Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    "V Izraeli panuje v posledních dnech značně napjatá atmosféra poté, co izraelská policie tento týden provedla razie v jeruzalémské mešitě Al-Aksá."

    Al-Džazíra píše: Liga arabských států se sejde na mimořádném zasedání, aby projednala izraelský policejní zásah v jeruzalémské mešitě Al-Aksá, při němž bylo zraněno nejméně 12 Palestinců, zatímco izraelský premiér Benjamin Netanjahu prohlásil, že se snaží "zachovat status quo" na tomto svatém místě. Zasedání Ligy arabských států svolalo Jordánsko, Egypt a palestinští představitelé, neboť v Jeruzalémě přetrvává vysoké napětí od středečního útoku izraelské policie na věřící v areálu mešity Al-Aksá během svatého měsíce ramadánu.

    Reuters říká: Izraelská policie se ve středu podruhé střetla s Palestinci u jeruzalémské mešity Al-Aksá, podle svědků několik hodin po zatčení a odvedení více než 350 lidí při policejní razii v tomto komplexu a navzdory výzvě USA ke zmírnění napětí. Konfrontace během muslimského posvátného měsíce ramadánu a v předvečer židovského svátku Pesach vyvolaly přeshraniční přestřelku v Gaze a podnítily obavy z dalších násilností.

    V druhém případě policie v pozdních nočních hodinách vstoupila do areálu a snažila se evakuovat věřící, přičemž použila omračující granáty a střílela gumovými projektily, uvedli zaměstnanci Waqfu, islámské organizace jmenované Jordánskem, která areál spravuje.

  • ne ne není vše tak jednoznačné 😎

    to je právě k tomu že jednoznačné soudy jsou blbé , i dobrý člověk může páchat špatné činy a zločinec dobré , uznávám že někteří jsou patologičtí zločinci , ale i vy můžete být na špatném místě ve špatnou dobu at tak či onak . Tak hezkou a klidnou nadílku a ukončíme diskuzi na to toto téma .

  • josef.chmela

    Kdyby se to událo v Moskvě nebo Minsku tak dotyčný  terorista je představitel opozice a bojuje za svobodu a lidská práva.

    Stačí změnit pouze úhel pohledu a vnímání, co je pro koho svoboda.

    • asi tak pohled trojuhelníku kde součet uhlů je 360 😎

      • mun.go

        Může být, pokud ten Δ neleží v rovině, ale na zakřivené ploše ... plocha na kouli má úhel 4π ...

  • To bude beztak nějaký pošahaný příznivec Ukrajinců 

  •  

    "z obce Kafr Kásim"

    To budou mít místní vesničani veselo.Jestli teda už nebylo. Kluci izraelští mají takovou vyjímečnou tradici.Holt pedagogové. Díky tradici se výrazně omezil počet takových teroristických činů. To neprodleně dojedou armádní buldozery a dům kde bydlel atentátník  srovnají se zemí. Pěkně v klidu. Bez emocí. A zároveň pro výstrahu ostatním. Věčná škoda, že taková tradice nebyla přenesena do EU nebo USA. Marné, svět se má ještě dost od kluků izraelských co učit. Jen v EU se soudí, odvolává se, viníci pochtívají občanská práva a podobné hlouposti. Které se takových samozřejmě netýkají.



    • jasan a ještě srovnat baráky odpůrců Babiše , vid filuto 😎

      • Pane Martinko, bourání domů je reakce Židů na činy palestinských teroristů a má to nějaký základ v židovském náboženství, myslím. Ta Vaše poznámka v tomto případě trefila "místo lišky Maryšku". 😐

        • tak nemyslete , tady se dávno uplatnuje ne dvojí ale několika "činný metr" , nikdo se nezastává teroristů , možná to byl jen zkrachovalej prodejce suvenýrů . Zbourají dům i teroristovi pokud bude žid ? , odpovězte si sám . Ač tady s Chmelou nesouhlasím tak docela trefně nastavil zrcadlo "čistého a jedinně pravdivého pohledu " . Určitě je mi milejší společnost která má zaklady v Izraeli než v Palestině . Ale upozornuju Vás že sedět v letadle kde zarputilý ortodoxní žid začne vyvádět že vedle něho posadily ženu je zážitek , no snad to nebyl nějaký komunista ze SSSR který celý komunistický život skrýval víru k Jahvemu ,😇😎.

  • novak.vladislav

    Kdy se podle Koránu dostane muslim do nebe ke svým 72 pannám? Pokud je překážka pohřeb žehem, už bych zatápěl v krematoriu!

    • tak inteligentní člověk  a to to , .ebil může býti jakekoliv barvy či náboženství . Souhlas jen v tom že je s jednou náboženskou komunitou nyní extrémní problém , jestli to není tím vzděláním a vůdci komunity momentálně muslimské . 

      • Martíňáku na vojně se říká, že jeden aktivní blb nadělá víc škody než rota vojáků.Jeden takový model už je na ministerstvu.Jmenuje se Černochová. Kandiduješ, kandiduješ?

        • kdepak okoune rodrigo máš to pojašené , aktivní blb horší než třídní nepřítel 

          To se říkalo v době kdy ještě Babiš co by komunistický aktivní estébák byl na kordy vzdálen třídním nepřátelům kapitalistům 😎 

          dej si tři hlasy rodrigo , okoune , kyselíku at je na vrátnici Vodnanské drůbeže veselo .

          • Martiňáku odhalil jsi je všechny! Co s tím ale uděláš? NIC. A to je na tom to krásné. Ale čtu tady na netu :

            "Implant centar Martinko" To jsi jistě ty. Nepochybně ti implantovali obsah palice. A proto máš tak skvělé pátrací výsledky. Revolucionáři i kontrarevolucionáři se aktuálně třesou strachy. Já též.

          • josef.chmela

            To se říkalo i v době, kdy Pavel byl mladý aktivní komunista a u útvaru čekal až ho papínek pomocí tlačenky dostane na GŠ jako rozvědčíka a příslušníka komunistické VKR (vojenská kontrarozvědka).

  • Co jiného čekat od muslima . . . 

    • Ale když takový agresivní muslim bojuje po boku ruských "osvoboditelů od fašismu na Ukrajině za slovanské bratrství",  tak to je jiná... To ho mají vyznavači trpaslíka Putina za hrdinu.

      • Tak to už tady máme třetího do rodiny majitelů certifikátu společnosti MENSA. 😉

      • A co když bojuje po boku Ukrajinců?

        • Těch moc není. Spíše se najdou na ruské straně, vedeni hrdinným všeumělem Kadyrovem.

          • KIMCID

            Povídej nám o tom :D

        • na to jsem se chtěl zeptat ? 😎 holt platí náš je náš i kdyby vrahem měl býti . Není lepší dělení na dobré a zlé ? , mam na paměti to lidove referendum zda popravit toho co mluví pravdu nebo vraha , tak hezké velikonoce  , tak to dopadlo ..

          • Palec nahoru, pane Martinko. Jenže ono "Je to hajzl/darebák/gauner/lotr..., ale náš!" - bude pro ty, co tahají za vodítka, vždy vnímáno pozitivně, bohužel. 

            • na druhou stranu to má taky logiku v okamžiku sporu s jinou stranou "pohledu"

              Protože jste vnímavý člověk požádám o pomoc byl Jidáš žid ? když byl učedníkem Ježíše , nebyl již křestanem ? Odpoved je jedno co byl , byl to práskač a za prachy . Pak řešte náboženství , že . Nestavělo společenství křestanské koncentráky ? Kdo začal s koncentráky a genocidou ? tož Britové co by kolébka demokracie v koloniálních válkách , pak až Stalin a arijec Adolf . Uhly pohledu ?a ta spravedlnost ?a pravda? , co by stračena jak se dá .😎

              • Reakce na příspěvek:

                Trochu to převedu do běžného života. Pokud je nějaký člověk darebák/gauner..."ale můj", tedy přítel, kterému pomohu ve sporu s jinou stranou "pohledu", pak jsem stejný darebák/gauner..., jako on. Takhle si dovolím myslet, i když mi radíte, abych nemyslel. 😉

                • Reakce na příspěvek:

                  jen myslete , to je dobře , není vše jednoznačné . Jste v ohrožení a pomůže vám člověk co jiného zavraždil , odmítnete pomoc .?Prostě není to vše jednoduché škatulkování .

                  • Reakce na příspěvek:

                    Poněkud jste to celé otočil o 180°. Vy jste tak trochu ryba, úhořovitá, pane Martinko. Tož šťastnou plavbu. 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit