-
psychické záchvaty Simona Tečkoviče Pusina emerického uklizeče
-
Jsi nudný soudruh bez registrace i bez názoru. *2* *2* *2* *2* *2*
-
to víš že zavolám vyšinutce tvého ražení je nutno zabezpečit na hlídaném oddělení pro ementály aby neohrožovali sebe a neprudili okolí .... světu mír, lidem klid a bláznům jako ty zabezpečený pavilon s dobrým dozorem.
-
Ubohé hlody číst přeci nemusíš - být sprostým je ubohé trolle....
Chtěl jsem dát svůj příspěvek a svůj názor na věc ale nemá to význam. V hospodě v Horní Dolní by debatovali smysluplněji. -
Pokud ti v hlavě stále straší neexistující Tečka volej psychiatra. *15* *15* *15* *15*
-
Text Vašeho příspěvku *1* *15*
-
Ještě že Simone je čeština jazyk bohatý na slova, nebýt toho kde bys tahal ty svý pseudonymy
TEČKOUNE .... A máš pravdu v rusku je totáš, emerice je totáč, dáni jsou totálně navalený a my máme tebe tottttttttttttttttálního trotlouše. -
SSSR - Svaz Sovětských Skrachovalých Republik. *15* *15* *15* *15* *15*
-
Ty si táhni komunistický cenzore.
-
Tak jsi prostě Zemanovec. *15* *15* *15*
-
já když jsem navalený, taky tvrdím různé kraviny. Takže u něj to bude podobné.....
-
Běž si debatovat na jiný weby nebo piš k tématu, kdo má pořád číst ty tvoje ubohý hlody. *12*
-
Co to meleš, huso. Jedinej, kdo tu pořád mele o komunistech jak potrefenej, jsi ty. Buď piš k tématu nebo táhni!!! *12*
-
Navalnyj uvedl - vraždu Němcova si Putin objednal u Kadyrova který dělá za
Kreml špinavou práci.
Ruská novinářka Politkovská která kritizovala Putina i Kadyrova byla také zavražděna.
Zavražděn byl i právník Magnitskij který poukázal na korupci FSB - KGB:
V Rusku je stále Sovětská totalita. -
Zato američani rovnou zakládali a vyprovokovávali válečné konflikty a demokraticky drancují válkou zpustošené země pod pláštíkem humanitární a rozvojové pomoci.
-
A co dělá USA chytrolíne
-
Argument hodný komunistického zlého *12*
-
Když tu obhajujete komunistickou totalitu zbudovanou po sovětském vzoru.
Tak táhněte do KLDR - tam ji stále mají.
Váš komunistický režim nikoho ven nepouštěl. Kdo chtěl rudé peklo na zemi
opustit riskoval život. -
Běž se radši vykakat, už ti ta hovniska lezou i ušima. *1*
-
Ty mentálně opožděná "demokratko", vždyť napsal pouze to, co jsi dříve psala ty.