Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zapomněl jsi, soudruhu, napsat, že náš milovaný Vůdce Putin umí aji podojit kozla!!! Čest!
  • Já jsem agent sí aj ej
    jsem nebezpečnej a jsem zlej
    samopal mám v nosní dírce
    a kulomet v sirce!
  • Viníkem tohoto neštěstí jsou ti, kteří rozpoutali násilí na Majdanu a následně násilí na celé Ukrajině. Člověk, používající svůj mozek asi ví, kdo z této situace nejvíce vytěží a kdo nejvíce vydělá. Bohužel stále jsou mezi námi jedinci, kteří dříve bezmyšlenkovitě věřili všemu, co napsalo Rudé právo. Dnes zrovna tak bezmyšlenkovitě věří všemu, co vidí na Nově a čtou v MF Dnes (viz. ten takzvaný tečka níže).
  • Náš fšemi milovaný Vůdce Putin jasně ukázal ymperyalistom že má nejlepčí rakety na zestřelování civilních letadel na svjetě a ymperyalisti uš se třesó! Uš se konečně budó bát lítat a to eště máme v záloze atomové Raketoplán Buran a atomovó Ponorku Kurzk! Tůto válku Sověcký Svas vihraje! Čest!
  • Jsem placený agent z Moskvy.Přiznávám spolupráci s KGB.
  • Ke spolupráci s CIA jsem byl donucen v dubnu 1984 na základě pochybení mé manželky lékařky, která možná něco nezvládla, nevím. V té době jsen pracoval na absadě v Bělehradě, bylo mi řečeno, že kidyž nepodepíšu, tak moje rodina končí. Pravdou je. že jsem dostával každý měsíc a to dvacet let 150 dolarů. Když jsem ve čtvtek tento týden po pádu letedla na Ukrajině v\ytěžil svého koníka, který mi řekl, že měl být sestřelen " PUTKA", dostal jsem jenom 10 USD. Tak kde je tedy pravda.
  • http://www.aviasafety.ru/the-information/articles/st20140719-boeing

    Victoria Minaev , Vadim Alexejev - KP Novosibirsk .
    Člen správní rady Nadace pro letovou bezpečnost se domnívá, že objektivně vyšetřitkatastrofa může být pouze se zapojením OSN .
    Na Ukrajině , úřady začaly vyšetřovat letecké nehody " Amsterdam - Kuala Lumpur " , který zabil téměř 300 lidí . Ukrajinská pozice až tak, žeBoeing 777 by mohl být zasažen milice protiletadlového raketového systému " Buk " . Zda je to možné a zda je naděje na objektivní vyšetřování tragédie , jsme našli člen představenstva Flight Safety Foundation Valeria Shelkovnikova .
    - Nemají žádnou " Buck " . Přenosných systémů protivzdušné obrany , které tam může maximálně Gut dostat do výšky , a to více než 6000 metrů . Boeing šel na 10.600 stop nad zemí na zavedené mezinárodní trati . Mezi Ukrajinou a Malajsii mají mezivládní dohody o letecké dopravě , která říká, že v tomto případě Ukrajina poskytuje bezpečí přes jeho území . Máme informace , že na špatném místě , aby plnili své úkoly Ukrainian Air Force , to je lepší. A některé zprávy v médiích mi připomínají rčení : "kočka koťata hodil , Putin je vinen . " Takže nemůžeme jen .
    - To je na vině pro ukrajinského letectva ?
    - Já odpovím napár z dálky . Další 5 a 10. června v prostoru Evropské unie , NATO začala věnovat učení . Oni se nedohodnou , že civilní letových navigačních služeb , přičemž jen manažeři Rakousko , Německo , Česká republika a Slovensko " zaslepené ". Zastavili se na chvíli vidět tagy letadla v návaznosti na mezinárodních trasách . PotéEvropská agentura pro bezpečnost letectví začít vážné vyšetřování tohoto případu . Navzdory tomu , válečné lodě NATO přestěhoval do povodí Černého moře a začal už tam mnohonárodní cvičení " Breeze - 2014 " s Rumunskem a Bulharskem . Opět platí, že tato cvičení byla prováděna s kompletním rozporu s " pokyny pro bezpečnostní opatření vztahující se k vojenské činnosti potenciálně nebezpečné pro civilní leteckou dopravu , "Mezinárodní organizace pro civilní letectví ( ICAO ) . Pak jsme varovali NATO i ICAO , který může opakovat tragédie z roku 2001 . Když 4.10.2001 na pobřeží Černého moře na mezinárodní trase ukrajinské rakety snížil letadlo " Tel Aviv - Novosibirsk " . Pak také chodil cvičení , vojenské cíle a smíšené civilní letadlo sestřelil . Nemělo by to být tak neschopný plánování letů . Varovali jsme , že pokud země nebudou sednout k jednání pod záštitou OSN , se bude neštěstí a mrtvoly jen nevinní lidé .
    - Mám spoléhat na objektivní vyšetřování tragédie s malajské letadlem ?
    - PokudOSN zasáhnout a být nějaký rezolucí Rady bezpečnosti , pakpravda bude nalezena ! Vzpomeňte si na případ ze dne 1. září 1983 , když on byl hit jihokorejský Boeing 747 , náš bojovník . Poté , jménem vyšetřování OSN provedla ICAO . Ukázalo se, že se vyhnul cestu , a vedle něj byly americké špionážní letadla . Pravda se otočil této velké . Tady v tomto příběhu je třeba ji najít , ale pokud to bude vyšetřovat pouze Ukrajinu , je nepravděpodobné, že se dozvíme něco pravdy .
  • I Malajsijské posádky civilnch linek směrovaných přes UA si měnily služby z obav letu přes válečnou zónu - viz novinky.
    Proč tam letěli a nezměnili koridor za jinou trasu?
    Důvodem je cca 20 min. prodloužení letu, které by nemohli naúčtovat pasažérům. Tedy nikoliv bezpečnost lidí, podle leteckých společností, resp. obecně podnikatelů čísel - zboží, ale zisky. Jen a jen peníze.
    Potom je jedno kdo je sestřelil, ani bych to neřešil a mně osobně je to šuma fuk.
    Podle fašistů z Kyjeva a jejich řídících z USA, vazalů USA z EU a hlavně "pana" Cammerona z VB, vždy sestřel provedli Rusové, poněvadž i vojsko Novorosijska jsou přece, podle těchto "demokratických" demagogů, Rusové. Jak směšné! I ty jejich sankce ku ho..u, které pocítíme jenom my hlupáci pod pod levelem 10.tis. mocných, tedy ovčané.
  • Ti navodobě vládnoucí pytlíci z Kyjeva si myslí, že jsme idi*ti. Tohle jim může sežrat pouze vypatlaný ukrajinec se třemi roky ZDŠ a pár jedinců tady na Tiscali.... Směšné a zároveň smutné... Myslím že je diriguje někdo jiný a oni to plácají jak se dá, protože mají máslo na hlavě....
  • ET volat domů. ERA volat Kreml.
  • Je to škoda, že ERA už usychá..Bez takového .ovada tu bude smutno.
  • Právě jsem se odlepil jednomu bolševikovi z boty. Jsem hnusnej zelenej hlen a brzy uschnu.Sbohem. Měl jsem vás rád. Neublížil jsem.
  • Organizovaný nudismus upadá.....
  • Taky se mejte fajn.
  • Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenpravičácké ODS a TOP-09 metastázoval do falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, KDU-ČSL, atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu pravicové strany" Je to FUJ !!
  • Jsem už vzteky bez sebe a asi se po...u ale nic s tím neudělám kapitalizmus už je skoro na lopatkách a jsem s toho šokován.!
  • Takže abych to uzavřel. Vyčkejme, jak dopadne závěrečná zpráva. Pokud bude objektivní, tím lépe. Zde je to jen dokola a o zbytečných emocích. Pokud jsem někoho naštval, tak přijměte omluvu a pokud se někdo nad tím co jsem psal, tak jsem moc rád. Já už na opakování dokola prostě nemám. Všichni vidíme jak to zde vypadá a já už se těchto debat nechci a nebudu účastnit. Takže přeji Tiscali, ať si udrží alespoň trochu nezávislost a mějte se fajn *14*
  • Přestaňte laskavě zrcadlit a jděte do pr...
  • Tradice ruské bolševické lůzy nevymřely.

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Protože ohledávají těch 27 obětí co našli dnes. Když leží na zemi je to špatné, když v ledničce tak taky. Nedělal bych to ani za zlatý prase v těch vedrech. Ale mohl by pomoct obama, nebo kamera. Třeba by se těm dutohlavům rozsvítilo, komu slouží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit