Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NATO a EU!Tedy promiňte vážení, ale do větších žump už nás ty naše "demokratické" vlády zatáhnout nemohly!
    • Vylezli jsme z daleko a daleko horších . RVHP a Varšavské smlouvy .
  • V Afgánistánu mají šiřitelů demokratůry plné zuby, proto musí jezdit v obrněncích aby je těmi "květinami" neutloukli bez podpory občanů prohrají a vypaří se jak smrad a potichu.
    • Jo už se těší všichni na šaríju, hromadné popravy a náboženskou policii po vzoru Íránu . Islámský stát v Syrii a Iraku vám nevadí ?
      • A kdopak tento Islámský stát pomohl vytvořit ? Zavražděním Kadáffího, Sadáma, vypěstováním hydry zvané Al-Kajda, která porodila syny ISIS a ISIL a kdo využívá, když se jim to hodí jejich služeb všude ve světě´pro svoje zájmy a díky tomu rozvrtal celý Blízký východ a nejen tam - dokonce byli i v řadách UCK v Jugoslávské válce a USSá je používaly je proti Srbům - byly to USA, tak se uklidni tečko - Lojzíku a běž s tím do Fashingtonu něco dělat a nebo alespoň na USSá ambasádu v Praze Hodně štěstí, - prolhaný chudáčku.
      • Ale Lojzíku, nám dokonce nevadí ani to, když se v USA lidi mezi sebou střílí, skoro na každým kroku, Když Američani hromadně a drasticky mučí své vězně, když prokazatelně špehují lidi na celém světě a když vraždí děti a civilisty v mnoha státech!Zeptejte se, co nám ještě vadí, rádi odpovíme!
  • Tak se pohlaváři neimperialističtějšího světového uskupení sešli. To si někdo umí vymyslet šeredně dobře placenou práci a dnes zábavu pro potěšení. Všude si vymyslíme nepřítele, , uděláme rozvraty a pak musíme udělat mírové mise (tedy česky: vést útočné války), abychom nepřítele, kterého jsme si udělali a vychovali nakonec zničili!!! Pokrytci. Pryč s těmi všemi , kterým mír a porozumnění symbolizují tanky, děla, obrněnci a spol. Rusko, braň se !!!!!!!!
    • Trochu obráceně . Není Rusko = nejsou problémy . Já nechci problémy .
      • Nepleť si Tečko- Lojzíku pojmy s dojmy

        - problémy, války, chaos ve státech, likvidaci a svrhávání legitimních vlád a rozkrádání strategických surovin v cizích státech a zabírání jejich strategických území provádí akorát USSá se sídlem ve Fashingtonu a za souhlasu vazalské a vydírané impotentní EU.
      • Jsi blb.Kdyby Rusové neporazili Hitlera tak pro Čechy by bylo místo jedině na Sibiři.Možná,že ani to ne.S těmi lumpy,kteří zde vládnou máme šanci být,v dobytčích vagonech odlifrováni do Izraele,k odporažení Arabům.Česko si pak rozparcelují Němci a Židé.To už vybitým Čechům vadit nebude.Nepůjde o nic světoborného.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přitroublý národ,který si nechal od vlastních lumpů Česko rozkrást,bude na planetě Zemi méně.
      • Tedy Lojzíku, taky jsem s jedním Lojzíkem pracovala.Nic neuměl a pořád někomu radil.Pak vstoupil do ODS a dělal někde starostu.Když ODS padla, tak přestoupil do ČSSD a prý bude kandidovat na poslance.Tedy, vy Lojzíci to máte sakra vymakaný.A ta logika, no to je řízení nějakého složitějšího rezortu!
  • " lídři zemí se scházejí ve chvíli, kdy se dramaticky mění bezpečnostní situace v Evropě. "

    však to taky byla fuška všechno rozvrtat
    • Nikoli, Rusko tam není.
      • Běž se dát zavřít do blázince kre té ne. *16*
  • Mír na Ukrajině nebude dokud budou chtít USA válčit *9*
  • Jak pro USA příznačná taktika- přišli tam, kde lidé společně spokojeně žili a tento mír rozeštvali. Nyní se jim to povedlo i tam, kde by to inteligentní člověk nikdy nečekal- v Evropě. Taktika USA= rozděl a panuj.
  • Ukrajinský žebrák není pro Západ spojenec ale jen přitěžující kámen který nám na krk
    uvázala USA. Spolehlivě nás potáhne ale bohužel jen ke dnu.
    Nemá peníze na plyn nemá peníze na elektřinu a státní finance požrala armáda.

    dá se tedy naší EU cestou. Rozprodá a zničí zem. Za to dostane půjčky. Z tohoto
    koloběhu není úniku a zem se po našem vzoru změní na EU otroka.
    Země je rozdělená a pokud se občany Ruského původu nedohodnou na nějakém novém
    uspořádání budou boje pokračovat.

    Kdo od téhle Kyjevské nevěsty uteče ten vyhraje.
  • Spojenectví s Ukrajinou znamená pro EU pořádný kopanec .To znamená za Ukrajinu platit všechny dluhy a Ukrajince živit.Například lump Sobotka sem chce zase tahat Ukrajince na bezplatnou léčbu.Přitom už je dost důchodců,kteří nemají na léky.Sobotka je vlastizrádný lump,který chce z Čechů udělat občany druhé kategorie a pokračuje v zadlužování Česka,aby mohl Česko zašmelit cizákům..Potřebuje,za vlastizradu,co nejkrutěji odporazit na katovské mučírně.
  • To jsem zvědav co tam ti exoti ušijí za kulišárnu. Vadí jim Rusko a přitom se ho bojí jako čert kříže. Doufám, že se s naťáky a samíky nebude nikdo vážně bavit. Už doteď uděLALI TĚCH ROŠťáten hodně, Libye, Irán, Irák, Syrie apod. A´t táhnou amíci domů a nehrabou se do
    Evropy.
    • Bojí se ubohýho ruska? Dej si obklad. Víš kolik se zbrojí? Tak v USA utratí za zbrojení 682 mld. USD ročně, rusové 91 mld. USD a v EU, jenom Německu 45 mld. USD. A jestli chceš, tak si někam táhni ty. Já jsem rád, že tu budou.
  • Ukázka jejich prolhanosti - fašisté a teroristé z NATA pronesli na tomto setkání -

    Udělali jsme, co jsme zamýšleli. Uštědřili jsme v Afghánistánu úder mezinárodnímu terorismu," pochválil výsledky ISAF Rasmussen na začátku jednání summitu. Výsledky západní intervence ale někteří pozorovatelé nehodnotí jednoznačně kladně, připomínány jsou například vysoké počty civilních obětí. Afghánci podle Rasmussena mají nyní historickou příležitost rozvíjet vlastní zemi a rozhodovat o vlastní budoucnosti.

    TO jsou komici a snad se přitom totálně zhulili hašišem a heroinem a kouřili opium i marihuanu ty NATO prázdné makovice právě z makovic a konopí z toho Afgánistánu, protože každý inteligentní občan a ne ovčan vidí, jak tam dopadli - ještě hůře než sedláci u CHlumce. Největší vojenské uskupení s nejmodernějšími zbraněmi a s největším finančním zázemím a podporou bylo vypráskáno pastevci koz a ovcí z Afgánských hor. Opravdu dojemné, jak se neštítí takto lhát a proto se staženým ocasem zaveleli k ústupu. PO posledních "demokratických volbách" v Afgánistánu nikdo po 2 měsících neví, kdo zvítězil a kdo bude řídit tuto zemi. Dosluhující prezident při poslední návštěvě Ohavy- Baráka s Bombami si s ním vytřel pozadí a ani se neobtěžoval se s ním setkat, akorát mu vzkázal, že na něho nemá čas. - toto je realita.

    Bože to jsou chudáčci a lháři prolhaní a toto chce za každou cenu vládnout celému světu. Prostě Amíci jsou ubožáci , fašisté, teroristé , diktátoři, intrikáni a navíc hlupáci a břídilové.
    • A jak dopadli v Afghánistánu Rusáci??? Darmo mluvit.......................................... *1*
      • Jenže Rusové tam v tu dobu měli proti sobě i USSá a to NATO na jejich straně , zatímco nyní tam už byli Afgánci sami a to je velký rozdíl. A to tam šlo celé NATO proti nim - ubožáčci.
        • Přesně tak a Waršavšká smouva tam nebyla, Rusáci do jediného válečného konfliktu své spojence nezatahovali jako ubozí AMící a celé to povedené NATO. v Afgánistánu.
          • Jediného ????? Všude jinde nastrčovali svoje pohůnky . Korea, Vietnam, Kuba , Celá latinská Amerika . Egypt, Libye atd. atd. atd . není snad na světě země kde by se SSSR po válce neangažoval . Negativně .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit