Přejít na výpis diskuzí
Teroristé si brousí zuby na Pražský hrad. Zeman je na ně ale připraven
18.8.2016 | Tomáš Chalupa
389 příspěvků
-
Teplej blbec Simon se zase rozdovadel. Jen at dovadi, alespon tu bude legrace, vid Simone, ty pitomce pitoma.
-
Přátelům z Ruska doporučuji vstup s Kalašnikovem! Hrozí jim napadení slusným občanem!
-
Slabý, co tam máš dál filharmoniku. *15*
-
Vperjod! Tovóryšč Ivan!
-
Zdravstvuj Ivan. Vperjod!
-
Koukám, Zíglerova multinicková filharmonie jede na plný pecky. *15*
-
Z čeho mají na Hradě strach? Že Zemanovi ustřelí někdo tu jeho pátou bradu? Je to všechno k smíchu, když redaktorům z MF Dnes se podařilo na Hrad propašovat kulomet??? Co to jsou za "prohlídky"?? Akorát buzerace ... za kterou beztak stojí ta teplá ovce.
-
No nic Helmute. Blekotej tu sám. Nemám už na tebe čas. Musím ještě po světě dnes rozhodit pár bomb a udělat několik státních převratů...pa můj milý nácku..... *4*
-
stydíš se Helmute za sebe? Že se maskuješ chvíli jako Putin a chvíli jako já Sam.....
-
Putina nesnáším. Zatnul mi tipec. Ale tebe Helmute miluju. Ty tvoje plynové komory to byla síla, závan čerstvého vzduchu....proč se maskuješ za Rusa?
-
Za pusu od soukmenovce Putina bych zavraždil i vlastní děti a rodiče!
-
*1* *1* *1* *1* *1*
-
jakápak nadávka Helmute. Ty se stydíš zato čím jsi?
-
*1* *1* *1*
-
Bolševik Sam je můj bratr a máme velice rádi teroristy!
-
pravda Helmute. Právě mi z FEDu hlásili že mají záchranný ekonomický program. Krycí název Titanik....
-
tak to ne Helmute. My bolševici jsme jak sám tvrdíš horší. Vy fašisti jste přece dementkrati.
-
Zvítězím!
-
Ivane, dobře mu to nandáváš!
-
Zdravstvuj Ivan. Jsme na jedné lodi!