Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pusinka
    Současné Rusko je nepřítelem západní civilizace a svobody

Facebooková skupina Rusko -nepřítel ČR a Evropy není o nenávisti ke všemu ruskému, ale varuje před skutečným Ruskem, které není žádným obráncem západních hodnot, ale zemí s masivní korupcí, ve které práva jednotlivce nic neznamenají. Je to země, kde veřejnoprávní televize používá antisemitismus k mediálním útokům na nepohodlné jedince, kde podnikání bez místních mafiánů je nemožné, kde se zlehčují zločiny komunismu, kde jsou masově vražděni a přepadáváni novináři a vůbec všichni, kdo se odváží vzdorovat mocným.
  • pusinka
    Já jsem holka Simona. Takže se jdi léčit holkofobe tiradore.

Nick Stanley jsem nikdy neměla . Takže jsem ani nepsala příspěvek na který reaguješ.
    Takže tu opět lžeš jenom ty ruský tiradore
  • Ze kterých prosím ať to není takové to Rusácké jedna paní povídala. *1*
  • Správný, systematický postup. Co dodat, dělají to takticky správně. Vivat Asad, vivat Putin!
  • Simone, simone, ty lháři jeden. To s tím dostřelem ti už bylo vysvětleno, ale ty, lhář, si vedeš svou.

Rusové to dělají dobře, postupují s Asadem systematicky, tak, jak by to udělal každý.
    Chápu, že pro proamerické anální loudily to je malér. Neboj, nebude to tak dlouho trvat a poušť bude zase čistá.
  • Je mi to líto, ale jsi blb@. Kopírovat příspěvky do diskuse na to nepotřebuješ být chytrá. A nic jiného neděláš.
  • Napis OBAVOVI,ale je to o hubu. Toho slepe miluje Angela
  • КРБД комплекса "Калибр" – факты и предположения
    Фактов по КРБД 3М14 всего два - их озвучили командующие Каспийской флотилией и Черноморским флотом. В первом случае была названа дальность стрельбы по береговой цели комплекса "Калибр-НК" РК "Дагестан" - до 2600 км (ссылка 9, с подачи bmpd ), во втором (без указания характера цели и названия комплекса, установленного на ДЭПЛ пр. 06363) - более 1500 км (ссылка 11). Кажущееся несоответствие легко понять, если взглянуть на характеристики "Томагавка" в ядерном и "фугасном" исполнении (2500 и 1600 км соответственно) - главком КФ, без сомнения, имел в виду предельную дальность действия 3М14 в случае оснащения её СБЧКасательно прочих ТТХ новой отечественной КРБД морского базирования можно предположить, что при её разработке за основу был взят аэродинамически выверенный планер 3М10, выполненный с применением новых конструкционных материалов, оснащённый модернизированным маршевым двигателем (назовём его ТРДД-50БМ) и системой управления на новой элементной базе, дополненной каналом спутниковой навигации. Другими словами, в отсутствие необходимости запуска из иностранных торпедных аппаратов габариты 3М14 должны быть примерно такими же, как и у ракеты "Граната" (что подтверждается снимками, размещёнными выше).
    Уменьшение дальности полёта с 3000 до 2600 км (несмотря на возможный выигрыш в массе в результате внедрения инноваций) можно объяснить несколькими причинами: 1) недостаточной достоверностью данных по обеим ракетам; 2) тем, что 2600 км являются боевой дальностью (с учётом горизонтального и вертикального маневрирования), а 3000 км - максимальной расчётной (строго по прямой на одной высоте); 3) отсутствием целесообразности иметь такую же дальность, как у "Граната", с точки зрения географического расположения. потенциальных целей;. 4) .отсутствием целесообразности. (например, из-за устаревания данных) нахождения ракеты в полёте к цели более трёх часов (соответствующих дальности 2600 км и скорости 0,7 М).
  • pusinka
    Sovětský generál povraždil po skončení války polské civilisty.
    Musíš mít hodně silný žaludek pokud ho oslavuješ Ivane pusine
  • http://navy-korabel.livejournal.com/86469.html Ku.va kolikrát ti to mám PSÁT!!! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka!Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! Barevná tabulka! *11* *11* Je to obrázek a nedá se sem vložit.https://img-fotki.yandex.ru/get/4417/227305704.12/0_10ae7c_12b721d6_orig TO JEEE ONA!!!! CHÁÁÁPEŠ, HYDROUŠI???
  • Vsechno souvisi se vsim.Nejvice emigrantu do EU prichazi ze statu,ktere osvobodily nebo temer osvobodily UŠÁCI a jejich sluhove. Proc si nepriznat ze Usakum tento rozvrat celeho regionu vyhovuje a EUvedeni ho jenom slepe nasleduje a poskozuje celou EU a i nas. Me bz vzhovovala rovnovaha sil v tomto regionu. Urcite by nebylo tolik mrtvych lidi a emigrantu. Rusko proste zaspalo a probudila ho Ukrajina
  • Hledám hledám na tvých odkazech a tahle ze všech zavedených má nejdelší dolet. *1* *1*
  • No stačí se podívat kdy kde a proč vznikl Islámský Stát... Pak už to taková časová smyčka nebude.
    Malá nápověda. Islámský stát vznikl až poté co diktátor Assad mladší rozstřílel několik pohřebních průvodů. Kdopak je spojencem KimČongAssada ?? Krom kalašnikova taky nějaký amatérský potapěč dodavatel zbraní... Putler.... se tuším jmenuje.
  • pusinka
    Stále jsem nenašla mužského krotitele. Troufnete si?

Třeba bych se z divoké tygřice změnila na domácí kočičku. *2* *2* *2*
  • Ale to píšeš o úplně jiném typu rakety, hňupe. Jedná se o typ 3M 14 KALIBR!!! Mám ti to namalovat nebo co!!! Ty píšeš o 3M 14 E CLUB s krátkou dráhou letu!!! Jak je vidět, číst neumíš!!!
  • Jen mala tecnicka. Rusove bombarduji teprve nekolik dni a Uprchlici jsou v EU uz davno. Ze by nejaka zahadna casova smycka.
  • Данная система на фрегатах проекта 11356М состоит из 8-ми самонаводящихся фугасно-проникающих ракет. Противокорабельные крылатые ракеты 3М-54ТЭ (с низколетящей сверхзвуковой боевой ступенью) и 3М-54ТЭ1 обладают дальностью стрельбы от 10 до 220 и 300 км *1* *1* *1*

Nebudeš tomu věřit číst umím *1* *1* Dokonce i Aztécké značky. Tak že vaše hatmatilka pro mne není problém. *1* *1*
  • Davam ti bod za vytrvalost,fakt :)
  • Probut se,zijes v minulosti ! Tady jsi v Syrii.
  • Můžem čekat další vlnu uprchlíků.
    Rusáci nebombardují Islámský Stát.
    Bombardují odpůrce doživotního diktátora KimČongAssada. Islámský stát je totiž 300km od pobřeží a Rusák rakety které by tam dostřelili nevlastní......
    cs.wikipedia.org/wiki/S%C3%BDrie#/media/File:Syrian_civil_war.png
    Zas jen lži jako celou dobu o Ukrajině.
    Tak že až sem přirazí další vlna migrantů pošlete je rovnou ke kamarádíčkovi Putlera na hrad pod trenclema. *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší