Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Credit Suisse přiznala, že napomáhala daňovým únikům, zaplatí miliardy

    Je potreba si uvedomit, ze je Svycarsko takovym malym, sveraznym svetem uprostred Evropy, kteremu se nic nepodoba ani nemuze. Valku tam meli naposledy v dobe cisare Napoleona a od te doby necim neruseni parazituji Svycari na vsem, co se v Evrope semlelo. Byli to pekny parchanti. Jako prvni uzavreli hranice nem.Zidum, cimz je odsoudili. Celou valku a pred ni, ac neutralni, dodavali nacistum i fasistum zbrane a munici ve velkem. Byla to a je pradelna penez, nakradeneho zlata a kdeceho behem valky, i po ni rejdiste spionu a darebaku vseho druhu.Po valce dlouho odmitali vydat penize a cennosti z kont pribuznym Zidum, kteri valku neprezili.Tahlo se to spoustu let a az na natlak z USA se po letech ledy pohnuly. Bankeri-lupici.
    Takovou zem si vsichni svetovi vsivaci musi hejckat.
    Neni co obdivovat. Svycari meli po valce platit tucne penize zbidacenym narodum,vlastne by to byly jejich prachy.
  • krásný sen to referendum
  • Zase tu otravuje placený chuj se třemi IP adresami a ke svým napsaným výblitkům si hned dává tři plusové body, oponentům dává samozřejmě tři mínusové body.
    • Tebe to trapi? Me ne. Minusovani je to jediny, co umi. Zbytku se aspon clovek zasmeje *3*
    • Tak to je jistě ten komunista soudruh Tečka.
  • Nikdy tam nevládli komunisti.
    • Řešení z „prosperující první republiky“, kdy ještě nevládli komunisti ! Řešení z minulosti z roku 1933, citace: " Vedle odbourání a vyřadění řady nezaměstnaných dělníků z těchto podpor mají být nezaměstnaní zapřaženi ne jinak než otroci za žebračenky do práce, mají z nich být nadělány pracovní kolony a v takovýchto formacích mají být hnáni na práci v rámci obcí i okresů... nezaměstnaní dělníci nedostanou poukázek, jestliže se nezúčastní práce v pracovních kolonách a jestliže přímo za žebračenky nebudou pracovat.".. Celé zde z PS http://www.psp.cz/eknih/1929ns/ps/stenprot/262schuz/s262004.htm
      No a podobnost čistě náhodná z dnešních dnů: Bydlení, Svobodu vol. pohybu, projevu, důstojnost zajistí min. mzda ! Případně zvýšení za veřejně prosp. práci v délce 20 hodin za měsíc na 3. 126 Kč,- „živ. min.“ Nebo min. mzda 8.500,-Kč, po zdanění 7.426,-Kč a stravenka za 50 Kč http://www.novinky.cz/ekonomika/292144-nezamestnani-v-karvine-dostavaji-jednu-stravenku-za-sest-hodin-prace.html (Za I. republiky to byla žebračenka http://www.psp.cz/eknih/1929ns/ps/stenprot/262schuz/s262004.htm) Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodní.
      OF a strany z nich vzniklé zde vládnou 25 let a výsledky, desetisíce důchodců - bezdomovci, žebrají, vybírají koše, (15-18 ročně umrzlých) přičemž je V ČR je dlouhodobě porušován čl. 30 Listiny zákl. práv a svobod, Evropské sociální charty 15/2000 Sb.m.s., tzv. Dod. protokol k Evropské sociální charty, čl. 4. odst. 2 a) např. zajistit a) bydlení přiměřeného jejich potřebám a jejich zdravotnímu stavu.
      No ale hlavně, že nám nevládnou komunisti, Připomeňme si z projevu prezidenta ČSSR Václava Havla ve Federálním shromáždění ze dne 23. ledna 1990 tato slova : "Všichni chceme republiku sociálně spravedlivou, v níž nikdo nebude trpět existenční nejistotou, v níž nebudou strádat lidé postižení, staří, děti či lidé jakkoli jinak hendikepovaní. Chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány." zde odkaz: http://www.vaclavhavel.cz/showtrans.php?cat=projevy&val=325_projevy.html&typ=HTML

      Je nutno konstatovat, že řada občanů, včetně dnes již důchodců cinkala klíči na Letné (zdůrazňuji, že byly od bytu, chaty, garáže, auta). Zvolila ve svých svobodných volbách Občanské fórum a kapitalistický mafiánský režim. Desetitisíce z nich skončilo po 24 letech na ulici v lepším případě na lodi Hermes nebo pod mostem a přesto dále volí strany vzniklé z O - čekávám F- unkci.
      Takže po 25 letech utahování opasků podle návodu V.K, neustálých reforem (česky překlad: zdražování, tunelování, lhaní, krádeží rekrutujících se většinou z řad členů nově vzniklých stran z OF) na oslavách 17. Listopadu, mohly i tito občané opětovně svobodně a demokraticky zvonit zbývajícími klíči...
      Ale hlavně, že nám nevládnou komunisté, a občané se můžou svobodně rozhodnout zda umrznou nebo chípnou hlady za existenční minimum 2020,-Kč nebo po zvýšení za veř. prosp. práci za 20 hodin měsíčně na 3. 126 Kč,- „živ. min.“ nebo zda mít min. mzdu 8.500,- Kč. Snad je lepší že nám vládnou skrytě přes kapitál a peníze spekulanti, vexláci a tuneláři ? No a jak Vám Občanské Fórum přilepšilo za 25 let je zde http://www.czso.cz/cz/cr_1989_ts/1308.pdf ... *14* *14* *14*
      • Kdyby jsi napsal krátce: "Jsem komunistickej demagog", ušetřil by jsi si mnoho času.
    • Máš pravdu nevládli tam čestní komunisté ale zločinní kapitalisté kteří ukradli miliardy a zlato židům kteří položili životy v koncentračních táborech kde byli umučeni fašistickými vrahy, 6 milionů židů mužů žen i dětí položilo svůj život a tito neznabozi je okradli o všechno, zůstaly jen vlasy, boty, a dětské hračky které jsou k vidění v muzeu Holokaustu v Osvětimi, byl jsem tam a tu hrůzu viděl.Nebyli to ovšem jen židé ale všechny národnosti.
      • A kde získali ti nacističtí vrazi know-how? (viz Pakt Molotov-Ribbentrop)
      • Zase lžeš, komunisto!
  • Tohleto my, servilní a klientelističní čížci, nedokážeme ani za 1000 let. Proto na ně pořád nudeme koukat hoodně zezdola a slintat a meditovat po hospodách " o bor....lu"...
  • Nam se muze jen zdat o 500 kc na hod...Jsme a dlouho budem levni otroci,co delaji svatky,vikendy,12 hod.,co venku smi delat 8 hod.svatky,vikend volno,chodi se do kostela,rodiny jsou pohromade,odpocivaji a vic si koupi,je tam kvalitneji..Cim jsme zkrmovani zde,redene mleko - voda,sizeniny,to tam by neproslo..a my za sizeniny platime o moc vic,venku je levneji.Nac by Rakusaci oprasovali ve sklade Gripeny a platili drahe penize,kdyz penize mohou uzit uzitecneji..,maji rozum,skoda ze ne u nas,se nemysli hlavou..,Krasnou nasi zem,jsme si prodali,i proseprujici podniky,co vydelavali penize,znicilo se tu,co pomahalo zemi,lidem k lepsimu v zivote a malo tu zbylo naseho,je vetsi bida a bude...Paraziti se rozlezaji vsude,penize tim mizi a zem je na kraji bankrotu...Porad se jen berou penize,ale nic kladneho pro zem,jid se jeste neudelalo,jen co vyhovuje panum,pro jejich blaha...
    • Šlo o gripeny ve Švýcarsku ne v Rakousku, - ema - ale i Rakousko je chytré na rozdíl od nás, v NATO vůbec není, armádu mají dostatečnou k velikosti své země a díky neutralitě nemusí financovat ze svého "spanilé" jízdy po celém světě, které pořádají USA - NATO a které jsou dobré akorát k tomu, aby všude USA NATO všechny rozeštvaly a vyprovokovali v dané oblasti občanskou válku a sami tam mohli dodávat za drahé peníze zbraně, vydělávat na tom a mít plnou hubu míru , demokracie a lidských práv. .
      • Ano - Rakousko nakoupilo Eurofigter Tajfun, a to za podstatně méně výhodných podmínek než třeba ČR pronajalo Gripeny. V Rakousku totiž nejsou ve vládě Chamberlainové a Dalladierové, kteří mají nějakou vojenskou bezpečnost na salámu, hlavně když se ušetří. Za pár let budou Švýcaři možná trpce litovat, až si nějaký Ajjatoláh nebo Putin odveze zlaté rezervy z jejich bank.
  • Pitomio Kadimůra jim to vytmaví !!!

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Chybí ti v tom výčtu TOPka, milovníku Kárla von Sajrajta z Bilderbergu, Lihoslava Kraďouska a toho asociála - drába - Drábka. co tě tady za ty slinty fašistické platí - tečko- snipere, nnn, Pietro, co tu střídáš 50 nicků, aby to vypadalo , že na diskusích je velké množství pravicových magorů a fašistických bezmozků jako jsi tu, co tu píšeš.
    • Nojo. Bylo to tak. I když tenkrát ještě tu a tam mohl každej do oné strany a tam cosi ovlivňovat, a když ne, tak alespoň přes ony "odbory". Dnes i tohle HO zmizelo a můžeme opravdu jen HO....
  • Slusni lide voli Karla! Karel je aristokrat, knize, a slechtic. A vy ste socki a nuli.
    .
    • Ty nejsi Not CSSD, ale trapný chuj co se za něj vydává. Běž do řiti ztopořený čouráku.
  • Když někdo podniká, tak může zbankrotovat jen díky tomu, že mu někdo nezaplatí a ty peníze on z nich nedostane.....tak je to presne, UKRAJINA nikdy NIKOMU NIC NEZAPLATI.JSOU TO ZLODEJI
  • mezi Cechy nejblbsi je kralem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit