Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda náš bolševismus z Washingtonu je lepší. Jenže když ho na Hradčanech nechtějí....co naděláme....už vím....uděláme Me(a)jdan
  • Zdravstvuj tovoryšč. Budujeme stejnou společnost!
  • Jaký gulag Helmute? Přece jsme vaši Osvětim přestěhovali k nám na Guantanámo....
  • Fašismuz z Kremlu se šíří až na pražský hrad!
  • to se ti to Helmute rozdává co z našich peněz?
  • Kdo nepřekliká pravdu, skončí v gulagu!
  • Bravo Ivane! Možná pustím za tvoji snahu jednoho tvého haranta z gulagu!
  • Fantastické Ivane. + 25 rubl!
  • Konečně soudruhu. Už se to tady z tou pravdou nedalo vydržet!
  • jsem byl na dovolené v Římě. Když jsem si vystál příšernou frontu ke vstupu do Vatikánské basiliky došel jsem k detekčnímu rámu a pásu s rentgenem hlídanými několika gorilami. Vyložil jsem mobil a foťák na pás a sám jsem prošel rámem. Zapípalo to a gorila se málem nervově zhroutila. Musel jsem se metr vrátit. Ukázal jsem prázdné kapsy že fakt nenesu vodíkovou bombu ani pilníček na nehty opět jsem prošel rámem opět to zapípalo a gorila mne v hysterickém záchvatu div nezastřelila. Tak jsem se opět vrátil, sundal vestu na které jsem měl ozdobné kovové sponky nechal ji projet rentgenem a gorila mne milostivě pustila dále. SLÁVA SVĚTOVÝ MÍR BYL ZACHRÁNĚN A TERORISMUS DOSTAL DALŠÍ VÁŽNOU RÁNU. Po tomhle incidentu a tlačenici davu v chrámu mne ta komedie už celkem přestala bavit, udělal jsem rychle pár fotek vnitřku basiliky a vypadl z toho cirkusu ven.......co je proti tomu současná situace na Hradčanech.....
  • Já si chvilku počkám a až budeš spat tak to tu všeko překlikám.
  • No, tak tohle může udělat a vymyslet jen de (lalala) bil. Jeden den tam protáhne "zbraně", pak to všude zveřejní a když přijde reakce, tak to kritizuje. Jak prázdný hlavy mají někteří, nevím kým živení rádoby novináři. Já být na hradě, tak dám jeho číslo a adresu k tomu vchodu s kontrolami, ať poděkujou jemu, když to zavinil. Jako je vlastně celý průšvih se Sýrií apod. Nám tu mažou med kolem huby, PR agentura vlády nám bude říkat, co je pro nás správné a jaký názor máme mít, ale začalo to rozbíjením dnes válkou pleněných států američany, že? No a dnes přiznají, že jaderné zbraně se možná stěhují do Rumunska. Včera zase ukázali nějakýho usáka, který za svý miliardy dolarů řídí svět, tu krvavé rozbití Ukrajiny, tu kdo bude kde ve vládě..., který stát budou podrývat pro něčí zájmy... Je mi z toho zle!!!! Ať žije mírumilovné NATO, USA, jejich světový mír, pravda a láska!!!! *1* *1* *1*
  • Jeden ruskej kolaborant, druhej pablb bez prověrky, třetí mluvčí kremlu....
    Nó, to je sestava.
  • Nějake Ameryčan ti klikl do mínusu!
  • Naši přátelé z Ruského konzulátu chodívají zadem, bez zbytečných kontrol. Jsou to přece moji chlebodárci!
  • Úplně zbytečná opatření. Hradní ochranka by se měla soustředit na to, aby zase nezaútočil ten pes, co na Hradě shrnuje koberce.
  • Miluji vás soudruhu. My Estébáci a Kágébáci přece musíme držet pospolu!
  • Už jsem volal na pomoc soudruha Putina!
  • Tohle si necháme líbit, soudruhu Zemane?
  • Lépe 1000 muslimů, než jeden ruskej fašista!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit