Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aš pochcípajó fšecí lidi tak zustaneme enom mi komunysti a to bude dobře protože si budeme dójit svojeho kozla protože nás to naučí náš Vůdce nadsoudruch Putin! A soudruch Putin néni fašista ale enom komunysta! Čest!
  • proč amíci nepřevzali tuto velice účinnou a efektivní taktiku. Stačí prostěradlo, utěrka a sandále. Potom už se jenom vmísit do jejich tábora a "ratatata tatatata tátá...."
    Bylo by to mnohem levnější (výstroj), než kolik Afghánci musí investovat do amíkovských uniforem.
  • Mi Slovenský fašisti fandíme Putinovi!
  • Mi komunysti sme velice rádi dyš umírajó lidi. To je náš cíl! Kupředu levá! Budujeme komunyzmus a na lidi nehledíme! Čest!
  • Na to že jsi čobol, tak ti to pálí *3*
  • A O banána nepojde pozrieť nejakú fašistickú základnu Usa do okupovaného afganistanu?
  • Pozor, aby na tebe nevystartovala píííča pusinka *1* *1* *1*
  • Tak Afgánec pálil do černého. Generálmajor letectva USA mrtvý a generál Bundeswehru zraněný.
    Škoda že tam nebyl na návštěvě fejsbůkový šišlavý vojevůdce Rasmussen. No, ten seznam by byl asi podstatně širší...
  • To se pleteš ty nacistická bestie. To je politika USA, ktrá vyvolává konflikty a lidi utíkají. Proto ty šmejde teplej!
  • Jsem komunistický stbácký prase.
  • Když končila druhá světová válka,tak vítězné mocnosti řešili to,proč k této válce došlo.Došli k závěru,ze to byl proto,že národy nežily ve svých přirozených hranicích.Proto došlo k odsunů Němců z Česka a byli přisunuti Češi s ukrajinské Volyně.Ti blbové co se po komunistech prolhali k moci vše přeorali.Proto je dnes Česko na pokraji státního bankrotu a problémy se ve světě kupí a kupí.
  • I jako bezvěrec,v tomto případě,říkám,že co Bůh činí,dobře činí.Kdyby seděli doma na zadku,tak se jim to nestalo.
  • Oni nemaji radi veprovy hlavy. Tak se jich lze docela snadno zbavit. Ja to zkousel a vzdycky to fungovalo, alespon v jednotlivych pripadech. *1*
  • A kolik civilistů zabili Rusáci v Čečně, kde za sebou zanechali spálenou zemi?
  • Díky tomu, že jsme příliš vstřícní a nebráníme jim v tom, chytráku.
  • A díky komu ty blbe?
  • Jsem vypatlanec a blb, nikoho nemám, tak si píšu alespoň s vámi. I doktor z psychárny mi říkal, že je to dobře mít kontakt s lidmi. S pusinkou čekáme malou gorilku, tak už se těším. Dnes mi taky vykořil, ale krásně bc Jarda. Má iq 236 nebo kolik říkal, určitě nad 200. Miluji ho.
  • Ono totiž jde o to, že muslimáci nechtějí zůstat jenom ve svých zemích. Tam ať se třeba sežerou. Oni se rozlézají do civilizovaného světa za lepším bytím a také proto, aby šířili mezi nevěřícími psy "jedinou víru pravou". *7*
  • Nevím, že by je sem někdo tahal pod nějaku "taktovkou" (zajímavý výraz z doby archaického komunismu *1* ). Oni sem nalezli sami jednak ve snaze najít lepší bytí než mají v muslimáckých zemích a jednak ve snaze šiřit mezi nevěřícími psy "pravou víru". A to ohněm i mečem, nebo nečastěji třaskavinami.

Možná jsem "hupák", ale ty rozhodně moc velký chytrák nejsi. V EP máme takové jedince, jaké jsme si zvolili. A když k volbám do EP přijde jen 20 % oprávněných voličů a ostatním ovcím je to jedno...
  • A kdopak nám je do EU natahal? Nebyl to náhodu ten skvělý demokratický západ pod taktovkou USA - multikulti za každou cenu?
    Tak se tečko -. Hmm s důvěrou obrať do Bruselu. Takovu koncentraci jsme neměli ani za toho totáče.

A připrav se hupáku - EU vydá směrnici - o ramadánu žádný alkohol v Evropě, budeme to dodržovat jako Islamisté. Můžeš už začít. Barosso a Rampua a spol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit