Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mirko, ještě že jsem příspěvky dočetla až k Tvému. Chtěla jsem totiž taktéž ohodnotit gramatiku a sloh diskutujících. Máš pravdu. To je prostě děs.
  • Komunistům můžeš děkovat že tady po těch zlodějnách ještě něco vůbec zbylo, osle !!
  • pořád si berete komunisty do huby , ale ti majetek sice sebrali, ale hospodařili s ním a zhonotili ho, kde je ten majetek dnes, poldi, keramičky sklárny, banky, co? blbe.ku.... já Ti to řeknu, v prd.li, vše prodáno do zahraničí za úplatek nebo rozkradeno, a církve ty chtějí vrátit i co mají v pronájmu a nemůžou prokázat vlastnictví........tak že kradou taky. A ty tady meleš akorát sra.ky, *16*

P.S. pro ostatní: komunista nejsem a nikdy jsem nebyl, ale už se na ten bordel nemůžu dívat, a když hodnotím stav před revolucí a po ní. Musím uznat že dříve jsme jedli zdraveji a žili klidněji. *13*
  • Zlehka také potrénuj gramatiku *3* Jinak se vším nelze než souhlasit *3*
  • Naučte segramatiku,kdo to má číst,to snad patří do 21 století taky. a za druhé, malý zloděj taky zloděj.A jestli je podle vás Rath malý zloděj, tak proč chytá policie kapsáře-vždyt to podle vás nestojí ani zařeč-vy milionáři.A proč to má snížit hlasy pro socany-vždyt Standa Gross vám taky nevadil-toho leda obdivujete..No jo každý vojáček nosí v torně maršálskou hůl,.Tento malý kolotuk a Zemanova podržtaška je vám vzorem.Kdy už konečně pochopíte,že ta pravá chátra se škrabe po vašich zádech a vašimi hlasy nahoru.A jak tam jednou je,drží se jak pijavice.A mimochodem,ty ubožácké řeči starého Rátha starého to estebackého práskače mě tedy moc nedojmou.
  • Škody před 44 léty by měli zaplatit komunisti mají dost majetku i jejich děti a církve chtějí jen zanedbatelnou hodnotu a jen vráti co bylo ukradeno. *11*
  • A přesto je pan Rath malá ryba. Jsem zvědavý na velké kauzy - Drobil a 300 mil. pro ODS, Dvořák a tunel 3 mld z Pražských dopravních podniků, Barták a podplácení ředitele Tatrovky (je úděsné, že si dovolil protižalobu a že mu to policie přijala), Barták a pandury, Kalousek a padáky atd atd.
    Rath teď vyhovuje jen proto, aby před volbami to trochu snížilo hlasy pro ČSSD a je zajímavé, že takto to žádná média neposuzují, jakoby se bály.
  • zajímalo by mě jakou sexualní uchylkou mi vyhověli ženy ,které byli nic moc a dokázali z něj vytáhnout co jse dalo
  • pan Ráth jak všichni rozkrádají ze společného kdyby to tak nebylo je peněz na vše dost
    a jeho otec jse nestydí ,žádat vrátit to co jeho syn nakradl to, co víme je jen zanedbatelná částka .Šafářil se společnými penezi jak kdyby mu vše patřilo
    Tím,že poukazuje na věznice jse chce ješte dál přesadit ,věznemi
    jeho hlava po tom všem ještě nespí ...že všude hledá zisk pro sebe
    Tomu jse říká chytrý................

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit