu k lodění kamiónů. Tam se prostě nedostanete, Je zcela odděleno žiletkovým plotem, a výhružky zaťatými pěstmi směrem k nám, nás k tomu ani neponoukali. Plně chápu obavy řidičů, stojících v dlouhé koloně a čekajících, jak to dopadne. Kde jsou Ti sluníčkáři ?
  • Okrajová dokumentaristka.Takový mastík mezi filmaři.Nikdo z brandže se s ní moc nekontaktuje.Peníze na točení i život shání kdekoliv. Sbírá i staré železo i papír.Tuhle se přiznala.A nyní vycítila příležitost být vidět.Už druhou šanci nikdy nedostane.Je prý mluvčí iniciativy za uprchlíky.Jejda to bude ostuda.To bude ostuda až přilezou první vyžírky a tady ta socka jim bude muset nabídnout bydlení a stravu.Sama permanentně s holým zadkem ale hubou plnou blbých řečí nemá co do huby.
    • jojo takoví jsou nejlepší, ti nejlíp vědět jak by druhej měl pomoct, sama nemá nic a nijak jim nepomůže, jen KECAMA *10* *12* *16*
  • demonstrací.Jen houštˇ takových projevů neochoty tady živit africkou chátru která si udělala výlet.Tady chybí peníze na základní funkce státu.A my budeme živit vtěrky z Afriky?Jen co se tady ti nejhorlivější vetnou.Poznají staré české zvyky.My se tady neboxujeme ani nepereme.My se tady fackujeme.Ale fest!
  • to je tedy nelogika nevážení spoluobčané.

    Xenofobie bude stoupat právě s přijímáním uprchlíků. Seberou nám práci
    a jednak budou parazitovat na sociálním systému do kterého nikdo z nich nevložil ani korunu.

    A to v době kdy se pořádají sbírky víček na operaci pro malé České děti.
  • Autor PAL je duševně méněcenná osoba, dá se s úspěchem dokázat že je duševní mrzák, jakož i všichni kteří s tímto sebevražedným počínáním souhlasí! Sám článek je snůška lží a polopravd !
  • Chovanec ze Sobotkou si zas dělaj aliby.
    Tisíce podpisů a ani jeden konkrétní zástupce ani kdo to organizoval.
    Když jse de s peticí do kotěhůlek tak jsou u toho tři televize a tady se de s peticí k premiérovi a nikdo si toho ani nevšimne. Taková petice má váhu asi jako hlasování na Tiscali. Každý si nakliká kolik potřebuje. *1* *1* *1*
    Tak že až se sejdou na náměstí a bude jich tisíce jako těch podpisů tak to začnu brát vážně. Zatím je to jen politická fligna jak se vykecat z vlastní neschopnosti.

    No a když už jsem takový rasista. Nemám nic proti tomu abychom přijali děti z na životě ohrožených rodin. Tak jako to kdysi udělal Winton. Rodiče ať si doma zatím udělají pořádek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit