Přejít na výpis diskuzí
Temné zákulisí: Kdo tráví chvíle s Peake? Manžel prý ne
23.7.2013 | red
57 příspěvků
-
... noťasovi jeblo úplně :)))
-
Největší hov*do co sem píše je korektor. *12* *12* *12* *12*
-
-
... docela tě chápu, máš to evidentně místo m*dání :)))
-
... ulevilo se ti hodne, ubohej blbecku?
-
-
A doufám, že jí i důkladně finančně ždíme, protože jinak by to byl totální i*iot. Smáčet péro v takové vymaštěné ultrapeakči, by totiž jinak byla ztráta času *1* *1* *1*
-
ježíš to je mi blbě zase bulvár co je komu do toho kdo s kým píchá atd tvl lidstvo je nenormální když se dokáže bavit s tímto hovňasem ze septiku *11* *16*
-
-
Je mi jedno kdo s kým a jak, ale není mi jedno, že v pracovní době a za mé peníze
-
-
Ani se manželovi nedivím,já ji také nemusím. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
To bude strašidlo z Elm street.
-
Do riti, ony tam zasa jebú!
Všimněte si ale, ten oduševnělý výraz ve tváři uspokojené Píkové. Hotová filosofka! -
Je sladká! Závidím Kotrbovi, Karolínku platonicky miluji již dlouho. Ve svém dětském pokojíčku mám několik jejích fotek.
-
Já vám jako nevím, ale není to náhodou úplně jedno? Vždyť o nic nejde. Jako já jsem třeba věrný chlap, respektuji ale volnost svojí ženy. A když by mi o tom řekla a byla by šťastnější, tak jako prosím. Jako jasně, štvalo by mě, kdyby mi z dílny zmizely třeba nýtovací kleště s tím, že on by si je jen tak půjčil. :D To fakt ne
-
Blesk se zřejmě stal majitelem Tiscali že nám tu dává neověřenou drbárnu kdo
chodí s tamtím a kdo podvádí tam toho s tím. *2* *2*
Daleko větší skandál je hradní rozhazování peněz. Zeman před volbama dojemně
říkal že státní kasa je prázdná. No a nyní vesele rozhazuje státní peníze do
kapes svojich kamarádů a sponzorů kteří seděj v jeho vládě.
Každej z nich už stačil propustit úředníky a dosadit si pro změnu své kamarádíčky.
Pokud tato nikým nevolená hradní vláda důvěru nedostane tak budou její členové
brát pěkné státní penízky za to že nic nedělají. -
-
Tak nám to dokaž na příkladech !
-
-
Zatím je jen známo že část příjmů dává na dobročinné účely, tak uváděj pokud nejsi sprostý lhář!!
-
-