Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo čekal proměnu mstivého dědka ve státníka, který sjednotí
    národ.. ten se hluboce zklamal .. Tentokrát se i Bureš přidal
    k Zemanovým kritikům : "čekal jsem jiný projev"
    Mstivý dědek bohužel "nezklamal".
  • Arci zloděj Kalousek rozvrací stát.

Novináři placeni Bakalou nemají mít naši úctu, říká Zeman. Část poslanců opustila sál.

To se nám ta banda zlodějů placená z USA odkryla,jo pravda se špatně poslouchá
  • pochopil jsem spravne ze ceska televize na hrade zvala k mikrofonu jenom lidi kteri prezidenta nenavidi.byla to ukazka čt jak si predstavuje demokracii.zrusit poplatky kdo chce čt at si ji plati.a ostatnim at daj pokoj.
  • Naprostá shoda v českých denících 9.3.2018 : Staré, mstivé a vzteklé howado M.Z. opět na Hradě *12*
  • Čím nás v příštích pěti letech může překvapit? Že ho doktoři udrží na životě aspoň ještě rok? a pokud máte hodně bujnou fantasii a jste fanda do sci-fi, že si někdy dokáže zajít sám na záchod....
    • Čím by tak asi mohl překvapit ten slizký křivácký přisluhovač vychodostepního chanátu - ničím, snad jen tím, že by vytáhl svůj uslintaný ovar z rudé řitě komouš-fašisty putina a přestal zvracet své nesmyslné žvásty. Ale to už by nebyl zase zeman.
      Je tady však pro dnešek jedna velká naděje - to zombí se zchlastá se svými rusáckymi poraděnky a komoušskou smečkou svých přisluhovačů tak, že zítra pojede z hradu na lafetě nohama napřed. Jé to bude krásný víkend pro celonárodní veselici, má být pěkné před jarní počasí a k tomu taková radostná událost - to se to bude slavit.
      M.j. proč by chodil na záchod - prostě to pustí do kalhot (možno doložit orig.foto) a má přece ovčáka který ho oddaně olíže a mlynář přebalí.
      • Ale co jsem to tu napsal, já jsem tak hloupej, od doby co jsem nabalzámovanej, avšak věčně živej a sjetej zombí. Rád bych vám vše řekl ústně, ale mám strach, že by se mi natrhla tlama po tom balzamovacím make-upu. V hlavě toho však moc nemám, neboť mně vše z palice vytrhali za pomoci háčků rypákem, tak žádám laskavé o omluvu mých dementních příspěvků. S pozdravem Ulejvák Vůljanov V:.I. L.
  • Vážím si poslanců, kteří už neměli žaludek poslouchat výblitky té hradní, ruské, ožralé zombii. Ta osoba je opravdu nechutná a nevážím si těch lidí, kteří ji opět zvolili. doufám, že 5 let tam zvracet opravdu nebude.
    • ono tak nějak to zvracení a ožralství k pražskému hradu patří-on tam začal zvracet už Kléma, Tonda Zápotocký pokračoval , Novotný byl další ožungr , pak byl chvíli s poblitými schody útrum- on totiž generál Svoboda nechlastal , ale pak to šlo zase jako obvykle- soudruh Husák se kořalky nebál a Venca Havel už vůbec ne - ten se prý několikrát tak ožral , že se z toho ve španělském sále několikrát i possral ...pak byl prezidentem Venca Klaus a ten nepil , ale Milouš to zase vrátil do starých , poblitých kolejí....
      • vanhorne
        "Milouš to zase vrátil do starých , poblitých kolejí"
        Mozna vykoleji, jeste nez se srazi s delovou lafetou.Najednou se narod probudi a bude po projizdce na lafete, ktera by se ochlastovi tak libila.
    • Vy antizemanovci se poznáte velmi snadno. Váš slovní i písemný projev je plný nenávistných slov, lží a sprostoty. Přitom máte paradoxně plné pusy keců o slušnosti a demokracii.
      Jste takoví kašpaři *1*
      • Přesně jste popsal projevy Miloše Zemana , lež, sprostota, demagogie střihnutá se stařeckou demencí *1*
        • Kurt Student ???
  • demokratická žumpa opustila sál
  • Bravo pane Zemane, byl to velkolepý projev, vůbec ten NEJLEPŠÍ za ta léta, nebot' "demo"zlodějská ŽUMPA a její PISKOUNI se okamžitě ozvali jako potrefené husy !!! *1* *1*
    • Ale oni neodešli kvůli velkolepému projevu, odešli proto, že jim za toho troubu bylo stydno.
      Tobě se to líbilo, páč to bylo cílený na skupinu individuíí s úrovní +/- tvého IQ.
      • Nikoliv, odešli z důvodu okázalé sebeprezentace.
        Minimálně jim to zaručilo "pole position" ve zpravodajství ČT a ukrátilo čekání na recepci.
        Nepřijít by znamenalo mnohem pozdější prezentaci, tedy ztrátu výhody v politickém boji.
        Tahat zpravodaje za rukáv se slovy: "Podívejte, já tam protestně nejdu!" s největší pravděpodobností znemožnila pořadatelská služba.
  • Naprostá shoda, náš mainstream dnes 9.3.2018 bezmocně kope a pláče!
  • Takovou urážku si nedovolil ani pan prezident, jakou si dovolil ten pisálek (jeho veličenstvo Miloš I). Chtěl bych také poopravit pana Pospíšila. To že prezident kritizoval ČT, tak neznamená, že kritizoval všechna media. To by se spíše měli ohradit oni proti slovům pana Pospíšila. Ale jak již koncem 19. století řekl význačný spisovatel Mark Twain: „máme tolik zákonů na ochranu svobody tisku a ani jediný trochu spolehlivý zákon na ochranu lidí před tiskem“.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit