Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý Jaroslave Bicane, my (občané ČR) si na rozdíl od tebe vládu hnutí ANO s nějakým dalším partnerem bez problémů představit umíme. Tím partnerem může být ČSSD (Ale bez Sobotky a Chovance), ODS (ale bez Fialy a Němcové), TOP09 (ale bez Kalouska) a samozřejmě i KDU-ČSL (tam nikdo z vedení odcházet nemusí, ti půjdou do vlády s kýmkoli, to je jejich podstata). Ti ostatní, kteří teď nejsou tak moc viditelní v čele smečky štvoucí jako lovnou zvěř Babiše, se určitě rádi k vítězi voleb přidají, pokud se nepovede podobný podraz jako v řadě krajů po krajských volbách - tj. koalice pod heslem "Všichni proti Babišovi". Chtěl bych ovšem vidět ten vládní program takového antibabišovského slepence.
  • Web slibující "Odhalení Babiše" nabídl jen reklamu na trička
    Webová stránka s koláží ministra financí Andreje Babiše (ANO), která několik dní avizovala "odhalení největšího skandálu v historii české vlády", nakonec obsahovala jen výzvu k nákupu trička. Věc bude mít pravděpodobně právní dohru, firma provozující tuto službu zvažuje trestní oznámení kvůli zneužití webu.
  • v čele se Zubatou pleší. Jo to když nedávno unikla soukromá komunikace tady plešatce s ředitelem rozhlasu to se to kvalitně tutlalo a místo projednání ve výboru poslanci za socany mluvili kolektivně omluvně. Prý nebudeme mu házet klacky pod nohy. Ovšem když vylezli abstraktní sestříhané rozhovory - to se to ve sněmovně plivalo! Ono se zas bude plivat. Celé roky na ČSSD!
  • Celá slavná "ústavní a vládní krize" slouží jen k odvrácení pozornosti od skutečného problému.
    A zodpovědnost za něj, v rovině trestného jednání, mají konkrétní politici z ODS, TOP09, KDU-ČSL a ČSSD. Dne 27. 4. 2017 odvolací soud v Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční prostředky České republiky až do výše dlužné částky. V současnosti je to více než třináct miliard korun.
    12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ REPUBLIKA používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů. TAKŽE K POCHOPENÍ HYSTERIE premiéra SOBOTKY JE TOTO DOSTAČUJÍCÍ - navíc, avizováno to bylo hodně dlouho předem!
    Min. zdravotnictví ČR, jako zdroj těžko uvěřitelné korupce a arogantní hlouposti ve vedení této kauzy od roku 1997, mělo v té chvíli přijít o kontrolu nad minulostí, o možnost zakrývat skutečnost i o možnost vykládat nepravdy, přímo lži! Půl roku před volbami hrozí vypuknutí obřího skandálu - voliči se začnou ptát po zodpovědnosti.
  • Hm, rozporuplný komentář, tak nějak ho nechápu. Řekl bych, že tradiční politici se přišli do politiky jako sekretariátoví aparátčíci akorát nažrat, změnit zákony pro své známé, možná své sponzory... Ano, lidi z Agrofertu byli už před vstupem do politiky "za vodou", kdo přišli krást a měnit zákony ve svůj prospěch to rozhodně nejsou a je vidět, že skutečně pracují, šetří...Po volbách doufám, že bude mít ANO 55%. Bude tu klid !!!
  • Politika je boj o moc. Nedělejme si iluzi o žádné straně. Jde spíš o to, která z nich nejvíce prospívá obyčejným lidem. Zatím to byli komunisté. A to přes ty hrůzné politicke vraždy v 50. letech, kdy ve světě zuřila studená válka a špionomanie. Později na nastolili systém, kde peníze nic neznamenaly a to přispělo ke snížení korupce současné úrovně. I odměňování za práci bylo nejspravedlivejsi. Rozdíly byly malé, což však na druhé straně nevedlo k aktivitě, rozvoji vědy, vynalezectvi, naopak lidé byli pasivní, nebot stejně měli zajištěné vše, co potřebovali. Pravda nebylo luxusní zboží, rekreace do mimosocialistickych zemÍ nulová. Jenže člověk k životu potřebuje i svobodu duševnÍ. Jak říkali Římané panem et cirkum.
    Lidem v 89. nešlo ani tak o změnu ekonomickou, nýbrž duchovní! I zde ale došlo k deziluzi: Místo kvalitních filmů jsme převzali brak, místo kvalitní literatury horory, fantasmagoricke scifi a naivní milostné romány a la červená knihovna. Tato veledíla formují současnou populaci.
    Z toho vyplývá nutnost střední cesty, neboť štěstí netkvÍ v bohatství a přepychu, naopak chudi byli v minulosti nejvstricnejšÍ k ještě chudším! Ale to je nyní zpatečníctví, viďte. ..
  • ČSSD = mafie (kmotr Sobotka, kmotr Chovanec, kmotr Zaorálek, sluníčkář (= liberální fašista) Dienstbier, ...)
    TOP 09 = mafie (kmotr Kalousek, ...)
    ODS = mafie
    KDU-ČSL = černoprdelnická + sudetácká mafie
    STAN = mafie
    ANO = Stbáctví (EET, ...)
    Zelený = sluníčkáři (= liberální fašismus)
    Piráti = sluníčkáři (= liberální fašismus)

    Kapitalismus = mafiánství, sobectví, hamižnost, sebestřednost, totalismus, špiclování, sebedestrukce, degenerovanost, otrokářství, propaganda, liberální fašismus, ...
    • A co Burešovo ANO? Jeden svatouš vedle druhého , co? Líheň grázlů a zlodějů = ANO.
  • Dobrý den nemám čas číst u compjutrů jako umělá intel.iígence inženýrů Comjutrových co nic nedělají jen ty jejich ploché obrazovky podivínů.
    Nechte pana Babiše a neotravujte ho a ne že furt ty směčky blbích novinářů co nikdy vživotě nedělali tak vymýšlí články ,ten Sobotka je člověk co nikdy vživotě nepracoval a dělá jen zlo vysokoškoláka co se plete do politiky a vůbec nerozumí principům ekonomie a politiky,takové štváče nemají v kultivovaných státech Západní Evropy,kde jsou miliardáři králové a královny.
    Hlídat agenturami Vrbětice jsou vyhozené peníze doluftu,pan Sobotka by měl brojit proti šledryjánům co zavinili Vrbětice a ne chodit po dožínkách organizovaných Rakušákem Hecklem co plundruje krajinu hráze přírodních stromů a křovin ,které působí proti vysoušení krajiny a zadržují vláhu.Z Českých dotací se má Rakušák Heckel jako prase v žitě a vy sprostí politici napadáte našeho Čechoslováka pana Babiše co v mládí stavěl dům rodičů vlastníma rukama,což Sobotka Z paneláků a z náhrad na dopravu falešně vykazovanou když žil v Praze a vykazoval dopravu z Brna podvedl stát o několik statisíců.
    pošlete Sobotku do Čaulu v Indiji
    Antonio Salvé Monte Bílé Karpaty
    • vanhorne
      "pana Babiše co v mládí stavěl dům rodičů vlastníma rukama"
      Nadherny pribeh chudeho ale podnikaveho chlapecka.Tu zednicinu asi delal jeste pred tim, nez ho jeho matinka prinutila aby vstoupil do KSC a delal brigady u STB.Jeho pribeh by mel byt v citankach pro chude deti aby se inspirovaly jeho uslechtilym duchem.Moje babicka se kazde rano za neho pomodli, zapali mu svicku a pak sezere jednu babisku, jak rika tem jeho kobliham a pak se cely den stastne usmiva.
  • Babi, se že Tě to bavi, nevíšli o cobi najdeš to v OBi
  • V parlamentní demokracii se ucházejí o zvolení poslanci a senátoři hlásící se k určité politické straně s jasným programem toho co hodlá dělat. A když ten program nesplní, bude za to "potrestána" tím, že její představitelé příště nebudou volena.
    Jenomže ANO není žádná politická strana, je to pouhá smečka nezodpovědných dobrodruhů, která hlásá, že všeci kradnú, tedy i oni a jejich guru chce "řídit stát (jako svůj) podnik".
    A kde mají nějaký program co chtějí dělat pro občany a tuto zemi? Co nabízejí? Jedině pár koblih. A vymýšlejí nesmysly, jako je EET, aby mohli mít vše pod kontrolou. To je typická cesta k fašismu.
    Soudný člověk tu smečku volit nemůže.
    • Když program nesplní (nebo naopak splní a poskodÍ vlast) nebude příště zvolen!
      To má být trest? Ne, každý , kdo jde do vysoké politiky za zištnym účelem a poškodí ostatní, treba jen svou neodbornosti, měl by být pohnaný k trestní odpovědnosti! Potom by se něco ministerské pošty neznali politici laici: Stropnický, Valqchová a řada dalších minulých .
    • ANO je z odborníků ne z netahavejch politiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit