Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Může být, pokud ten Δ neleží v rovině, ale na zakřivené ploše ... plocha na kouli má úhel 4π ...

  • mun.go

    Viz také článek z loňského roku na Tiscali "Česko odmítlo vyjádření AI, že Izrael uplatňuje apartheid vůči Palestincům".

    Izraelcům se musí přiznat, že natahovat ostnaté dráty, stavět betonové zdi a budovat ghetta umí výborně.

  • mun.go

    "V Izraeli panuje v posledních dnech značně napjatá atmosféra poté, co izraelská policie tento týden provedla razie v jeruzalémské mešitě Al-Aksá."

    Al-Džazíra píše: Liga arabských států se sejde na mimořádném zasedání, aby projednala izraelský policejní zásah v jeruzalémské mešitě Al-Aksá, při němž bylo zraněno nejméně 12 Palestinců, zatímco izraelský premiér Benjamin Netanjahu prohlásil, že se snaží "zachovat status quo" na tomto svatém místě. Zasedání Ligy arabských států svolalo Jordánsko, Egypt a palestinští představitelé, neboť v Jeruzalémě přetrvává vysoké napětí od středečního útoku izraelské policie na věřící v areálu mešity Al-Aksá během svatého měsíce ramadánu.

    Reuters říká: Izraelská policie se ve středu podruhé střetla s Palestinci u jeruzalémské mešity Al-Aksá, podle svědků několik hodin po zatčení a odvedení více než 350 lidí při policejní razii v tomto komplexu a navzdory výzvě USA ke zmírnění napětí. Konfrontace během muslimského posvátného měsíce ramadánu a v předvečer židovského svátku Pesach vyvolaly přeshraniční přestřelku v Gaze a podnítily obavy z dalších násilností.

    V druhém případě policie v pozdních nočních hodinách vstoupila do areálu a snažila se evakuovat věřící, přičemž použila omračující granáty a střílela gumovými projektily, uvedli zaměstnanci Waqfu, islámské organizace jmenované Jordánskem, která areál spravuje.

  • ne ne není vše tak jednoznačné 😎

    to je právě k tomu že jednoznačné soudy jsou blbé , i dobrý člověk může páchat špatné činy a zločinec dobré , uznávám že někteří jsou patologičtí zločinci , ale i vy můžete být na špatném místě ve špatnou dobu at tak či onak . Tak hezkou a klidnou nadílku a ukončíme diskuzi na to toto téma .

  • Poněkud jste to celé otočil o 180°. Vy jste tak trochu ryba, úhořovitá, pane Martinko. Tož šťastnou plavbu. 😉

  • jen myslete , to je dobře , není vše jednoznačné . Jste v ohrožení a pomůže vám člověk co jiného zavraždil , odmítnete pomoc .?Prostě není to vše jednoduché škatulkování .

  • Trochu to převedu do běžného života. Pokud je nějaký člověk darebák/gauner..."ale můj", tedy přítel, kterému pomohu ve sporu s jinou stranou "pohledu", pak jsem stejný darebák/gauner..., jako on. Takhle si dovolím myslet, i když mi radíte, abych nemyslel. 😉

  • KIMCID

    Povídej nám o tom :D

  • Těch moc není. Spíše se najdou na ruské straně, vedeni hrdinným všeumělem Kadyrovem.

  • Martiňáku odhalil jsi je všechny! Co s tím ale uděláš? NIC. A to je na tom to krásné. Ale čtu tady na netu :

    "Implant centar Martinko" To jsi jistě ty. Nepochybně ti implantovali obsah palice. A proto máš tak skvělé pátrací výsledky. Revolucionáři i kontrarevolucionáři se aktuálně třesou strachy. Já též.

  • josef.chmela

    To se říkalo i v době, kdy Pavel byl mladý aktivní komunista a u útvaru čekal až ho papínek pomocí tlačenky dostane na GŠ jako rozvědčíka a příslušníka komunistické VKR (vojenská kontrarozvědka).

  • asi tak pohled trojuhelníku kde součet uhlů je 360 😎

  • na druhou stranu to má taky logiku v okamžiku sporu s jinou stranou "pohledu"

    Protože jste vnímavý člověk požádám o pomoc byl Jidáš žid ? když byl učedníkem Ježíše , nebyl již křestanem ? Odpoved je jedno co byl , byl to práskač a za prachy . Pak řešte náboženství , že . Nestavělo společenství křestanské koncentráky ? Kdo začal s koncentráky a genocidou ? tož Britové co by kolébka demokracie v koloniálních válkách , pak až Stalin a arijec Adolf . Uhly pohledu ?a ta spravedlnost ?a pravda? , co by stračena jak se dá .😎

  • kdepak okoune rodrigo máš to pojašené , aktivní blb horší než třídní nepřítel 

    To se říkalo v době kdy ještě Babiš co by komunistický aktivní estébák byl na kordy vzdálen třídním nepřátelům kapitalistům 😎 

    dej si tři hlasy rodrigo , okoune , kyselíku at je na vrátnici Vodnanské drůbeže veselo .

  • tak nemyslete , tady se dávno uplatnuje ne dvojí ale několika "činný metr" , nikdo se nezastává teroristů , možná to byl jen zkrachovalej prodejce suvenýrů . Zbourají dům i teroristovi pokud bude žid ? , odpovězte si sám . Ač tady s Chmelou nesouhlasím tak docela trefně nastavil zrcadlo "čistého a jedinně pravdivého pohledu " . Určitě je mi milejší společnost která má zaklady v Izraeli než v Palestině . Ale upozornuju Vás že sedět v letadle kde zarputilý ortodoxní žid začne vyvádět že vedle něho posadily ženu je zážitek , no snad to nebyl nějaký komunista ze SSSR který celý komunistický život skrýval víru k Jahvemu ,😇😎.

  • Pane Martinko, bourání domů je reakce Židů na činy palestinských teroristů a má to nějaký základ v židovském náboženství, myslím. Ta Vaše poznámka v tomto případě trefila "místo lišky Maryšku". 😐

  • Palec nahoru, pane Martinko. Jenže ono "Je to hajzl/darebák/gauner/lotr..., ale náš!" - bude pro ty, co tahají za vodítka, vždy vnímáno pozitivně, bohužel. 

  • Martíňáku na vojně se říká, že jeden aktivní blb nadělá víc škody než rota vojáků.Jeden takový model už je na ministerstvu.Jmenuje se Černochová. Kandiduješ, kandiduješ?

  • josef.chmela

    Kdyby se to událo v Moskvě nebo Minsku tak dotyčný  terorista je představitel opozice a bojuje za svobodu a lidská práva.

    Stačí změnit pouze úhel pohledu a vnímání, co je pro koho svoboda.

  • jasan a ještě srovnat baráky odpůrců Babiše , vid filuto 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit