Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kteří Češi? Já na to třeba neměl moc páku, asi by to chtělo přesněji specifikovat. Všeobecná formulace mi trochu vadí, chtělo by to konkrétní instituce a lidi.
    • Pan Telička byl jeden z nich, potom Špidla, který neumí anglicky kváknout, Ransdorf, který tam chodil spát atd., atd.
  • pan Telicka je dite velkych komousu co zilo v zahranici a mimo anglictinu co mu nalili do te hole hlavy neumi naprosto nic ,stejny arogantni chlap jako devkan Sevcik
  • Nerozumím tomu. Mistr tělička hopsá od korýtka ke korýtku, podílel se na zpackaném vyjednávánní s Bruselem. A ejhle je tam zase nacpán chudáček, pro sebe asi ne. Co mynistr financí chystá pro Agrofert? A ta jeho nedávná řeč Spíše měl mluvit ve
    stylu ....to jsem měl dojednnat tak a tak. Možná nemohl, nebo se našli větší zloději.
  • Lidi prosím vás, vysvětlete mi , jak může Česko mít výhody z EU. Česko mělo čerpat o 80 milionů více než tam dalo. Jak může někdo brát více než dal do portmonky. A to ještě půčují Řecku, Španělsku a Portugalsku. Jakási baba z EU řekla, že jim za rok jen v Bruselu korupčníci ukradnou 120 miliard. Pak je ještě korupce doma. Tak kolik těch peněz je, kde se ty peníze kotí. Tohle je snad vtip od Teličky a od Šmudly.
    • Česko mělo možnost čerpat 800 miliard !!! To čerpání ovšem musí být konkretní projekty, nikoli do rukou úředníků, kteří si rozhodnou jak to využijí. Je potřeba VĚDĚT a ne plácat u piva.
      • A tu podstatu zase nevím. Odkud se berou peníze, které mohlo ČR čerpat navíc, nad rámec svého příspěvku z fondu EU. A kde se vezmou peníze na projekt " Podpory vysokoškoláků, kteří jsou dva roky bez práce„. ve výši 2 miliard?? A čím se nahradí únik peněz z titulu korupce. Rozpočet EU je 140 miliard a únik 120 miliard. My to u piva nevíme a tak plácáme a ptáme se proč, Nejsme opice a tak se ptáme proč to je tak.
  • Možná, že nějaký smysluplný komentář by slušel. Jen samí neznalci se zde v anonymitě předvádějí.
    Politici si z dotací EÚ udělali výnosné obchody. Nazývejme prosím věci pravými jmény.
    Jen mi chybí vyúčtování : kolik ČR dala a kolik dostala resp. regulérně prostavěla. V ekonomice nás učili : má dáti dal.
    No a ten zvedací most v Kolíně, který se nezvedá nezvedá je toho důkazem.
    • smysluplny komentar tady nehledejte...EU neni idelani zalezitost, ale to,co z toho udelali pro nasi zemi nasi europoslanci a vlady je katastrofa...
    • Když čtu o zvedacím mostě v Kolíně, co se nezvedá tak si vzpomínám na film Marečku, podejte mi pero, kde vyrobili secí stroj a ten nesel a Sovák říká, no to je tedy dost závažný problém,, když to neseje a jde o secí stroj a museli to dát do pořádku. Tehdy jsme se tomu smáli, bylo to za totáče a dnes jak vidíte je to úplně stejné - zvedací most co se nezvedá a možná, že už to nikdy do pořádku nikdo nedá. Zůstane to tak.
  • možná se ještě časem dovíme jestli náhodou tomu mládenci nezůstalo něco za nehtama...
  • my Cesi počkáme az se Telicka napakuje a mozna zustane něco pro CR.
  • Vstup do EU nám byl čert dlužen,zakazali naše oblíbené výrobky,musela se změnit receprura mnoha pokrmů viz tvarůžky které jsou v dnešní době skoro nepoživatelné,muselo se změnit pomazánkové máslo,žárovky a mnoho dalších kvalitních výrobků.Navíc nám určuji,jak máme řešit romskou otázku místo toho,aby toto plemeno dokazala usměrnit.
    • EU nejsou "oni", to jsme MY. A jestliže máme nějak problémy, tak je to naše hloupost. Ale to couvádíš může považovat za "problémy" jedině Pepek Vyskoč z Horní Dolní.
      • EU nám kecá do kde čeho a přitom má sama se sebou problémů až nad hlavu a řeší to skoro jako ten Pepek Vyskoč z Horní Dolní. Když v Matiční ulici byly před lety problémy a lidi si stěžovali na hluk a nepořádek , domy a byty nemohli prodat, protože se staly naprosto neprodejnými, tudíž se odstěhovat nemohli a postavila se tam zeď, aby se zamezilo přílišnému hluku a nepořádku, tak už tu byli z Bruselu a vyváděli tak, že se zeď musela zbourat, protože to bylo diskriminační a když si boháči staví zdi kolem svých domů, tak to diskriminace vůči ostatním není. Blbost nevídaná a tak je to v EU s většinou nápadů , které z nich padají. Tak se někdy trojtečko podívej do EU parlamentu a vyslechni si projevy europoslanců z celé EU, a pak tu brebtej. Budeš velice překvapený z těch příspěvků a projevů. Možná , že se ti o tom ani nesní, jak to tam probíhá.
  • Diskutovat tady s euroskeptickými bolševiky je totéž jako házet perly sv*ním. Jediné co bych jim doporučil je to, aby se odstěhovali do CCCP. A pokud to neudělají dobrovolně bude potřeba je tam "odsunout".
    • Pravicový blb škoda slov promluvil a kdo nesouhlasí je okamžitě bolševikem. Tak se podívej do EU-parlamentu na projevy europoslanců - např. Nigel Farage není vůbec žádným bolševikem, naopak konzervativním europoslancem za V. Británii a ti dokonce chtějí referendum o vystoupení VB z EU a drží si svoji libru , o euro neusilují. . A není v tom EU-parlamentu vůbec sám, kdo se na adresu EU vyjadřuje velice tvrdě. Plácáš tu hlouposti a nevíš nic. Teličkovi jde akorát o koryto a to zatraceně lukrativní a tak tu akorát machruje. Když měl pro nás tehdy vybojovat stejné dotace do zemědělství, tak to prohrál na celé čáře. Jak vidno vůbec ti nevadí jeho komunistická minulost i jeho celé rodiny, jako protekčního děťátka protekčního aparátčíka tatínka a budeš tady ostatní peskovat a titulovat bolševiky.. V hlavě máš opravdu pěkný guláš. A odstěhovat se můžeš do USA ty, jsi jejich obdivovatelem. My v Evropě si můžeme vybojovat co my budeme chtít, jde o většinu. A těch naštvaných v celé EU prostě přibývá, když se EU chová jako retardovaná, zdravý selský rozum se totálně vypařil.
  • co jsme to zvolili za politiky,když nebyli schopní tento potenciál EU využit a my snad jediní jsme nedokázali z EU vybrat to,co jsme mohli a za to by měli být tito nechopní politici bráni k zodpovědnosti.Sami sobě dokazali napakovat kapsy,kamarádům rozdat trafiky,ale republiku nechali vykrvácet.Je podivuhodné jaký dobytek v této zemi vládl po slavné Sametové revoluci.Studenti díky.
    • studenti byli a vždy budou lehce ovlivnitelné vypatla *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit