Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celá ČR si toho všímá
  • Všímáte si, jak, kdykoli si vzpomenu, udělám z teplouše Semjona Gayínka smradlavé holomócké syreček???

JO !!!
  • teplouši Gayínku, zatím vypadáš jako vteklej ratlíček, hafinky haf, bezmoc s tebou třepe!!!

.
  • přéééésně, kdyby postupoval jako Stalin bylo by Novočesko v cajku

YEAH !!!
  • to hlupáčku Semjone Gayínku, vždy budeš teplouš!
  • mám stejné informace

vivat Zeman, vivat Venezuela a její sovětská ekonomika
  • Kdyby Trump postupoval jako Bush,Clinton,Obama tak tam provede mexické jaro nebo jim doveze demokracii a Sombrero zaplatí zeď a tři patra postaví sám vcukuletu.
  • slovník trapnej teplouši Semjone Gayínku, vždycky tě rozhodím a pak jsi o5 za blbce, jen pokačuj, exhibuj!
  • přéééésně, ať se přizná a to hned *10*

SPLASH !!!
  • si, že jsi úplně v hajzlu Sajmone, nemáš na to, jsi pouze místní blbeček k smíchu všem, a to nás baví!
  • A jejej. Kulihrach je ve službě a má virózu. *6* *15*
  • Utři si slzičky vzteku teplej Semjone Gayínku, nevidíš na klávesnici "jen ta na oko" blbečku! Tupec si po svých degeniálních rodičích,že mrzáčku?
  • co znamená : "Rusy nadáváš jen ta na oko" co máš za translátor ? tak piš rovnou v azbuce *3*

YEAH !!!!
  • souhlas, my rozumní koukáme
    dearputin.com
  • Rusy nadáváš jen ta na oko, vždyť ty je miluješ teplouši Semjone Gayínku, jedno pod jakým nickem! Proto se ti furt smějeme, my rozumní!
  • Jako můj oblíbený akční hrdina Meresjev.

WOW !!!
  • Je to můj koníček, jako mrzák na vozejčku ani jiný mít nemohu!

.
  • Chlapi, držím Vám palce. Jste tu potřební. Už byl simon nahlášen ?
  • jsi debilem dne Sajmone Teplouši!
  • přéééésně, já jsme zde na stráži už 48 hodin a pořád tu simon opruzuje, také si děláš statistiky kdo a jak dlouho tu chatuje ? *3*

WOW !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší