-
Na úvodním fotu ani tak nevypadá, že by skládal slib, ale spíš na to, že úspěšně vypudil tuhou stolici.
-
-
Tebe matka neporodila,ale vysrala! Stolico
-
-
My musíme psát slušně a Zeman mluví jako kanál a uráží kdekoho. Bylo by pro všechny nejlepší (krom jeho hradních i ostatních olizovačů), kdyby táhnul zpátky na rybník a v tichosti se tam utopil. Je jasné, že i přes veškerou práci lékařů za naše peníze, kdy se ho snaží jako alkoholika a chcípající karikaturu udržet při životě, zaklepe bačkorami i s vojenskými poctami během svého vytouženého dalšího mandátu. Bylo by také užitečné si navždy pamatovat nejenom jeho poskoky a lezprdelky ze širokého spektra politického hnoje, ale i takzvané "umělce" a ostatní lidský odpad, až se budou s nevinnou tváří chtít ztratit v davu nebo lízat zase něčí zadek. Vulgarizmy Zemana jako k...a, atd. jsem nepoužil.
S pozdravem Bude líp, až tento všechen směšný, ale velmi škodící jedovatý hmyz vychcípá. -
-
Ty se řadíš mezi tu spodinu společnosti k TOP09, STAN, ODS a černoprdelníky. Nemám více slov k tomu tvému výblitku.
-
-
Šmako Jégle ???
Díval jsem se na celé video, podle mě byl odchod sjednán dopředu.
Němcová se hodně dlouho před odchodem vrtěla a otáčela, kdo bude první.
Pak už to nemohla vydržet a poskoci typu Pospíši, Farný a company vyskakovali, jak natočení.
Jen Kája to zase zachrápal *6* -
-
Pan Zeman je nejlepší volba ,nežli ti nacisti SChwarzernebergové,Sereniové,HOhenlohe co za války nedělali ani odboj ,jako vlastenci na české poště a české železnici,učitelé v školách ,pan Zeman je vlastenec kterého mysl neovlivnuje umelá inteligence šířící střípky dějin jako velký celek ,například Prahu osvobodili Američani jako PRVní ,ti tam byli jen vyzvednout nácky do zajetí když Lída Bárová volala do Plzně prostitutkám hereček ,že se chteji vzdát ,Samozřejmě Rusové to vš evybojovali z Východní fronty a Chrchill jen poslal zabít vlastní armadu do Normadie jen aby se zviditelnil ,Bristké jednotky vybojovali metr po metru Italiji než nastoupili pozemní vojska ,první Prahu i českou republiku osvobodila Rudá Armáda,američani přijeli do Plzně jen posbírat cenosti šlechty z Zámků od Německých oficírů které hostila česká šlechta a odvezli je do USA kde sou dodnes i stěmi potomk y němců .Ukrajinci neexistují je to jen Ruská velmoc ,přece všichni Ukrajinci zemřeli ze hladomoru neurody kdy ani Rosové neměli co jíst ,tak to tam pak osídlůili Rusi tu Ukrajinu takže Krym je ruský od doby kdy jej získal Ruský car jako štít proti najezdum nepřátel loupeživých arabů
-
-
Něco tak blbého jsem dlouho nečetl,takové hovadiny může napsat je komoušskej magor,který by se též měl doučit pravopis.
-
"vlastenec kterého mysl neovlivnuje umelá inteligence".
Ten nepotrebuje nic umeleho, umely usmev a chrup uz ma a Becherovka je prvotridni product, ktery jeho mysl dovede dokonale ovlivnit.
-
-
Pane Jégle ,právě o vás mluvil pan prezident.O novinářské žumpě vašeho typu.Schválně píšu malé v,protože si vás nevážím .Před r.1989 jsem si novinářů vážil a psal jsem s velkým V.
-
Óóó, jak rád sleduju ty ubrečený planý kecy havloidních pochcánků, kvík, kvík, je houšť debílkové, hahaha
-
-
Opět jsi ukradl fotku, jak to máš ve zvyku ?
-
-
Ať žije náš pán prezident Zeman a Kalouskovic sluníčka se třeba pose*****
-
Antizemanovci všech zemí, spojte se a táhněte do prrdelle! *1* *1* *1* *1*
-
Pan josef_novak jak se představuje, je patrně buď úplně namol nebo jeho IQ je na úrovni lidového milicionáře. Nejsem ani Havloidka ani Kalouskova fanynka. Ale nikdy nebudu obdivovat zlého a mstivého člověka, který bude řvát o kun..ch ještě z rakve.
-
-
Uklidni se Sajmone a změň slovník, už si profláklej.
-
-
Takže jste opravdu namol, zítra po opici mi možná vysvětlíte co je to Sajmone. Dnes už jen Dobrou noc Pepo.
-
-
-