Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec

    To je tedy velmi důležitá informace.

  • Nekdo potrebuje vysponovat ceny pisku.... plky neskutecny! Stejne nas strasili v 70-80tych letech jak je ropy nedostatek a prijde obrovska krize az ropa dojde coz bude za 20 let vysledkem bylo UMELE omezeni tezby a obrovske zdrazeni! Navic mela nastat u zapadnich zemi ekonoomicka krize zpusobena tim ze bez ropy nedokazou vyrobit dostatek jidla.... Dnes je ropy stale dost a ikdyby zitra dosla zadna katastrofa by se nekonala auta,traktory,nakladaky by jezdili dal jen by pohon byl jiny asi by ze zacatku byly treba elektroauta 3x drazsi, ale zadna megakatastrofa by se nekonala jezdili by s minimalnima nakladama... a Ta slibovana "zapadu" krize no asi by nastala ale na dalnem vyhode :D no holt by arabaci museli zase presedlat na velbloudy 😂

  • ObcanHaveI

    No konečně to vím, teď už budu klidně spát, bóže...

  • victor

    Bože , prý dochází písek , za to už se také lobuje ?  ..... A není náhodou právě křemík jedním z nejhojnějších prvků ve sluneční soustavě ?  Myslím , že i z našich úrodných lánů se časem stanou polopouště a pouště ... pak budeme mít na rozdíl od vody písku dostatek . 

  • No jo, ten jakýsi "homo", prý 2x sapiens si myslí, že mu všechno patří a chtěl poroučet i větru dešti. Před sto lety bylo na Zemi toho parazita tři čtvrtě miliardy a za sto let se rozmnožilo na desetinásobek. Ona si Příroda s tím "homo-mravencem" jistě poradí.

  • světu dochází rozum

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit