Přejít na výpis diskuzí
Střední třída v Rusku se zmenšuje. Likvidují ji ceny ropy i sankce
29.10.2016 | red
162 příspěvků
-
Semjon existuje, Simona ne, vy bambulové!
-
-
Je to přesně naopak ruský teplouši BTW, zloději nicků a podvodníku s hlasováním.
Siona existuje a ty jí komolíš jméno na Semjon. Proč? Protože uvedla pro tvé rusko nepříjemná fakta což ty po komunisticku nesneseš chudáku *5*
-
-
Rusko je totálně v řiti, ale celý slavný Západ z něj seremagivkostkách!
-
Já jsem letěla do Ameriky linkou Pan Am a museli jsme se jako cestující složit a dát nějaké peníze letuškám, protože chudinky říkaly, že už půl roku nedostaly výplatu. Tak to jde z Amerikou z kopce, sankce se obracejí
-
-
Cos to dnes kouřila za matroš?
-
-
Ale to víš, nemá přidělenou kriplkáru jako ty Evko Simonová.
-
-
-
Víte, že jsem tu měsíc nebyla? Nebo jó, já nevím, jsem úplně pitomá a postižená.
-
*5*
-
Ahoj, 600 měsíců jsem tu nebyla, byla, nebyla, oblečená, neoblečená ...... dobrá pohádka cóóó?
-
Ten blbec Simon je tady porad, neda se vystrnadit..hi..hi..to je hroznej vul..hi..hi
-
Ještě chvilku mě tu budete štvát a ve 14:12 odejdu navždy!
-
-
už val
-
-
Tááákovou dobu jsem tu nebyla, ale vím co se zde dělo, všech vašich 110 nicků jsem zde neviděla
-
Starejte se o svůj hnůj, Čehúdi. Rusko vlastní KV, PL, půlku PHA a OV, šašci.
-
-
Světoznámé KV a další místa darovali naši vlastizrádci ruskému ksindlu. Přijde doba a všichni ti co mluví azbukou pomažou jak spráskaní psi do svých stepí a s nimi i ti vlastizrádci co je nevypráskali. Tak jako mazali před čtvrt stoletím se schlíplými ocasy jak spráskaní psi ti uniformovaní. *12* *16*
-
-
Americký ksindl by z toho nic neměl, on by všechno rozbombardoval a kolaborantská svííně Simon by mu fandil, dobytek teplej..hi..hi
-
A ručníci Teplice. Je ještě něco vaše, šašci? :)))
-
-