Přejít na výpis diskuzí
Těch tisíc mil a jeden cíl: Trumpova velká zeď. Kdo ji zaplatí?
27.1.2017 | Pavel Jégl
201 příspěvků
-
celá ČR si toho všímá
-
Všímáte si, jak, kdykoli si vzpomenu, udělám z teplouše Semjona Gayínka smradlavé holomócké syreček???
JO !!! -
teplouši Gayínku, zatím vypadáš jako vteklej ratlíček, hafinky haf, bezmoc s tebou třepe!!!
. -
přéééésně, kdyby postupoval jako Stalin bylo by Novočesko v cajku
YEAH !!! -
to hlupáčku Semjone Gayínku, vždy budeš teplouš!
-
mám stejné informace
vivat Zeman, vivat Venezuela a její sovětská ekonomika -
Kdyby Trump postupoval jako Bush,Clinton,Obama tak tam provede mexické jaro nebo jim doveze demokracii a Sombrero zaplatí zeď a tři patra postaví sám vcukuletu.
-
slovník trapnej teplouši Semjone Gayínku, vždycky tě rozhodím a pak jsi o5 za blbce, jen pokačuj, exhibuj!
-
přéééésně, ať se přizná a to hned *10*
SPLASH !!! -
si, že jsi úplně v hajzlu Sajmone, nemáš na to, jsi pouze místní blbeček k smíchu všem, a to nás baví!
-
A jejej. Kulihrach je ve službě a má virózu. *6* *15*
-
Utři si slzičky vzteku teplej Semjone Gayínku, nevidíš na klávesnici "jen ta na oko" blbečku! Tupec si po svých degeniálních rodičích,že mrzáčku?
-
co znamená : "Rusy nadáváš jen ta na oko" co máš za translátor ? tak piš rovnou v azbuce *3*
YEAH !!!! -
souhlas, my rozumní koukáme
dearputin.com -
Rusy nadáváš jen ta na oko, vždyť ty je miluješ teplouši Semjone Gayínku, jedno pod jakým nickem! Proto se ti furt smějeme, my rozumní!
-
Jako můj oblíbený akční hrdina Meresjev.
WOW !!! -
Je to můj koníček, jako mrzák na vozejčku ani jiný mít nemohu!
. -
Chlapi, držím Vám palce. Jste tu potřební. Už byl simon nahlášen ?
-
jsi debilem dne Sajmone Teplouši!
-
přéééésně, já jsme zde na stráži už 48 hodin a pořád tu simon opruzuje, také si děláš statistiky kdo a jak dlouho tu chatuje ? *3*
WOW !!!