Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyrůstá nám tu další Marek Benda, o lopatu se nebude umět ani opřít, ale rozumět bude všemu. Ideální kandidát do poslanecké sněmovny. V šestnácti letech už určitě může mluvit ze svých zkušeností. Je třeba, aby Jakub vystoupil ze svého komunálního přítmí a začal se věnovat kauzám Kožený, Čepro, OKD, Janoušek, Rittig, Rath, DiagHuman, ČNB aj. A hlavně bych byl rád, aby byly vidět nějaké výsledky. Pak si ho jistě pan Klaus bude všímat jinak.
  • držet hubu a krok, aby se něco naučili a nevyrostli z nich pitomci. Ale to by se nehodilo do krámu globalistům. Ti potřebují jen hloupé a hlavně snadno ovlivnitelné ovce, které budou makat a poslouchat. Chléb a hry... *3*
    • A když někdo bezmyšlenkovitě drží hubu a krok tak se nechová jako nemyslící, snadno ovlivnitelný tvor...?
  • Jen stačí slovo "aktivista" a více netřeba.
  • no,ono není už normální,aby 16 let bylo uznáno jako 18 let,a to víme,že i v 18letech jsou lidé ještě hloupí,pokud Jakub je nadměrně nyní chytrej a používá to co by jako aktivista,ať mu to slouží ke cti,ale obyčejně to bývá tak,že tyto "chytré vyjímky" se nakonec utopí ve svém egu a blbosti z chytrosti
  • Jaroslav Bican, autor článku, se uchýlil opravdu k lacinému a smýšlenému důvodu, jak napadat mladého Klause. Jak už to u redaktorů Tiscali je běžné. Nechci polemizovat o míře kritiky Klause na toho nedorostlého puboše, ale domnívám se, že v podstatě při jeho hodnocení se celkem strefil. Kluk, který zřejmě, jako všichni v jeho věku, se potýkají s látkou základní školy, nebo prváku na gymplu, si osobuje právo urážet člověka, kterému se vzděláním, vědomostmi ani tím co ve školství dokázal, nemůže rovnat ani na konci vesmíru. Označení "postbolševík" patří opravdu jistým lidem, ale ne mladému Klausovi. Zřejmě to ten nedorost ani nezná význam tohoto slova. Nučili jsme se falešně hodnotit dětí podle jejích otců, rodičů vůbec. Ano, jablko nepadá daleko od stromu, ale jsou i jablka, která se pořádně odkutálejí od stromu. A je to případ jak mladého Klause, tak i toho pubošského "revolucionáře - mladého génia, který dosud opravdu nic nedokázal, než zvládnout velkou násobilku a vyjmenovaná slova. A pokud je jeho otec na něj hrdý, tak je to falešná hrdost. A puboš se chce rovnat, a některá média se mu pokoušejí dát za pravdu, mladému Klausovi. Opravdu ztráta seberefflexe jak autorů takových pokusů, tak toho nevycválaného a naivního puboše, význam kterého, nejenom Klaus, ale jistě i spousty dalších normálních lidí, odhadla velmi přesně. Aby se mu rovnal jenom z polovičky, musí ještě růst, růst, vzdělávat se a vzdělávat, a také dokázat spousty věci celostátního významu, jak to dokázal mladý Klaus. Zatím je to jenom bezvýznamné pubošské ucho bez ještě neprobuzené sebereflexe, podporované některými "pravdolaskaři", kteří nemají o čem psát a tak nám mladým vymýšlejí takové falešné a nepodařené příklady občanské hrdosti.
  • Komentáře pana Klause mladšího mám moc rád a věřím i v tomto jeho názoru. Dle "místního znalce" je tento náctiletý potížistou a do budoucna má na to stát se třeba politikem ala Stropnický... Nejsmutnější je asi doba ve které žijeme, kde se práce změnila v tlachání všech možných rádobyodborníků na všechno. Odvolávat se na pochybení druhých, jít jim po krku, soudit se a dokazovat svoji pravdu za každou cenu. Tento druh lidí je mi fakt odporný...
  • a co dělal Klaus mladší. Vzpomínám si ovšem že jeho otec se kdysi svěřoval s průběhem sametu a nástupem politické dráhy tak, že mu syn coby student sděloval "tatínku, my jsme dělali, co jsme mohli. Teď je to na vás, dospělých......" z čehož jsem pochopil že Klaus mladší se zůčastňoval studentských rebelií. Pokud je tomu opravdu tak, nechápu, jak může mladistvé kárat ať scvaknou před politiky podpatky a stojí poslušně v pozoru, když sám se tohoto pravidla nedržel.
  • Taky s názorem Bicana v článku nesouhlasím... Už aby zavedli povinnou vojenskou službu a student Čech na vojnu narukoval, to by byla jiná demokracie
    • Navrhuji ZVS .Kluci 1rok a dívky 1/2roku,protože jí potřebují jako sůl,než investovat do NATA a EU.tak do roka bude následovat Frexit a brzy Irexit a pak to půjde jako domino.Nepochopím proč se zrušila věc,která byla užitečná,kde výchova po roce 1989 totálně selhala,kde mohl Vondra s modrou dělat lumpárny v chartě a potom MO to je opravdu deformacie.Nedávno jsem viděl jak Anglie před I.S.V. zrušila odvody a pak měla starosti i když je pravda,kdo by u nás nasazoval život za tuto rozkradenou a vykradenou společnost a její nekopetentní tzv.politiky.
    • aha, už by zase "bývalí" chtěli zavádět povinnou vojenskou službu, aby zotročili svobodné lidi a udělali z nich nástroj realisace svých mocenských choutek.
      • No zrovna ty, Simone, bys potřeboval vojnu jako řemen.
        • Bohouši
          1. Nejsem žádný Simon a nikoho toho jména ani neznám.
          2. Na vojně jsem byl, měli jsme slušné a dobré velitele a poznal jsem tam a naučil se řadu dobrých věcí. Vcelku mi to dalo leccos dobrého pro život.
          *3*
  • jablko nepadlo daleko od amnestie... co mohl zplodit narcisistní tatíneček? *5*
    • jane
      a což teprve mohl zplodit tvůj tatíneček-že?
  • Začíná to zde být tragické *16* . U nás se říká, že sova kanárka neporodí. Sledoval jsem někoilik jeho debat a vůbec mě nepřesvědčil, že by se na takový post mohl hodit.
    Jeho postoje kopírují fotříka a ten se tady nadělal nepravostí a omylů dost!!!
    Děkuji, ale nechci *16*
    • dynastie kim čon klaus?
      • spíš mao ce havel
        • Admsap
          To je hrozné... Trpíte tím od dětství?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit