Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teplej blbec Simon se zase rozdovadel. Jen at dovadi, alespon tu bude legrace, vid Simone, ty pitomce pitoma.
  • Přátelům z Ruska doporučuji vstup s Kalašnikovem! Hrozí jim napadení slusným občanem!
  • Slabý, co tam máš dál filharmoniku. *15*
  • Vperjod! Tovóryšč Ivan!
  • Zdravstvuj Ivan. Vperjod!
  • Koukám, Zíglerova multinicková filharmonie jede na plný pecky. *15*
  • Z čeho mají na Hradě strach? Že Zemanovi ustřelí někdo tu jeho pátou bradu? Je to všechno k smíchu, když redaktorům z MF Dnes se podařilo na Hrad propašovat kulomet??? Co to jsou za "prohlídky"?? Akorát buzerace ... za kterou beztak stojí ta teplá ovce.
  • No nic Helmute. Blekotej tu sám. Nemám už na tebe čas. Musím ještě po světě dnes rozhodit pár bomb a udělat několik státních převratů...pa můj milý nácku..... *4*
  • stydíš se Helmute za sebe? Že se maskuješ chvíli jako Putin a chvíli jako já Sam.....
  • Putina nesnáším. Zatnul mi tipec. Ale tebe Helmute miluju. Ty tvoje plynové komory to byla síla, závan čerstvého vzduchu....proč se maskuješ za Rusa?
  • Za pusu od soukmenovce Putina bych zavraždil i vlastní děti a rodiče!
  • *1* *1* *1* *1* *1*
  • jakápak nadávka Helmute. Ty se stydíš zato čím jsi?
  • *1* *1* *1*
  • Bolševik Sam je můj bratr a máme velice rádi teroristy!
  • pravda Helmute. Právě mi z FEDu hlásili že mají záchranný ekonomický program. Krycí název Titanik....
  • tak to ne Helmute. My bolševici jsme jak sám tvrdíš horší. Vy fašisti jste přece dementkrati.
  • Zvítězím!
  • Ivane, dobře mu to nandáváš!
  • Zdravstvuj Ivan. Jsme na jedné lodi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit