Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jaképak křižovatce? Těmhle lidem už dávno ujel vlak, škoda, že si to vůbec nepřipustí... !
  • Pokud se socialisté chtějí "renovovat" lze jim to jenom chválit. Ale pokud to budou dělat s těmi, co jsou teď v čele strany, tak nemají šanci. Zůstanou tou stranou, jako teď. Ryba nesmrdí od ocasu, ale od hlavy. Pokud si toto neuvědomí straníci, nic se nezmění a pomalu, ale jistě socialisté budou ztrácet voliče. U nich by to chtělo pořádnou očistu a naprosto nové lidi do čela. Ale je otázkou, zda takové lidi socialisté ve svých řadách mají. Ono totiž Sobotka, Chovanec, Hašek, Škromach. Dienstbier a další pohlaváři strany si myslí, že není nad ně a že jsou pro stranu ti praví v čele. Proto tak také dopadli a v Parlamentních volbách to bude ještě hůř.
  • pepku a zameč....
  • jéé promluvilo prase inteligent! To se vyvedlo. Vepřová hlava se prohlašuje za akademika.Pamatuj tvoje zparchantělá matka vrhne vždy parchanta.
  • ovšem ty máš výkaly v hlavě, žlabu i hubě tvé zparchantělé matky. A takový páchnoucí máš celý svůj zpackaný život.
  • ... tvým nulovým IQ, pitomče :)))
  • ... kdo zde tapetuje, má ve své hlavě samé sr*čky :)))
  • sklapni Pamelo
  • vláda lidu ?

    no zatím tu máme vládu lihu !!

    ta ožralá hradní kreatura je toho příkladem
  • jsou zastaralý nefunkční a nedemokratický koncept. Režim stranických sekt zprasil v historii lidstva co se dalo. Nikdy nefungoval a nikdy z povahy věci fungovat nebude. Neexistuje jediný rozumný důvod proč by pouhé jedno procento straníků diktovalo svou vůli nebo spíše zvůli 99 procentům nestraníků. Představme si že by se například řidič autobusu "volil" podle toho jak pěkné si nechá natisknout své stranické plakáty a na nich naslibuje jízdné zdarma, občerstvení vždy po kilometru jízdy a já nevím co ještě.

    Osobně bych očekával že řidičem autobusu bude zvolen člověk který prokáže řidičské schopnosti, znalost konstrukce a obsluhy autobusu střízlivý zodpovědný jezdící bezpečně a načas. A samozřejmě bez imunity pod trestní odpovědností. Pokud by se ukázalo že řidič krade vybrané jízdné a naftu do autobusu TAK ŽÁDNÁ IMUNITA ZAVŘÍT A NECHAT ZAPLATIT ŠKODU. Kdo tuhle současnou fantasmagorii známou jako dementokracie to jest neschopní straníci v čele státu s imunitou vymyslel, to byl buď hlupák anebo spíš pořádně vych...aný gauner.

    Čím dřív tenhle stranický paskvil s prominutím zdechne, že to tak musím napsat, tím dřív tady vznikne normální ekonomicky politicky a morálně zdravá DEMOKRACIE neboli Vláda Lidu (ne stran)
  • Jdi do prdelle, asociální Sajmone. *15*
  • Čím to je, že když vidím Škromacha tak se mi stále vybavuje choroba zvaná kretenismus.
  • ještě větší špinavec než se čekalo.Dneska někde na netu blije kdo všechno stojí za jeho neúspěchem. Od vlády až po HIZBALAH. Jo tak panečku to je pravý nefalšovaný socan. Takový co nám jich tahle partička vygenerovala stovky a nyní mají založeny na hospodářské kriminálce spisy. Ale ty zůstávaš pojmem. Takový šašek z jižní Moravy co si myslel že bude i prezidentem. Možná jo. Všech včelařů a pěstitelů králíků. I když nevěřím - i včelky by tě sakra vypíchaly. I z bazénku.
  • my havloidi žádné důkazy předkládat nemusíme. Po vzoru našich soudruhů z USA automaticky považujeme za pravdu každou lež co vyplodíme *5*
  • zajímavá reklama na HTC *5*
  • Sociální demokracie, resp. její část (dienstbierovci, multikulturní fanatici atd.) by měla přestat s kolaborací v prospěch Merkelové, tedy by neměla akceptovat podvodné merkelovské migrační kvóty atd. Zastánci merkelovské vítací politiky táhnou socany jako závaží ke dnu.
  • Snahy státu nechat neadresnou pomoc jako poslední možnost jenom zvyšují adresnou sobeckost, proč bych nechal kámoše s rodinou dočasně u nas, než si najde nové zaměstnáni a bude si moci dovolit byt, když může jít nastavit ruku státu a nájemné s energiemi mu stát uhradí.... Stejně tak proč si celý starosti o rodinu kamaráda co se rozvádí a snažit se jim to rozmlouvat, ať se nechová jak blbec a uklidní to.... Vždyť o ženu i dítě se stát postará a kámoš bude mít víc volnosti a času na milenky, tak vocogo.... Můžou se rozvest klidně kvůli nějaký blbostí... To že dítě bude mít problém si pak udržet douhodoby vztah je jedno... Vztahy jiné než k sociálnímu státu stejně potřebovat nebude.
    Potomka taky nedotlacite na pořádnou školu, protože máte vyživovací povinnost a to že chce studovat 5let historii filmu (cucet na filmy a pak si o nich povídat a říkat tomu vysokoškolské studium) nemáte možnost mu rozmluvit... Škola je zdarma a to že stejné si pak nic nevydělá v práci je stejně jedno, o vás se postará stát a o něho taky.... Ať dělá co dělá páska krav dělat jít nemusí ;) tak vo co go...

    Doufám že nastolena vidina důsledků sociální politiky vás, co to dočetli až sem také znechutila a snad pomohla pochopit výhody stat blahobytu i z druhé strany.
  • Ještě jednou si dovolím vzít váš komentář jako řečnickou otázku ;)

    Lidi skáčou politikům na krátkodobé výhody přesně jak píšete... Ze se tím lidské vztahy rozestvou? Ale vždyť to je princip sociální politiky státu.... Notorika nezajímá co si o něm myslí okolí, vždyť o dávkách rozhoduje úřednice, ne rodina nebo přátele nebo okolí.... To víš že rodina by ho podporovala jenom jídlem, protože peníze by prochlastal... Stejně tak by ho přátelé vyhazovali z hospody protože by furt jen chodil žebrat na půjčku... Takhle se o dostatek financí postará stát a všichni mu můžou políbit zadek.
    Můžeme, ba dokonce téměř musime žít sobecky způsob života a není třeba vycházet s nikým, protože cokoliv se špatného přihodí víme že stát prispecha se svou anonymní sociální pimoci...to je důsledek sociální politiky státu... Asocialni chování... Pokud se finančně vyplatí být samozivitekou s přítelem oproti rodinnému životu... Pokud je nájemní bydlení z hlediska dávek výhodnější než mít vlastní byt... Pak lidi nepotrebuji, ba ani nechtějí adresnou pomoc.... Chtějí anonymní pomoc státu.

    Samozřejmě v tomhle prostředí,
    Vsichni chtějí důchody jako v německu, ale němci se k tomu nedopracovali tím že zvedli důchody, ale tím že nechali ekonomiku růst, ten růst byl tak velkej, že zavedli sociální politiku která ho zbrzdila (už není tak lehké začít podnikat, sehnat pracovníka a podobně) a samozřejmě že s vysokou výkonností ekonomiky měli vysoké platy a vysoké důchody.... My na to jdeme úplně z jiné strany, nejprve nám politici slibi ty důchody a sociální politiku, my jim na to divecký skocime, protože nejsme zvyklí premyset kde na to vezme... Však stat se vždycky uměl postarat... tím zajistíme "blahobyt" a pak asi nějak budeme zvyšovat výkonnost ekonomiky :D.
    Mno a kdyz to celé vzalo drift od politiky, tak Hadam že politici budou ti co uzakonni výkonnou ekonomiku (když už nic, tak aspoň zvedanim minimální mzdy to zkouší) a ti podnikatelé co nebudou výkonní budou platit pokuty ;)
  • Super fotka! Ale kde nechali Ovčáčka? Hledá pořád ten článek?
  • ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit