Přejít na výpis diskuzí
Syrská armáda zahájila masivní nástup. Cestu jí vyčistili Rusové
8.10.2015 | art
200 příspěvků
-
Rusku vládne Voloďa Velkohubý
Ruský prezident Vladimír Putin by si zasloužil přezdívku Voloďa Velkohubý, protože hlavně slibuje, ale skutky za ním jaksi nejsou vidět. A opět to přesvědčivě dokládá Jefim Fištejn. Realita je totiž tristní, terorismus hrozí Rusku dále (například ve stejný den, kdy byla v Paříži přepadena redakce časopisu Charlie Hebdo, zavraždili muslimští extremisté na Kavkaze dva ruské policisty), zdvojnásobení HDP se za Putinovy éry nekonalo, prudký rozvoj Dálného východu zůstal jenom na papíře a základy velkolepých staveb ruského Silikonového údolí ve Skolkovu zarůstají plevelem. Slibované vymýcení korupce nemá cenu ani komentovat. Cena za kilometr ruské dálnice u Soči se vyšplhala v přepočtu na tři miliardy korun (V ČR cena za kilometr činí 416 milionů Kč a je trvale pod palbou kritiky) a tak se nelze divit, že v Rusku se nové dálnice se prakticky nestaví. Na hlavním silničním tahu mezi Moskvou a Vladivostokem je u Bajkalu asi tisícikilometrový hliněný úsek, který vypadá jak široká polňačka a na němž za dešťů zapadají auta hluboko do bahna. K ruským dálnicím viz http://www.hedvabnastezka.cz/zeme/evropa/rusko/2545-po-ruske-dalnici-na-novosibirsk/ -
Já jsem holka Simona. jdi se léčit holkofobe.
Ty sám jsi multinick pavlik caligula visitior. A jindy zase kradeš moje nicky.
Jsi vedle jak ta jedle. Nemám ráda slabého prezidenta Obamu.
Komunistické zločince tu podporuješ ty. Já ne.
Dala jsem vám slušnou nabídku. Vy hulváti však chcete válku. Tak tu budete mít tapetující
Simonku celý den. Vaše volba *5* -
Nevyhrožuj makakovo lejno, nebudeš tady nikomu diktovat StBácká špíno multinicku Simone...
-
Zlatíčko když jsem tu začínala tvrdil jsi nám že čapisrál je jako anonym alias Tečka.
Tak si v tom lhaní udělej konečně pořádek.
Udělala jsem vám férovou nabídku. Budete se chovat slušně a pak vám dá Simonka
také pokoj. Nebo se budete dál chovat jako hulváti a pak vám Simonka tuhle debatu
pěkně osladí.
Rozhodněte se jak chcete. Je to na vás pánové -
Rudými mafiány ovládané Rusko se hroutí i bez sankcí
Hospodářství Putinovy říše má letos podle prognózy Evropské banky pro obnovu a rozvoj klesnout o hrozivých pět procent. Vzhledem k vnitřním poměrům v Rusku, obrovské korupci a nejistému podnikatelskému prostředí, ve kterém se brutálně likvidují nepohodlné firmy, se nelze divit. Když k tomu připočítáme pád rublu, klesající ceny ropy a ekonomické sankce, pak je jasné, že Rusko nevzkvétá. Stále mu totiž vládnou komunisté a samému Putinovi zločinci v jeho blízkosti nevadí, pokud zůstávají loajální.
Údajné ruské úspěchy jsou totiž především nafouknutou bublinou a připomínají Yetiho. Také o něm všichni mluví, ale nikdo ho vlastně ještě neviděl. Jefim Fištejn to trefně poznamenal v jednom svém výborném komentáři v MF DNES. „Když strčíte teploměr do horkého čaje a pak ho ukážete doktorovi, tak to není na stanovení diagnózy, leda té psychiatrické.“ -
Se snažíš vydírat Čapisrale? Ses inspiroval od Amíků a Ukrošů co? Marně, stejně už ti nikdo nevěří *5*
-
Zákaz kouření v restauracích je útokem na lidskou svobodu
naše země je jedním z mála posledních ostrůvků normálnosti v Evropě, kde se ponechává na majitelích pohostinství, jestli ve svých podnicích dovolí kouřit nebo ne. Bohužel, většina našich poslanců se rozhodla, že svoboda podnikání v hospodách platit nebude a kouření v nich chtějí vrchnostenským rozkazem zakázat. To je špatně.
Nutno dodat, že tato mánie, která prý v zájmu jakéhosi obecného dobra a našeho zdraví chce rozhodovat, jestli si smíme či nesmíme v hospodách zapálit, zasáhla celý svět. V barech, kavárnách, restauracích atd. si nesmíte dát cigaretu například v USA, velké většině evropských zemí a také v Rusku, které se někteří lidé snaží dávat vzor normálnosti. Jak je vidět, není tomu tak. -
fajn. Pokud změníte názor tak dejte vědět pánové. Má nabídka stále platí.
Pokud nechcete mír budou tu tapety.
Putin a separatisté ohrožují příměří na Ukrajině
Už před uzavřením příměří bylo jasné, že Rusové a promoskevští teroristé z východu Ukrajiny mír nechtějí. Byly to oni, kteří shodili ze stolu návrh prezidenta Petra Porošenka na okamžité příměří. Putin a jeho soukmenovci tak na Ukrajině zavinili smrt nevinných lidí. Byli to také separatisté, kteří ještě před příměřím zahájili masivní útoky proti vládním silám.
Ukázalo se dále, že údajné použití kazetových bomb ukrajinskou armádou bylo další trapnou lží kremelské propagandy.
Naopak, pravdou je trvalé porušování ženevských konvencí ze strany separatistických teroristů, kteří civilní obyvatelstvo používají jako živých štítů. Nic jiného není fakt, který potvrdila paní Jevalcevová z předměstí Doněcku, že separatisté běžně rozmisťují minomety na dvorku jejího domu a odtud odstřelují ukrajinské pozice. Logické je, že Ukrajinci palbu opětují. Jenomže jsou to teroristé z východu Ukrajiny, kteří se tímto podlým způsobem kryjí za civilisty. -
Takové přílišné vracení se do minulosti,kdy se bojovalo a bojovalo,se někteří účastníci diskuse na téma historických bojů snaží poukázat, jak Rusko bylo v minulosti slabé.Dokonce se snaží jeho slabost zvýraznit i za 2.svět.války.Tady mají tito pochybovači pravdu v tom,že USA velkou měrou pomohly vojenskou technikou tehdejšímu SSSR,ale s tím,že SSSR tvrdě a nekompromisně muselo válečný materíál po válce dlouho splácet.A vydělaly na tom především USA.Přesto všechno musíme-chtě nechtě-ocenit největší zásluhu Sovětského Svazu na porážce fašistického Německa.A je směšné hodnotit dnešní Rusko na bázi minulých válek,neboť dnes nebude hodnocení tak jednoduché.Jsme v období kybernetiky a válka mezi velmocemi by byla smrtelná pro celý svět.
-
Když jsem tu začínala tvrdil jsi nám že čapisrál je jako anonym.
Tak si v tom lhaní udělej konečně pořádek ju *5* -
Takže pánové rozhodněte se co vlastně chcete.
1. pokud budete krást moje jméno a fotku bude tu tapetářka Simona celý den a budu
vám ráda kazit debatu,
2. Pokud přestanete krást moje nicky a přestanete komolit moje jméno Simona
budu tu pouze jednou týdně a to vždy v pondělí.
Takže se rozhodněte co chcete. Peklo nebo nebe. Je tona vás panové.
PS. Pekelný hells andílku říkal jsi že jsi střelec. Hm. moje vlhká vzrušená pussy by ráda věděla zda dokážeš trefit orgasmus. Co to slíbené rande zlato? -
Koukám že Rusáci válí. Ještě pár dní a bude od amerických teroristů čisto. Jen tak dál.
-
Nazdar čapisrale, konečně máš odpovídající fotku *15*
-
Zase tady plkate vi bolsevicky *12* *12* ???
-
Simčo, prima sis to načetla a zataetopvala sis - ale výsledky jsou překvapující, Rusko je největším státem světa v současnoti i nejvlivnější a nejvýznamnější velmocí... takže vše nakonec dobře dopadlo. Máš radost?Rusko jedéééé *14*
-
ty sis pusinku neregistrovala takže jsem nic neukradla - byl volný.
Vaše ruská parta krade měsíce moji identitu moje nicky a nyní i fotku.
Měla jsem američanku - byla ukradena. Stejně tak Křenková a Pamela. -
Naši spojenci už nějakou dobu bombardují, cvičí bojovníky proti IS, financují opozici, ale musíme si přiznat, že se zatím žádný hmatatelný výsledek nedostavil, když pominu emigrační vlnu syrských obyvatel. Rusáci teprve začínají, tak si počkejme, jestli dokážou více než spojenci. Já bych "Vaňku" nepodceňoval, ten žije ve válce téměř pořád. Také si někde musí vyzkoušet své nové zbraně....
-
jistě i ty s tvým nevelekým IQ víš, že není pusinka, jako pusinka *2*
-
jak ty si své plky pěkně pochválíš, Simčo. a nejsi pusinka, jen jsi ukradla nick....
-
Americká armáda před pár lety v irácké Fallúdži bílým fosforem a ochuzeným uranem „vyzmizíkovala“ na 300 tisíc lidí! V oblasti se dodnes rodí neuvěřitelně vysoké procento těžce postižených dětí.