Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty nevidíš tu barevnou tabulku dole u mého posledního odkazu na článek, který srovnává tomahawk s kalibrem, ty tupče? I v české wikipedii je dolet v kilometrech, ty vepřová hlavo. Takovýho blbce jako jsi ty, aby fakt pohledal. Když neumíš ani číst, tak sem nepiš. Jdu se z tebe vyblejt. Tabulka v mém posledním odkaze na článek srovnávající kaliber a tomahawk uvádí u obou raket dolet více než 1500 až 1600 km *11* *11* *11* Když si, ty hovézí, pustíš to video na youtube, tak uvidíš, že dálkově naváděný kaliber neletěl přímo. Bavit se s takovým oslem je ztráta času. Blééé!!! *11* *11*
  • pusinka
    Já jsem holka tedy TA.

Uvedla jsem nepříjemnou pravdu pro tvé Rusko. To ti vadí Ivane Nothingu
  • pusinka
    Je to další záležitost, kterou mají nacisté a komunisté společnou a tou je antisemitismus. Už kdysi soudruh masový vrah Stalin odstranil z vrcholných postů sovětské nomenklatury Židy, aby se po podpisu paktu Molotov-Ribbentrop zavděčil Hitlerovi. Sovětský svaz a další komunistické státy desítky let šířily nenávist k Izraeli, cvičili a vyzbrojovali palestinské teroristy. Jedno takové centrum pro přípravu arabských zabijáků bylo v komunistickém Československu i v Zastávce u Brna.

A i současná vražda mladých Izraelců je důsledkem trvale podněcované nenávisti k židovskému státu od stoupenců politické korektnosti především levičáků všeho druhu. K předním českým přeborníkům v antisemitismu patří rovněž KSČM, která stoupence muslimského fanatismu dokonce zaměstnává ve své hlavní kanceláři.
  • To je nas mistni komik. Neco jako Pepek Vyskoc ze Svejka. No je ted trochu mimo,ta Syrie ho vzala
  • pusinka
    V prosinci 1943 podepsal v Moskvě prezident Edvard Beneš za československou stranu smlouvu se Sovětským svazem o přátelství a vzájemné pomoci. Těžko však může být přítelem někdo, kdo mně okrade a teorizuje mé blízké. A přesně tak se choval bolševický SSSR, který se za II. světové války ztotožnil s velkoruským šovinismem. Viz Stalinovo vystoupení na začátku války s nacistickým Německem z června 1941, ve kterém se dovolával ruských válečných tradic a příkladu Suvorova, Kutuzova, Nachimova a dalších. Nejde tedy jen tak oddělit Sovětský svaz a Rusko, které bylo navíc jeho největší součástí.

Skutečný přítel poskytne nezištnou pomoc v nouzi. Stalin opakovaně sliboval, že Československo bude obnoveno v předmnichovských hranicích a článek 4 již zmíněné smlouvy obsahoval pasáž o nevměšování do vnitřních záležitostí druhé země. To ruští bolševici brutálně porušili odtržením Podkarpatské Rusi, na které po příchodu Rudé armády zavedli surový teror vůči všem, kteří nechtěli připojit toto území k Sovětskému svazu, jež navíc historicky k carskému Rusku nikdy nepatřilo, ale od 11. století bylo součástí uherského království. Sovětská tajná policie NKVD (obdoba nacistického gestapa) v této nejvýchodnější části Československé republiky vraždila a zavírala do gulagů všechny, kteří chtěli obnovení předválečných poměrů.
  • pusinka
    Já jsem holka. jdi se léčit holkofobe tiradore
  • Mnooo a která má dolet přes 300km chytráku *1* *1* *1* Leda by byly ,,km" ruská značka pro míle. *1* *1* *1*
  • pusinka
    Já jsem mladá holka. Tobě to vadí takže do kategorie Gay patříš spíše ty tiradore.

Adminem se neoháněj. Jsem tu sprostě napadána. Kradete moji fotku i nicky
    ale soudruh admin dělá hluchého i slepého
  • Admine, ty to vidíš...nic k tématu, erotické nabídky a ještě to je buznodědek!
  • Mate pravdu.Nick je prihlasen.Pardooon ,ale ten bod samo sobe ti neodpustim
  • https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D1%80_(%D0%BA%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B5_%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D1%8B) chachá, tady se zobrazí jenom pár řádek z toho dlouhého přehledu, jooo musíš si pohledat z odkazů níže. Cheche.
    http://army-news.ru/2013/04/kalibry-i-shtili-dlya-fregatov-proekta-11356m/
    http://navy-korabel.livejournal.com/86469.html tady máš ještě jeden článek i s obrázkem, abys tomu rozuměl, blbe, je tam i srovnání s tomahawkem jako že stejná třída.
    Hmm, má ještě delší dolet. Přelož si to sám degene, když nejsi spokojen s Tomahawkem, zm.de. Drzej jak opruzená rrrdel, fuj tajbl.
  • Komodity se obchodují v dolarech a né v kejdě *1* *1* *1*
  • pusinka
    Já jsem holka tedy TA.

Jděte už s tím pomlouváním do háje ubožáci.
    Když jsem tu začínala tvrdil jsi že tečka je jako anonym.
  • A proc jsi si dal sam sobe hlas? To tady delal multinick TECKA
  • pusinka
    Ženy jsou inteligentnější než muži, prokázaly testy IQ

Ženy tak lze podle uznávaného výzkumníka amerického původu Flynna obecně považovat za inteligentnější než muže.

Flynn si výsledek vysvětluje především tím, že ženy začaly dělat více úkonů denně než muži. Jejich různé a souběžné aktivity jako například péče o děti, zaměstnání, péče o domácnost a vzdělávání nutí ženy více přemýšlet, což rozvinulo jejich inteligenci, soudí odborník na IQ.
  • Mnooo tak mi chytráku pošli odkaz na ten tvůj kalibr NK a ne na tomahawk *1* *1* *1*
  • pusinka
    Já jsem ženská. Radime tobě to vadí takže do kategorie bukvoň patříš spíše ty.
  • No ty musis bejt poradne nadrzenej bukvon. :) Hrat si tu na zenskou :) :) NT
  • Ty kr.téne, když máš v té kafilérce na krku na.ráno, tak nic nepiš, ty d.bile. Byly použity rakety s plochou dráhou letu Kalibr NK, řadící se do kategorie raket s dlouhým doletem. Tentýž typ jsou SSácké rakety Tomahawk, které mají dolet max.1287 km. Něco si o tom přečti, blbe!!!
    https://cs.wikipedia.org/wiki/BGM-109_Tomahawk To snad není ani možný, jak může bejt takový tupý howado tak drzý. https://www.youtube.com/watch?v=G2TQ0wAfRts video, kde jsou odpalovány rakety s plochou dráhou letu Kalibr NK ruským námořnictvem v Kaspickém moři na cíle ISIS.
  • pusinka
    Neprobereme to důkladně ve vaší ložnici? *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší