Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvalita produkce předřečníkova a vaše se z hlediska nezaujatého pozorovatele neliší nijak.
    Najde-li se drobný rozdíl, pak ve váš neprospěch.
  • Přesně!
    Svěrák to jistí.
  • Socialismus se SSSR budovat nelze, jelikož tento neexistuje.
    Existuje ovšem EU měnící se v ESSR, což pro ČR znamená výraznou hrozbu.
    Již díky tomu, že něčím podobným již tuzemští obyvatelé prošli.
    Z EU je nutno vystoupit.
    Proč platit za cizí hloupost?
  • zdravím , mě by překvapil kdyby přestal otravovat ovzduší a národ................
  • zdravím, přátelé, nejsem tady v obraze , ale s odstupem 70 let si o osvobození myslím toto. Rusáci hnali germány zpět a za nima šlo NKVD spolčeno a připraveno s komunisty /východu/ a zabrali země pozdějšího RVHP. no jako válečné reparace jme na ně dělali až do 1989. jsem přesvědčen, že volba komunistů 47-48 byla chyba a to se opakuje -slova MZ lůza. Pěkně prosím toto nemá rád, táta byl krejčí máma v domácnosti-4 děti. Do smrti si tuto volbu vyčítali vr. 49 vystoupili-tátu za jednoho učně chtěli zavřít ????!!!!!! zdraví siola
  • A co tak, zloba, nenavist, chlast a sprostota vitezi?
    jj heslo Havla
  • Já tvůj názor respektuji. *1*
  • honzas
    Ty bys pořeboval kapky třikrát denně po tupé kedlubně násadou od krumpáče,rudej švábe!
  • honzas
    Něco tak blbého jsem dlouho nečetl,takové hovadiny může napsat je komoušskej magor,který by se též měl doučit pravopis.
  • Proč je ta doba tak vypjatá? Proč se za každou cenu naše ČT a mnoho novinářů snaží zvrátit normální vývoj někam do prd.le? Copak si nemůžeme uchovat naši kulturu? Myslím si, že to, co je ve Francii, v Německu a třeba i v USA, mnoho z nás nechce. Mám na mysli tu neúctu k životu, moc prachů a poníženost lidské důstojnosti. EU se snaží za každou cenu spolknout vše, co jí příjde do pařátů. Už bychom si měli uvědomit, že hrdost a národní sebevědomí je nade vše a nebudeme se dále podřizovat někomu, o kom ani moc nevíme. A pan Pribáň je jeden z těch, kteří by nás nejraději viděli v područí té chobotnice EU. Takže Pribáň je zlořád
  • vanhorne
    "Milouš to zase vrátil do starých , poblitých kolejí"
    Mozna vykoleji, jeste nez se srazi s delovou lafetou.Najednou se narod probudi a bude po projizdce na lafete, ktera by se ochlastovi tak libila.
  • vanhorne
    "namísto "Pravda vítězí" heslo "Strach vítězí".
    A co tak, zloba, nenavist, chlast a sprostota vitezi?
  • vanhorne
    "Koho chléb jídáš toho písen spíváš"
    Jakepak heslo ma hradni svicko? I kdyz muj chleb nejis, moji pisen zpivat budes, jinak ti zakroutim krk.
  • vanhorne
    "vlastenec kterého mysl neovlivnuje umelá inteligence".
    Ten nepotrebuje nic umeleho, umely usmev a chrup uz ma a Becherovka je prvotridni product, ktery jeho mysl dovede dokonale ovlivnit.
  • vanhorne
    "každeho posíláš k popelnicím, k lopatě"
    Nevycitej mu to, nic jineho mimo to sve vymezene prostredi nezna, jeste tak tu vecerku kde si kupuje nebo vyzebra svuj kazdodenni pridel.
  • vanhorne
    "Našeho prezidenta zná celý svět".
    Cimpak se tak proslavil, ze ho v Moskve obdivuji, chlastem, sprostactvim a nezrizenou touhou likvidovat novinare?
  • vanhorne
    Matthew?
  • vanhorne
    "presidenty nevyjímaje, z nich samozřejmě nežije".
    Kdo plati provoz te jeho sevcovske dilny, tu si plati on sam?
  • vanhorne
    "Dva a půl milionů voličů jsou pro ně jen podřadné lidské smetí."
    Ten pocet jeho poblouznenych volicu je mensi, nez pocet zbyvajicich obcanu, ktere to nebezpecne "Hradni stvoreni" nazvalo" Patologicka sedlina lidske spolecnosti".Tak sve odpurce, jinoverce a jinovolice nazval ten zvlastni tvor, tebou 'doktore11' tolik opevovany Zeman, behem jeho vyzirkove jizdy po Libereckem kraji .Nebezpecny psychopat, ktery si dovoli na mezinarodnim foru jecet a vyhrozovat zabitim jemu nesympatickeho kameramana, ktery se mu z urciteho duvodu nelibil.Je zname a pochopitelne, ze hlad dovede nekdy prinutit zvire hrabat v zemi tam, kde uciti nejake kosti aby je vyhrabalo, ohlodavalo a tim svuj hlad castecne ukojilo. Co k takovemu pudovemu pocinani vede cloveka aby vyhrabaval kosti davno zemrelych muzu a pak na ne plivnul, by snad dovedli objasnit jen psychiatri a mozna pojmenovat " kostohryz" .Ovsem jak se rika, jiny kraj jiny mrav a co je v civilizovanem kraji nemravne, v druhem kraji muze byt znamkou vyssi civilizace a mravnosti.
    "Chci věřit,že to těm Kalouskům,Fialům,Bělobrádkům,Farským a jiným šmejdům u každých budoucích voleb jako občané kteří ctí demokratické principy,spočítáme.Všem takovým děkuji předem". Dokturku11, nez to zacnete "spocitavat", musel by se splnit sen vaseho jedinecneho Vudce o likvidaci vsech neprizpusobivych a jemu protivnych novinaru. Ale je to od tebe hezke, ze tak neochvejne veris ve sveho Vudce a v jeho osvicene pojeti te prave orechove "democracie".Do tech svych kalkulaci o "spocitavani", musis pridat dalsi factor, "zub casu" ten sedi nekde v garazi na delove lafete, drzi ji v plne pohotovosti dnem i noci pripravenou ke sluzbe.
  • Přenos Ducha Svatého kontaktem dvou hmotných těles nefunguje již dlouho, opravdu jste si toho ještě nevšiml?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit