Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Bože za co trestáš tento prostý lid, že Teličku má zase do EU opětovně volit.
    • Třezalko, rudě tečkovavaná krví nevinných, patříš taky k těm mentálně postiženým!
      Telička má přehled a má pravdu! Patříš mezi ty duševně velmi těžce postiženým
      s kágébáckým naturelem! Trpajzlící nemají však dlouhý život!
      • Abys byl všeználku Tožtaksúdruhovia v obraze, nějak ti uniká naprostá bezpáteřnost tohoto pána . Mentálně postižení jako jsi ty volili ODS tak dlouho, že jsme v dluhu 2 bilionů a pro všechny mega i giga zloděje pak papá Klaus dal ještě na odchod amnestii. Mentálně postižení jako jsi ty budou volit protekčního Teličku z protekční rodiny komunistického aparátčíka Teličky staršího. Nějak to máš v hlavě pěkně pomotané, asi nevíš s kým máš tu čest, co se Teličky týče a celé jeho rodiny. Jsi natolik uplacený nebo tak pitomý?

        Pavel Telička (* 24. srpna 1965 Washington, USA) je český lobbista, někdejší diplomat a člen Evropské komise. Pochází z rodiny českého komunistického diplomata Františka Teličky, který v době jeho narození působil v kubánském oddělení velvyslanectví ČSR ve Washingtonu. Je členem Trilaterální komise.V roce 1986 vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Vstoupil do KSČ a pracoval na Ministerstvu zahraničních věcí ČSSR. V letech 1991 až 1995 pracoval ve Stálé misi České republiky při EU. V roce 1998 se stal náměstkem ministra zahraničí a v roce 1999 1. náměstkem ministra a státním tajemníkem pro evropské záležitosti.

        V době přístupových rozhovorů o vstupu České republiky do Evropské unie vedl český vyjednávací tým a poté se stal velvyslancem a vedoucím Stálé mise ČR při EU. V roce 2004 byl za Českou republiku krátce členem Prodiho Evropské komise. Proti Teličkově jmenování eurokomisařem se neúspěšně stavěla KDU-ČSL, která kritizovala jeho komunistickou minulost.

        V prosinci 2004 spoluzaložil lobbistickou firmu BXL Consulting v Bruselu, které byl spolumajitelem a ředitelem. Na mimořádné valné hromadě České rugbyové unie v prosinci 2006 byl zvolen do pozice jejího prezidenta.[6] Na tuto funkci předčasně rezignoval v květnu 2009. Od 11. září 2007 je členem představenstva těžařské společnosti New World Resources. Od prosince 2008 do prosince 2011 byl členem dozorčí rady společnosti RPG Byty

        V srpnu 2013 se stal tváří hnutí ANO 2011, které založil Andrej Babiš. Ve volbách do Evropského parlamentu v roce 2014 bude kandidovat jako lídr ANO 2011. Dne 1. dubna 2014 oznámil, že jeho firma BXL Consulting je v likvidaci (valná hromada rozhodla o likvidaci společnosti 7. ledna 2014)
  • Češi neudělali především jednu důležitou věc,nevyrazily s Teličkou dveře!!! Ten grázl podělal co mohl a ještě má tu drzost cpát se na funkci v EU znova a poučovat druhé jak se má co dělat!
    Jen mentálně postižený jedinec může tomu grázlovi věřit.
    • Ty komunisticko-klausovský bastarde! Rádcem Klaus-Pružinského byl a je agent StB Dušan Tříska,
      stále a furt ekonomický poradce Kikiny. Bez něho by tento Klaus nepřišel na to, jak se dostat do
      politiky. Celý Prognostický ústav (ÚV KSČ) "vymyšlen " jako "dodavatel" kádrů, až se komunismus
      posere, což se vzhledem k situaci v okolních soc.-prc.státech očekávalo a taky se stalo!
      D. Tříska je na to hrdý, sám to před časem potvrdil!
      Rudý bastarde Petře T., mentálně postižený jedinče, Ty to jenom potvrzuješ!
      • Tříska nebyl agentem StB, , ale rezidentem, tedy v hierarchii ještě mnohem výše. A dodnes radí jako poradce kde komu na těch nejvyšších postech, nejen Klausovi, proto to tu takto vypadá.
      • "Plysak 89" byl jeden z nejvetsich podvodu v historii sveta. To je fakt. *16* *16* *16*
  • ... říká pán, který ČR "pomohl" vyjednat opravdu skvělé podmínky vstupu do EU, např. v oblasti zemědělství !!! A tak čím dál více dovážíme komodity (i následné výrobky), které jsme si byli schopni v potřebném množství SAMI vyprodukovat tzv. levou zadní - např. vepřové maso, vejce, brambory, jablka, med, olej, o cukru raději ani nemluvit. Takže krátce - tyhle zbytečnosti dovážíme masivně z ciziny, protože naši producenti-zemědělci mají nižší dotace = jsou dražší. A tak podporujeme cizí zemědělce a navíc i svoji vlastní nezaměstnanost ! Ceny potravin pro naše občany se proto navíc ani náhodou neurčují v ČR. Díky, pane Teličko, za Vaše moudra, ale neschovávejte primární skutečné chyby a hloupost za sekundární "nevyužitý potenciál" ...
  • Telička je prvotřídní lump a kariérísta který svůj potenciál v tržním zlodějském režimu plně
    zužitkoval. Poškodil nás v EU a seděl v dozorčí radě OKD: Takže zatímco jeho pán Babiš
    nadává na Bakalu on s ním už léta drží basu.

    Není divu že se Telička přidal k ANO Poté co sláva stranických mafií zapadá cítí kariérní
    hraboši nové šanci u Babiše jehož hvězda podpořená tiskem a hromadou peněz stoupá.
    I Okamura má v kabátě staré kádry z VV ODS a TOP Samkovou.
    • Ty ho tak dobře znáš, takže víš, že to prvotřídní lump? A můžeš uvést přesně v čem spočívá to jeho lumpáctví?
      • Nastuduj si jeho životopis, je i u příspěvku Informovaný, najdi si jak pracoval u miliardáře Bakaly, jak se kšeftovalo s byty OKD, které měly být prodány nájemníkům, jak pracoval pro firmu NWR a jak po utlumování těchto firem a problémů u Bakaly rychle přešel k Babišovi a nyní chce opět do EU, kde už byl a ČR pěkně poškodil. Studuj , čti, pátrej, neblinkej kraviny.
    • Lojza: Souhlasím, ale jen částečně. *3*
      • lojzo č.2,pan telička je kovanej profikabátník.
        asi je ekonom.odborník,což o to,ale komouš až do morku kostí.
        ten by zatratil i svojí mámu.dlouho o něm nebylo slyšet,až nyní vystrkuje růžky.
        takových tady máme mrtě a nakadíme kýble. *1*
  • Hurá, honem vyžádat, využít, vytunelovat, rozkrást. A hned !
  • jeste tenhle zjev se zase zacina nejak objevovat . Cechy se opravdu riti do strasnyho pruseru . Uz tomu bohuzel verim .
    • Tak se proboha prosím převeď. Máš čas i prostor.
  • No, je pravda že Poláci ho využili.
    • Poláci ho využili a po vstupu do EU díky tomuto hňupovi drtí Poláci nás svými potravinami s jedovatými a závadnými ingrediencemi a zadlužují náš stát ročně v desítkách miliard ročně. Tak za ten deficit, vážení občánkové, poděkujte Teličkovi a doufejme, že máte alespoň průměrnou inteligenci, že ho volit nebudete, aby to , co už podělal tehdy dnes ještě neumocnil na n-tou.
  • bože to je blbec na entou. *16*
  • otázka zní najde se dost těch kteří mu pomůžou k lehkému životu?
  • Hlavně, že jsi pro ČR vyjednal opravdu "skvělé" podmínky, strupe! *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit