Přejít na výpis diskuzí
Taková show tu dlouho nebyla, komunisté si to vyřídili s Johnem
24.1.2012 | Jan Pastor
73 příspěvků
-
nechci bránit komouše, ale co mohli dělat, když všechny návrhy byli smeteny ze stolu. Tady se mluví o tom aby se komouši postavily mimo zákon za jejich dřívější zločiny a na druhé straně lezeme do zadku němcům, ti nám přeci taky pozabíjeli v minulosti statisíce lidí, měli by být taky postaveni mimo kvůli jejich dřívějším zločinům. Naši mocipáni se jen bojí o svůj nakradený majetek a o výsady které si vytvořili, proto chtějí zákaz komoušů. Obyčejným lidem je to fuk, ti o nic nepřijdou. I kdyby se dostali k moci, tak se nic světobornýho nebude dít, pořád tady bude kapitalismus. VV možná začali poukazovat na korupci a rozkrádání státu, jenže se to vždy smetlo pod stůl. Takže také nemají žádné zásluhy. *3*
-
Komunistická hvězda stoupá strmě vzhůru,ať se to líbí pravicovým lumpům nebo ne.Zásluhu nepřičítám Filipovi,ale těm komunistickým vládcům,kteří dokázali vládnout čtyřicet roků bez zadlužování této země.A navíc na obyčejné lidi zbylo mnohem víc,než za vlády těch lumpů,kteří přišli po komunistech.Nyní se už na vlastizrádné lumpy začíná voda vařit.Nejlépe by udělali ,kdyby vše co nakradli vrátili do státní pokladny,poprosili komunisty,aby šli vládnout.Sami se pak hlásili o místo kopáčů uranu pro Temelín.Nic lepšího je nečeká.Zato těch horších variant,jak mohou skončit je víc.
-
Ukazuje se nutnost udělat po revoluci vše pro co nejrychlejší zprovoznění katovských mučíren.Tam pak všechny straníky vlastizrádných stran,které tuto zemi zbídačili,zpracovávat na tuhý krvavý biftek.Čím více politických lumpů se pak co nejkrutěji odporazí, na katovských mučírnách,tím větší šance bude pro budoucí generace,vést důstojný život.
-
Jj, můj oblíbený předvolební vtip:
Koho půjdeš volit
Asi komunisty....
No jo, ale v který straně? -
Tuto show jsem neviděl, ale tu co nám tu představují všechny vládní strany je dostačující. Včera se mi však líbilo jak v zemi "kde mládež neví že může při sexu otěhotnět", ne?OPRÁVNĚNĚ zatkli představitele akce "megaupload" a ihned zabavili komplet majetky obžalovali za daňové podvody, úniky a atd. zločiny . U nás se ani to trestní řízení nedokončí... Jenže koho tam dostat, když je všechny nakopeme do pr*ele ? Jsem zvědav zda alespoň vzdělanci VŠ budou hájit své postoje ... ikdyž korupce byla i na "právech" *16*
No uvidíme kolik kauz letos vyšetří, třeba ... *8* -
Vážení diskutující,
dovolíte dotaz: Proč se zabýváte osobou panem Filipem. Čím vás v Partii přesvědčil, či vůbec zaujal? Já od něj slyšel jen žvánění a hledání čím slova p. Johna znevážit.
A ve výsledku? - Ať je to jak chce VV - jistě naivně a možná i za použití divných způsobů otevřely celý hrůzný problém - 2O letou éru - demokratického dojení rozpočtů... A za to si hloupé nadávky nezaslouží VV ani pan John. A to píšu jako ten, který je nevolil, - buďme spravedliví !!! -
Nějak jsem nepochopil proč tady spousta lidí v diskusi hážou špínu na dnešní komunisty.Vždyť se podívejte kolem sebe. Všude samej bejvalej komunista.Třeba pan Pakosta z Náchoda co deď vystoupil z ODS byl velký činovník ČSM v nár.podniku STAVOSTROJ v Novém městě nad Metují a potom najednou velký pravičák.To nemluvím o svazákovi Nečasovi toho času předsedy tak zvaně pravicové vlády.Právě před bývalými komunisty bychom se měli chránit.Ale když tady čtu diskuze, tak vidím, že tohle většina lidí dodnes nepochopila.
-
A nejhorší je, že mají úplnou pravdu.
-
Tonda má pravdu. Ale zbytek diskuse je o ničem. Po dvaceti létech jsme jako republika se přiblížili vyspělé společnosti pouze v podvodech a krádežích. Politická scéna v naší republice se již ani nesnaží zakrývat, že krade. John je trapná figura. Stačí, že o své bývalé manželce prohlásil, že je jenom z vesnice. Jinak, kteří zloději z honího patra museli vrátit ukradený majetek?
-
Mě se otevírá kudla v kapse když zlodji a vrahové jakými komunisté byli mluví o demagogii, lhaní, a neslušnosti...nehodnotím teď Johna..na toho mám třeba taky špatný názor ale tohle co ukazuje KSČM to je teda ubohost největšího kalibru!!!!!!!!
-
Pan Filip je trapnej komouš,kterej se zapomněl někdy v 88-tým roce.... *7*
-
Komunisté proti korupci neudělali nic ani v době kdy u kormidla stáli , , , na co si stále hrajou ?
-
Ano pan John je demagog velkého kalibru, strana mafiána Bárty se dala dohromady s úhlavními rivaly mafiánskou zakladetelskou rodinou v čechách ODS a nyní se předhánějí ve výkřicích kdo víc bojuje s korupcí což je tragikomické protože tyto strany spolu s čssd s korupce žijí a jejich příznivci zázračně bohatnou.
Ale ksčm a levici jako celku chybí v čele výrazná postava osobnost ! Pan Filip je naprosto nevýrazná figura který bez zakoktánáí neumí říct dvě věty. To vskutku není člověk který by dokázal nadchnout a strhnout nespokojené davy. Kdyby dnes začínal kariéru třeba pan Sládek tak by z toho současného bordelu a nespokojenosti vytěžil mnohem víc. Jeho vystoupení na náměstí to bylo vskutku strhující představení. Holt bez osobnosti v čele je sebelepší myšlenka odsouzena k záhubě.