Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babi, se že Tě to bavi, nevíšli o cobi najdeš to v OBi
  • Nebude první, ani poslední! Znám několik politiků, kteří takto postupovali a z prvního místa kandidátky byli zvoleni . . . Aspoň měli své "spolušíbry" pod kontrolou
  • ... Už tapetáři jedou, už tapetáři jdou,
    hlavu maj ve smutku a strach jim kouká z očí,
    zachraňte Babiše, nějak se to s ním točí ... *1*
  • Když program nesplní (nebo naopak splní a poskodÍ vlast) nebude příště zvolen!
    To má být trest? Ne, každý , kdo jde do vysoké politiky za zištnym účelem a poškodí ostatní, treba jen svou neodbornosti, měl by být pohnaný k trestní odpovědnosti! Potom by se něco ministerské pošty neznali politici laici: Stropnický, Valqchová a řada dalších minulých .
  • Založíme si stranu, pohrozil Zimola Lidovému domu
    V sociální demokracii pokračuje rozkol kvůli volbám. Po jednání předsednictva, které minulý týden škrtalo v několika kandidátkách, se postižené kraje bouří. A to zejména na jihu Čech, kde po vyškrtnutí exhejtmana Jiřího Zimoly tamní soc. dem. uvažují odstoupení z voleb, či dokonce o založení nové strany.
  • Sobotka tvrdí, že nechce z Babiše udělat mučedníka. Já si myslím, že je to jinak. Sobotka ze sebe „setřese“ svoje kauzy, nakonec tak trochu z toho Babiše mučedníka udělá, ale ve finále vyjde jako vítěz, protože pokud bude Babiš sedět, ANO spadne na 10 %. Sobotka není hlupák a ví, že ČSSD nemá šanci jinak vyhrát volby. Erik Best několikrát popsal, které rodiny multimilionářů řídí tuto zemi a rozhodují o tom, kdo vyhraje volby, kdo bude premiérem, ministrem, prezidentem. Všichni se vzájemně nesnáší, ale všichni mají jedno společné – nenávidí Babiše. A tak mám obavu, že se všichni domluvili, poradili a vymysleli, jak to uhrát tak, aby Sobotka ty příští volby „neprohrál“. Je to jednoduché. Stačí spáchat to, co si odzkoušeli na Nečasovi nanečisto – realizovat „nenápadný“ vládní puč za povinné účasti policie, státního zastupitelství a justice.
    Státní převrat za bílého dne a lidé tomu budou ještě navíc tupě tleskat. „Je třeba zabít Sekala“, situace to vyžaduje, protože je třeba vyhrát volby.
    Stačí zavřít Andreje Babiše. A pak dál krást…….
  • Babiše mnoho lidí kritizuje za cokoli. Dotace, dluhopisy, Čapí hnízdo, to jak získal firmy….. prostě (ne)agent Bureš. Jenže, já za prvé respektuji právo a byť je jeho stav tristní, soud pravomocně rozhodl, že agentem nebyl. Ale všichni to zpochybňují a ignorují. A tak se ptám, kolik agentů StB, CIA a dalších jsme měli v polistopadových vládách, když všechny svazky po listopadových politiků a důležitých osob na popud Havla (?) zlikvidoval tehdejš& iacute; ministr vnitra Richard Sacher? StB byla sice zrušena zákonem, ale jak jsem prohlásil již v roce 1991, StB pracuje dál. Vždyť listopad byl plánovaný podvod, jakoby převrat, aby se mohlo dít, co se děje dnes. Narvali nám hypermarkety žrádlem a spotřební elektronikou, abychom žrali, žili na dluh a drželi hubu a oni mohli beztrestně krást. A na ty nejblbější z nás poslali exekutorskou mafii. Co na tom, že v jejích spárech většinou skončí důchodci?
  • Vycházím jen z toho, co si přečtu v mediích a vyhodnotím. Ale podle mého, pokud někdo patří do kriminálu, tak je to Sobotka s Kalouskem.
    Ale abych se vrátil na začátek – zcela nesmyslná a až teatrální a nic neřešící demise Sobotky – nikoli jeho vlády, protože vláda o demisi nehlasovala, navíc všichni jsou proti předčasným volbám. Proč tedy? Sobotka nemá odvahu odvolat Babiše a tak podá demisi? No, zas až takový přizdisráč asi nebude. Že by to nechal na Zemanovi? Tomu se mi nechce věřit, protože dnes to vypadá, že nahrál Zemanovi na smeč. Ale jen vypadá a já mám pocit, že je na ten smeč připraven Sobotka. Zatkli Peltu a Janstu a další…. jedno křídlo Mafie bojuje s druhým…. Kdo bude zatčen další? Media skloňují rezorty, na kterých údajně nejvíce bují korupce a jde o cinknuté zakázky.
    Tak se podívejme, o které rezorty jde a kdo je řídí – ale to je náhodička – všichni ministři jsou za ANO. Že by to bylo dlouhodobě naplánováno? Tak se podívejte – ministerstva – obrany – Martin Stropnický, životního prostředí – Richard Brabec, místního rozvoje – Karla Šlechtová, dopravy – Dan Ťok, financí (které vše zastřešují ;) Andrej Babiš. Po povolebním vyjednávání jsem si říka l, že Sobotka vlastně volby prohrál a je srab, že pustil nejdůležitější ministerstva. Jenže, pozor, nechal si vnitro. A co když to celé byl dlouhodobý plán? Plán, jak poslat vlastní kauzy včetně OKD k ledu a najít toho největšího lumpa? Vždyť si to smetiště kohouti v listopadu 1989 tak hezky naplánovali a tak beztrestně rozkrádali a najednou se jim na ně někdo vetře? To dlouhodobě nedopustí.
  • Představme si čistě hypoteticky obrovskou polostátní firmu, defacto monopolního dodavatele čehosi. Bez toho čehosi nemůžeme prakticky existovat jak my, tak průmysl, prostě nic. No a tato firma si objedná reklamu u PR agentury v řádech miliard korun. Ta PR agentura se dle zákona zúčastní výběrového řízení, které logicky vyhraje, protože jeho kritéria jsou jí nastavena prakticky na míru. Nač potřebuje monopolní výrobc e (dejme tomu, abych nebyl sejmut) vzduch reklamu v řádech miliard, když ten vzduch stejně všichni musí a chtějí dýchat, reklama nereklama? Odpověď je jednoduchá, stačí sledovat další tok peněz, další klienty PR agentury, vlastnické vztahy a vazby.
    Podle mého značná část těchto prostředků putuje dál, skončí na účtech kmotrů, politiků a nateče zpět do pokladen politických stran jako sponzorské dary. Navíc je třeba u poslušných politiků dodržet slovo a za přiklepnuté vládní zakázky zaplatit provizi. Není nic snazšího, politik skončí s politikou a začne podnikat. Doslova zázračně se mu začnou hrnout lukrativní zakázky, zcela striktně mimo státní sektor. Je to prakticky nenapadnutelné a křišťálově čisté. Vždyť i&n bsp;David Ráth vyslal pod eskortou ve Sněmovně varov nou větu, že ta jeho kauza je o financování politických stran. A ejhle, najednou se objevily fatální chyby ve vyšetřování, když Ráth dál nemluvil, tak možná dostane jen tolik, kolik si odseděl ve vyšetřovací vazbě.
    Mám jen obavu, že až puč pod pracovním názvem "demise Sobotky" bude dotažen do konce, budou se lidé vtažení do této kauzy a zejména lidé, kteří tu kauzu možná tiše řídí tvářit takto:
  • Vždycky když něco čtu či slyším z medií, neřeším jako první, co říkají, ale zejména proč to říkají. Co má ta zpráva vyvolat, či signalizovat… Všechno se vším souvisí a myslím, že demise Sobotky a zatýkání „ve sportu“ v jeden den není jen souhra náhod.

    ( Před měsícem Bohuslav Sobotka naříkal, jak je obtížné odvolat Andreje Babiše z postu ministra financí, protože by to předsedovi hnutí ANO v nadcházející volební kampani umožnilo sehrát roli mučedníka. Nyní lidé ze Sobotkova okolí tvrdí, že právě dnes se premiér rozhodne do toho skočit rovnýma nohama a Babiše vyhodit. Co Sobotku najednou tolik rozhicovalo? Ukazuje se, že by to mohlo být zapálen é uhlí. Oficiálním důvodem je nejistota ohledně Babišových dlu hopisů osvobozených od daně, avšak v tomto ohledu nenastal za posledních devět měsíců žádný vývoj. Čerstvou událostí ale je, že se Babišovi v dubnu dočasně podařilo zablokovat prodej elektrárny Počerady firmě Czech Coal Pavla Tykače. Ještě důležitější jsou pak Babišovy náznaky, že by mohl přestat dbát nepsané dohody s ČSSD, která koaličnímu partnerovi rezervuje tři místa v dozorčí radě společnosti ČEZ. To by Babišovi poskytlo neomezený přístup do archivů ČEZu, včetně podrobností týkajících se jakéhokoli střet u zájmů ohledně amerických depozitních certifikátů (ADR), zakázky pro firmu CEEI na stavbu meziskladu vyhořelého jaderného paliva, dobrodružství ČEZu na Balkáně, a samozřejmě i samotného kšeftu s Počeradami. Není to dostatečný důvod Babiše vyrazit? )
    Nedávno v jednom pořadu o bezvýznamné reklamní agentuře, která vykazovala zázračné obraty a nakupovala reklamu za nesmyslné peníze promluvil i JUDr. Jansta a vylíčil, jak a proč se to děje. Jinými slovy, jak se perou peníze, legalizují úplatky a tak se „vyvádějí“ peníze například ze státního rozpočtu. Vytřeštil jsem oči a zalapal po dechu. To že se tak děje je obecně známo. Tedy, že nejvíce se krade prostřednictvím IT zakázek, rekultivací a sanací (prostě „ži votním prostředím“) a sportu. Po dechu jsem lapal proto, že byly buď dvě možnosti – Jansta nevěděl, jak se vyvádějí peníze ze sportu, nebo to věděl a pochlubil se. Oboje mi připadalo těžko uvěřitelné, ale stalo se.
  • Text Vašeho příspěvkuhttps://www.novinky.cz/ekonomika/438471-cena-masla-vystrelila-je-nejvyssi-v-novodobe-historii.html
  • vanhorne
    "pana Babiše co v mládí stavěl dům rodičů vlastníma rukama"
    Nadherny pribeh chudeho ale podnikaveho chlapecka.Tu zednicinu asi delal jeste pred tim, nez ho jeho matinka prinutila aby vstoupil do KSC a delal brigady u STB.Jeho pribeh by mel byt v citankach pro chude deti aby se inspirovaly jeho uslechtilym duchem.Moje babicka se kazde rano za neho pomodli, zapali mu svicku a pak sezere jednu babisku, jak rika tem jeho kobliham a pak se cely den stastne usmiva.
  • ANO je z odborníků ne z netahavejch politiků.
  • Politika je boj o moc. Nedělejme si iluzi o žádné straně. Jde spíš o to, která z nich nejvíce prospívá obyčejným lidem. Zatím to byli komunisté. A to přes ty hrůzné politicke vraždy v 50. letech, kdy ve světě zuřila studená válka a špionomanie. Později na nastolili systém, kde peníze nic neznamenaly a to přispělo ke snížení korupce současné úrovně. I odměňování za práci bylo nejspravedlivejsi. Rozdíly byly malé, což však na druhé straně nevedlo k aktivitě, rozvoji vědy, vynalezectvi, naopak lidé byli pasivní, nebot stejně měli zajištěné vše, co potřebovali. Pravda nebylo luxusní zboží, rekreace do mimosocialistickych zemÍ nulová. Jenže člověk k životu potřebuje i svobodu duševnÍ. Jak říkali Římané panem et cirkum.
    Lidem v 89. nešlo ani tak o změnu ekonomickou, nýbrž duchovní! I zde ale došlo k deziluzi: Místo kvalitních filmů jsme převzali brak, místo kvalitní literatury horory, fantasmagoricke scifi a naivní milostné romány a la červená knihovna. Tato veledíla formují současnou populaci.
    Z toho vyplývá nutnost střední cesty, neboť štěstí netkvÍ v bohatství a přepychu, naopak chudi byli v minulosti nejvstricnejšÍ k ještě chudším! Ale to je nyní zpatečníctví, viďte. ..
  • Dobrý den nemám čas číst u compjutrů jako umělá intel.iígence inženýrů Comjutrových co nic nedělají jen ty jejich ploché obrazovky podivínů.
    Nechte pana Babiše a neotravujte ho a ne že furt ty směčky blbích novinářů co nikdy vživotě nedělali tak vymýšlí články ,ten Sobotka je člověk co nikdy vživotě nepracoval a dělá jen zlo vysokoškoláka co se plete do politiky a vůbec nerozumí principům ekonomie a politiky,takové štváče nemají v kultivovaných státech Západní Evropy,kde jsou miliardáři králové a královny.
    Hlídat agenturami Vrbětice jsou vyhozené peníze doluftu,pan Sobotka by měl brojit proti šledryjánům co zavinili Vrbětice a ne chodit po dožínkách organizovaných Rakušákem Hecklem co plundruje krajinu hráze přírodních stromů a křovin ,které působí proti vysoušení krajiny a zadržují vláhu.Z Českých dotací se má Rakušák Heckel jako prase v žitě a vy sprostí politici napadáte našeho Čechoslováka pana Babiše co v mládí stavěl dům rodičů vlastníma rukama,což Sobotka Z paneláků a z náhrad na dopravu falešně vykazovanou když žil v Praze a vykazoval dopravu z Brna podvedl stát o několik statisíců.
    pošlete Sobotku do Čaulu v Indiji
    Antonio Salvé Monte Bílé Karpaty
  • Celá slavná "ústavní a vládní krize" slouží jen k odvrácení pozornosti od skutečného problému.
    A zodpovědnost za něj, v rovině trestného jednání, mají konkrétní politici z ODS, TOP09, KDU-ČSL a ČSSD. Dne 27. 4. 2017 odvolací soud v Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční prostředky České republiky až do výše dlužné částky. V současnosti je to více než třináct miliard korun.
    12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ REPUBLIKA používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů. TAKŽE K POCHOPENÍ HYSTERIE premiéra SOBOTKY JE TOTO DOSTAČUJÍCÍ - navíc, avizováno to bylo hodně dlouho předem!
    Min. zdravotnictví ČR, jako zdroj těžko uvěřitelné korupce a arogantní hlouposti ve vedení této kauzy od roku 1997, mělo v té chvíli přijít o kontrolu nad minulostí, o možnost zakrývat skutečnost i o možnost vykládat nepravdy, přímo lži! Půl roku před volbami hrozí vypuknutí obřího skandálu - voliči se začnou ptát po zodpovědnosti.
  • A co Burešovo ANO? Jeden svatouš vedle druhého , co? Líheň grázlů a zlodějů = ANO.
  • ČSSD = mafie (kmotr Sobotka, kmotr Chovanec, kmotr Zaorálek, sluníčkář (= liberální fašista) Dienstbier, ...)
    TOP 09 = mafie (kmotr Kalousek, ...)
    ODS = mafie
    KDU-ČSL = černoprdelnická + sudetácká mafie
    STAN = mafie
    ANO = Stbáctví (EET, ...)
    Zelený = sluníčkáři (= liberální fašismus)
    Piráti = sluníčkáři (= liberální fašismus)

    Kapitalismus = mafiánství, sobectví, hamižnost, sebestřednost, totalismus, špiclování, sebedestrukce, degenerovanost, otrokářství, propaganda, liberální fašismus, ...
  • V parlamentní demokracii se ucházejí o zvolení poslanci a senátoři hlásící se k určité politické straně s jasným programem toho co hodlá dělat. A když ten program nesplní, bude za to "potrestána" tím, že její představitelé příště nebudou volena.
    Jenomže ANO není žádná politická strana, je to pouhá smečka nezodpovědných dobrodruhů, která hlásá, že všeci kradnú, tedy i oni a jejich guru chce "řídit stát (jako svůj) podnik".
    A kde mají nějaký program co chtějí dělat pro občany a tuto zemi? Co nabízejí? Jedině pár koblih. A vymýšlejí nesmysly, jako je EET, aby mohli mít vše pod kontrolou. To je typická cesta k fašismu.
    Soudný člověk tu smečku volit nemůže.
  • Hm, rozporuplný komentář, tak nějak ho nechápu. Řekl bych, že tradiční politici se přišli do politiky jako sekretariátoví aparátčíci akorát nažrat, změnit zákony pro své známé, možná své sponzory... Ano, lidi z Agrofertu byli už před vstupem do politiky "za vodou", kdo přišli krást a měnit zákony ve svůj prospěch to rozhodně nejsou a je vidět, že skutečně pracují, šetří...Po volbách doufám, že bude mít ANO 55%. Bude tu klid !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit