-
Souhlas.
-
Zemana jsi popsal dobře.
-
Až budeš mít něco k tématu tak řekni.
Na tvoje pomluvy nejsem zvědavá. -
Jistě o tom rozhodl všemocný soudruh bez registrace z kádrového oddělení StB. *2* *2*
-
tvé vlastní úvahy. Pokud se ti něco nelíbí podívej se do zrcadla a nafackuj si..... *3*
-
Ty jsi sprostá už jenom když otevřeš tlamu a nadechneš se. Hned vyletí aspoň 4 <;>. *1* *1*
-
No jo ale tady všickni vědí že ty normální ale vůbec nejvíckrát nejseš.
-
to je dobře že ses Simone Plzni vyhl .... lidi by s tebe měli psychické pohnutí a várka piva by se musela vylejt .... co kdyby si vůbec nebyl šlo by to nějak zařídit ... děkuji
-
na hrubej pytel hrubá záplaty pokřivenej charaktere
-
Názor mám ale chytrýmu ho netřeba říkat a ouředně uznanýmu tydýtovi jako si ty je škoda sdělovat neb jej nepochopí ...
-
Normálním lidem se po Sovětské totalitě rozhodně nestýská.
SSSR měl stejný totalitní systém jako Nacisté.
Měl koncentrační tábor kterému říkal Gulag. Zavíral a vraždil režimu nepohodlné lidi.
Zrušil volby. Lidi utlačoval na základě původu. Nacista na základě rasy.
Sám Stalin řžíkal že Berija je jeho Himmler. -
Sprostá slova tu používáš ty Zlý komunisto.
-
Jdi do háje, káčo kolaborantská.
-
Jak nemusíš? Nemusím číst sprosté reakce na svůj příspěvek? Tys dostal elektrošoky v pakárně, že píšeš takovej nesmysl? Jdi se vycpat, to snad není možný. *12*
-
Jasně a ty tu budeš rozhodovat o tom který názor je správný a který ne že.
Až budeš zvolen ředitelem zeměkoule můžeš. Dříve ne. -
Překrucuješ trapně slova ulhaný Zemanovče.
-
Pokud znáte nějakého Tečku z Plzně je to váš problém.
Ale nemusíte s ním pořád otravovat na debatě.
Já jsem v Plzni nikdy nebyla. -
to se asi Einstein (při vší úctě k němu) mýlil...
Zkus si dát dohromady státy, kultury a etnika pod jedno vedení ....nejspíš to dopadne jako v Jugoslávii -
konečně ti to došlo. Navalnyj je zemanovec. Takže si z tebe dělá srandu a ty jeho pindy o Putinovi nemůžeš brát vážně.
-
Buď Simona neznáš nebo jsi jeho příložník ..... ono koukat jak někdo neustále bleje skončí tím že vrhne i ten co nechtěl...