Přejít na výpis diskuzí
Tak si žila "carevna"? Takto se prý chovala Nagyová na vrcholu moci. Za vaše peníze
29.7.2013 | red
189 příspěvků
-
Doufám že tu ludru zavřou na několik let a Nečase taky, pan Ištvan ještě musí zapracovat!!
-
-
Taky doufám, že dojde i na Nečase a Kalouska. Panu Ištvánovi držím palce tak, jako většina národa.
-
-
Mýlíš se, hovne, vylízaného lumpenproletářského osazenstva 4. cenových skupin, čučáků a odmašťoven je v zemi jen slabých 12% včetně půlky Olomouce a samože i tebe, žalude! *6*
-
Doufam ,ze to minite vazne,mate podobny nick ,jako jeden zapometlivec.
-
-
Tak slabý příspěvek bych nikdy nenapsal. Musíš se víc snažit zloději.
-
-
Nekraď mi nick gaunere! *1*
-
-
Gauner a zloděj si sám dává i plusový bod. Vrchol ubohosti. A nezapomeň na další bláboly pod ostatními nicky které kradeš, soudruhu.
-
-
Ty jsi tady největší zloděj nicků, už jsi jich ukrad nejmíň 30, to je známo, gaunere!!
-
-
Tak vidím že jsem se trefil. Nejenom že nemáš na to, abys psal pod svým nickem, ale ubohost tvých kontrapříspěvků je tak evidentní, že tě pozná i necvičená opice.
-
-
-
-
-
-
Za minulého režimu jsem opravdu nic takového nezažil, a různých vedoucích pracovníků jsem poznal mnoho!
-
bohužel ve většině případů je to stejné. zažil jsem několik vedoucích - tzv. nadřízených -pracovníků a všichni měli tyto manýry. přitom nemůžu říct, že bychom se my, ostatní podřízení, flákali nebo neplnili svoje povinnosti na 110%. spíš naopak. ale stále to nebylo dost, musely se hledat mouchy nebo nesmyslné hlouposti, které otravovaly práci podřízených. kolikrát jsme měli pocit, že nadřízený musí být na hlavu padlý, svými manýry rozmazleného děcka, hňupa, kterému dali "moc". a to se považuju za loajálního, kterému jde o věc jako takovou a ne o nějaké prosazování subjektivních a v pravdě kontraproduktivních postojů a názorů náhlého pomatence mocí, jen proto, že je "opilý" svým postavením...on je to snad nějaký vyšší zákon, tihleti posedlí "nadřízení"... *11*
-
-
Kdž jse si to nechali líbit, dobře vám tak.
*2* *2* *2*
To já jsem svého bývalého řiditel poslat klidně někam /však víte kam....../. *1* *1* *1* -
Za minulého režimu si nepamatuji,že by mě některý nadřízený šikanoval nebo ponižoval.Spíše naopak se mi snažil pomoci,ale to byl totalitní demokratický režim ne demokratická totalita.A než se někdo stal vedoucím tak byl nějaký čas kádrován zda vůbec na tu funkci má tzn.i charakterové vlastnosti.Když selhal tak musel jít od válu.S dnešním režimem bude účtovat řada lidí,ale bohužel český ovčan je vždy hrdinou po boji.Takový Bulhaři to řeší okamžitě.Tady k tomu také dospějeme,ale bude to ještě trvat.Než by se někdo stal poslancem tak musel postupně získávat praxi a dnes blb s roztaženou hubou bez životních zkušeností jde pouze za osobním cílem ,podle hesla účel světí prostředky.Politický vězeň Ráth ve vazbě,Smetana apod.Ještě popravovat a 50léta jsou bohatě překonána.A co pančovaní hoši?
-
-
jo jo, předlistopadoví funkcionáři byli obyčejní břídilové proti dnešním mocipánům z ODS.. *16* *16* *16*
-
-
Možná si nenechali vozit smažáky a venčit psy, ale za opilecké kecy v hospodě, nebo neúčast v průvodu ničili lidem životy.
-
-
Nagyová s jejími papalášskými manýry určitě nebyla první ani poslední. Jenom škoda že novináři nenašli odvahu o tom napsat ještě když byla ve funkci. Teď už je to snadné.
-
-
Novináři musí psát jen to, co mají přísně nařízeno. Jinak nesmí ani špitnout hubou, jinak letí na vteřinu. Říká se tomu "svoboda tisku", která je dneska uvedenými postupy stoprocentně zajištěna. Ovšem jenom pro zloděje a zločince.
-
-
A ten její šousteckej bude do omrzení tvrdit, že se jedná o politické spiknutí, jestli se nepletu hi, hi, hi.
-
Potvrzuje se jen pravidlo,že ryba smrdí od hlavy.Co k tomu dodat.Jen aby ji brzy umístili v některém zamřížovaném bytečku a na hodně dlouho.Nečas ji tam kak může nosit buchty. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Určitě takovou metodu metodu dá okusit Toljovi ten je pod vlivem tak ať si užije.
-
No bude se muset Tolja hodně otáčet, aby takovou náročnou milenku uspokojil. Co k tomu jinak dodat? Snad jen to, že stále platí, že nejhorší paní bývávají ze služeb a někdo tu slámu čouhající z bot nezakryje ani kostýmky od Versaceho.
-
-
Litujete toho Nemrcoucha nebo jenom komentujete?Kdyz je o...l,tak at taha.Na nej padne
prislovi:jakou hledal ,takovou nasel.Chytry neni,metresa vedela pred kym zvednout sukni.
-
-
Mrcha,jakýkoliv komentář by byl k ničemu,ženská bez svědomí