Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dlouhé době musím s p.Klausem souhlasit.
    Dřív se o sjednocení pokoušel Hitler a v současné době je to E.U
  • Ty chceš mít domácí silný kapitál a sám si ho v privatizaci nacpal cizákům co tu pořád lžeš těm lidem ty máš bručet aš zčernáš!!! *16* *16* *16*
    • Bručet mají všichni, až budou černější než Bakalovo uhlí v dole Paskov. Klausem počínaje, všemi prognostiky z Prognostického ústavu, přes všechny politiky, co tu tento stát 24 let řídili a takto ho zřídili na účet občanů. .
  • Děsí mne jediné, že tento názorový proud chápe tak brutálně málo lidí. Nevyžaduji, aby každý volič vládl ekonomickým vzděláním a alespoň základní znalostí o makroekonomice, ale jak mohou lidé tupě podporovat stále ty stejné parlamentní nýmandy - škodiče - mafiány, jak nemohou nevidět tu katastrofu blížící se od Bruselu, jak někdo může usilovat o přijetí ničím nekryté €vropské měny... Ano, děsí mne - tento ovcoidní národ. *12*
  • U mně děs nevyvolají protože to jsem věděl už dávno, a jen hlupáci můžou věřit tomu co se nám servíruje.
    • ... to, jestli vidíš kolem sebe samé hlupáky, ještě dlouho neznamená, že nejsi ještě větší :)))
  • Už naše stařenka říkávala ,,čert spolky začal,ale nikdy je nemiloval,, na h... jsme tam lezli. Rychle s tama pryč.
  • Klaus po sametovce - privatizovat hlavně musíme rychle, zda dobře už bylo jedno, protože chtěli rozkrást co se dalo. A to se mu také povedlo. Právní rámec od ostatních států, které ho měly odzkoušený odmítl, protože se mu to nehodilo a tak šermoval s tím, že nemáme právníky. Proto zhasl a zavelel k útěku ekonomů před právníky. Dnes tyto důsledky pociťueme všude kolem sebe a Švýcarsko řeší MUS místo našich orgánů, tak se nenechte tuneldědkem oblbovat. Nese za to plnou zodpovědnost a nejen on. Prof. Zelený chtěl selektivně vybrat podniky , které měli šanci jet dál a akcie, chtěl převést i na zaměstnance, jak je to ve světě běžné a tím ohlídali svoje pracovní místa a prosperitu podniků. Klaus a spol . to zamítli . Za totáče byly provedeně prognózy na vysokých školách a ústavech akademie věd od odborníků, kteří vytypovali oblasti , ve kterých bychom měli možnost uspět na zahraničních trzích a bylo to provedeno právě pro Prognostický ústav. Tedy tyto materiály Klaus a spol měli , ale zničili je a vůbec podle toho nepostupovali. Začalo akorát obrovské rabování. Klaus a spol je odporný lhář, zloděj patologicky posedlý mocí. Nenechte si vymývat mozky.
    • A co jsi čekal od komunisty Klause?
  • Česká republika na rozcestí byla v r.1989 a tento ekonom pomáhal partě vexláků převrhnout tlačenou káru do příkopu.
  • ńěco na tom bude,nepřijmout EURO a vystoupit z Unie,souhlasím.proč dovážíme z Polska jedovaté potraviny ročně za několik miliard,když si je můžem vyrobit sami?to by se snad i snížila nezaměstnanost
    • S eurem -menou ma pravdu ..Pokud se nemylim ,tak do EU jsme vlezli za jeho vlady,ale tim si nejsem uplne jisty.Je-li tomu tak ,potom si protireci.
      • To, že někdo v čase změní svůj názor, neznamená, že by si protiřečil. Naopak, když jsme vstupovali do EU byla jiná, než dnes. Je správné, že dokáže veřejně říci, že nás EU táhne ke dnu a je potřeba takové partnerství ukončit.
        Mám obavy, že stereotyp, liknavost a vypočítavost vlivných nás nechá stáhnout ke dnu. Nyní se hodí zvolat:" Lidé bděte!"
      • když ptáčka lapají hezky mu zpívají, přeji ti najivo za vládce Klause, do konce života, ať si ho užiješ.
    • Na vasi otazku je jedna odpoved:protoze vlady Havlem pocinaje,Klausem konce prodaly,rozkradly celou republiku.Nezapomente na miliardy ve Svycarech,ktere nikdo nechtel.
      A ze sobestacne republiky udelaly zemi zavislou na dovozu.Divoka privatizace dovrsila dilo zkazy.Radeji si prectete posledni veledilo Klauze.
  • S mnoha názory Santa Klause není třeba hned souhlasit, ale některá témata jsou k zamyšlení - škoda jen, že se veřejně a podrobně neprobírala mnohem dříve. A vystoupit z EU, to bohužel není nejlepší řešení. To by se mohlo do budoucna hodně vymstít. Spíš nejdříve začít s kritikou u sebe, proč jsme tam tedy lezli a souhlasili s podmínkami vstupu (např. přebírání legislativy EU, zmrzačení tuzemské zemědělské výroby apod.). Možná to chtělo PŘED VSTUPEM do EU mnohem více přemýšlet, pečlivěji zvážit všechna pro a proti, prosazovat více svoji vůli a nespěchat - jako např. Island.
  • Jako bych četl Marxův Kapitál. Stejná demagogie, stejně vyšinuté závěry. Podle Marxe nás měla spasit revoluce, podle Klause vystoupení z EU. Vždyť to byl on a jeho ODS, která rozvrátila hospodářství kupónovou bolševizací majetku patřícího prvorepublikovým vlastníkům, okradla restituenty, okradla drobné akcionáře,
    • Ano Klaus s ODS, ODou , tedy všemi prognostiky z Jakešovy věštírny rozkradli vše do posledního šroubku a matičky a i těm vlastníkům, kteří měli právo na vrácení majetku jim majetek nevrátili, když je někdo pěkně uplatil - viz Rakona Rakovník. Nevěřte králi zlodějů Klausovi, akorát si honí svoje ego .Za všechno nese plnou zodpovědnost. Livie byla v řadě státních podniků v dozorčích radách a dozorovala jejich tunelování, u ČS spořitelny až do poslední koruny. Zeman jako premiér tam musel nalít miliardy ze státního rozpočtu a zadlužit občany, jinak by padl bankovní systém. . Oba dva Klaus a Klausová "skvělí ekonomové" z jejichž práce se nevzpamatují ani děti našich dětí. Nenechejte se od něho zpitomět.!!!!!! Hraje tu falešnou hru, jako ji hrál po sametovce, jde mu o něho a jeho kamarádíčky.
    • To bych rád věděl , kde se v Kapitálu dočtu o EU, RVHP a pod. Zabývá se vlastnictvím výrobních fondů a prostředků proletariátem. Popisuje cestu ke komunismu v závislosti na produkci, výrobě a spotřebě. Dnes se obecně považuje za nejlepší formu privatizace, předání akcii firmy vedení a pracujícím. Ne rozprodávat cizím subjektům.
    • No a co. Revoluce je také demokracie. Je to demokracie přímá, kdy si lid rozhodne, kdo bude vládnout a kdo ne.
      A já jsem pro, protože bez ní u nás žádná změna k lepšímu nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit