Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych nebyl provokatér, tak z přesvědčení bych byl komunistou.
  • I kdybychom padli všici vstanou noví bojovníci rudý prapor zavlaje!
    • A i když se uchlastám, nejsem ve svém boji sám, budou zase volby nové, vstanou noví kalouskové!
    • ten prapor bude z tvojí kůže
    • A bude vlát - jako bude existovat KSČM !!! Jediná politická strana pro slušné a inteligentní lidi.
      • A půjdeme dál... Přes spáleniště, přes krvavé řeky ....
  • Komunista je 100x vetsi dobytek,nez jakykoli fasista.Proto se temto grazlum porad dari rozkradat stat,byt je pravdou,ze ze strategickych duvodu prerusili clenstvi v KSC a hostuji v tzv.demokratickych stranach.
    • Ano, komunisti zde vládnou už 23 let a všechno rozkradli. A vykradli i tvůj mozek. Teď ho máš vylágrovanej.
  • Komunisti jsou vychcípavající živočišný poddruh, nakažený vzteklinou, trpící nenávistí a záští vůči lidem! Ne jenom tady to tito tvorové dávají zřetelně najevo. Krást, vraždit, rabovat, rozpoutávat války - to je poslání komunistů!
    • Zdislavo-nenech se od te komunisticke luzy odradit a pis o tech potomcich udavacu Gestapa pravdu.Je Te podporim,a jeste je zde nekolik dobrych pratel,na ktere je spolehnuti.
      Heslo dnesniho vecera zni:
      SMRT KOMUNISTUM! *3*
    • Zdislavo, právě jsi zde předvedl (la), že ty jsi přesně ten tvor nakažený vzteklinou, trpící nenávistí a záští vůči lidem. Nikoli komunisté. Tvoje poslání je šířit zášť a nenávist. Pravda, pouhopouze trapně, bezmocně, uboze, bez argumentů, tak jak to u takových nenávistných nul bývá.
      • To není žádná Zdislava ale parchant a prasák Pišta tečka, zasluhoval by uříznout koule ten lotr!!! *15* *2* *1*
        • Přesně tak. Takzvaná Zdislava je stejná osoba jako fleck, Prdící, Not CSSD a Honza. Pozná se to lehce podle stejného stylu příspěvků. Pouze nadávky a neschopnost argumentace. Takže na ubožáka píšícího pod výše uvedenými nicky, prosím nereagujte.
        • Sam jsi lotr a to komunistickej.Jestli mas naky potomky,tak je treba je minimalne sterilizovat,aby se to svinstvo dal nemnozilo.
    • Bože co Ty jsi za neskutečné střevo *16*
  • Kalousek je prolhaný gauner,který už měl dávno ,záslouženě sedět naražený na kůlu,po předcházejícím řádném stažení z kůže.Právš s takovými lumpy jako je Kalousek,musí mladá generace,ve svém vlastním zájmu,jednat hrdě a hlavně tvrdě.Jinak skončí Česko ve státním bankrotu a Češi,vybiti od Arabů na území současného Izraele,ab\ si mohli Němci a Židé potom Česko v klidu rozparcelovat.
  • Kalousek je demagogický žvanil který se hodí někde řečnit na pouti,ten člověk už dávno ztratil kontakt z realitou ve které se pohybuje běžný člověk.K němu už nemá cenu se vůbec vyjadřovat,bylo by to na román,který by se jmenoval LHÁŘ.Už mi nestojí ani za slinu.
    • Já bych byl moc opatrný. Není tomu zase tak dávno, kdy terčem různých "inteligentů a proroků" se stal vysmívaný ing. Josef Lux. Nemohli mu přijít na jméno, ale když zemřel, pak stáli minuty ticha, uspořádali státní pohřeb a mluvili o něm jako o politikovi třetího tisíciletí. Budoucnost ukáže žvanily a lháře i bez našeho ideologického žvanění a epidemie vzteku.
      • Je otázkou,kdo bude minulost hodnotit.Při skvělé rétorice se dá i s Hitlera udělat filantrop.Mně filozofické žvásty a komentáře nezajímají,činy jsou důležité.Generace,která dnešní dobu nezažije bude bohužel odkázána na velmi neobjektivní hodnocení nějakého ne-zaujatého publicistu.A v této zemi jich máme spoustu.Vždyt je to docela dobrý zdroj obživy,žvanit,žvanit a zase žvanit.Nechci tímto urazit skvélé a objektivní novináře,které táto země má ale je jich bohužel jako šafránu.
  • a modří zloději, kteří hystericky řvou o "boji proti Komunismu" mají s bývalými Komunisty nejvíc společného (lidovci, svazáci, lampasáci, bývalí kandidáti a členové KSČ) a tito pokrytečtí převlékači kabátů se chovají hůře než bývalí Komunisté. Svým potlačováním Demokracie a legalizací zlodějen paradoxně napomáhají návratu Socialismu. Kdyby dali průchod normální SVOBODNÉ DEMOKRATICKÉ SPOLEČNOSTI nikdo by po Komunistech ani nevzdechl. http://www.smlouva.estranky.cz/clanky/volby-se-zarukou.html
    • Mnoho z toho, co se v ODS odehrávalo za doby Mirka Topolánka a Petra Nečase, nebylo za doby Václava Klause vůbec myslitelné. On prostě silou své osobnosti, svou noblesou, svými nenápadnými ale razantními reakcemi na nějaké náznaky negativního stavu, prostě neponechal prostor oněm špatným lidem, kteří ODS ovládli po jeho odchodu.,!
      • Diagnoza - alzheimer a nebo rektální alpinismus? Klaus zhasl a zavelel k útěku ekonomů před právníky a tak tu rozkradli bilion , Livie ještě k tomu dozorovala ČS. spořitelnu, která byla vytunelovaná do poslední koruny, Zeman dluhy převedl do konsolidační agentury , pak konsolidač. banky a ze státního rozpočtu tam nalil miliardy a banky pak prodal. Tyto dluhy tu jsou ke splácení i pro naše děti i dnes a s úroky to narůstá. Jeho guru Milton Friedman, nositel. Nobel. ceny za ekonomii. když v r. 2002 přijel, tak se nám omlouval a řekl, že neměl říkat privatizovat, ale křičet právní stát, právní stát a zase právní stát. Klausovu ODS sponzorovali Pepové z Honkongu, mrtví Báczové a podobně a ta vaše "osobnost" se držela koryta, seč jí síly stačily a tak si přesedla z premierské židle na předsedu Sněmovny a pak na prezidenta. Rotoval tu po všech postech jako Husák. Nakonci král zlodějů Klaus všem zlodějům udělil milost. V Prognostickém ústavu nebyl jeden kvalitní člověk, všechno Klausovi přátelé stejné morální a zlodějské zrůdy. Dr. Macek a jeho Knižní velkoobchod, lehké topné oleje atd. Když nemáte paměť ani dostatek inormací, tak tu alespoň nepište blbosti a laskavě nelžete. .
      • To je tvé přiznání?
    • To že ODS je prolezlá "bývalými" komunisty nemění nic na tom, že komunismus je zrůdná ideologie, od které se učil nacismus. Komunisti jsou větší zrůdy než nacisti.
      • proč modráci a topáci pokrytecky řvoucí "proti Komunismu" dělají všechno pro jeho návrat? Proč potlačují Demokracii A CHOVAJÍ SE HŮŘ NEŽ KOMUNISTI? Mají to totiž v krvi. Jiná barva, jiný obal, ale produkt uvnitř stále stejný....
  • Kalousek je zrůda a jestli ho lidi budou volit, nic lepšího si nezaslouží !
    • Jedinými zrůdami v tomto státě jsou - jakýsi ožrala, prolhanec a křivák NIC zeman a loupežní vrazi komunisté. A pana Kalouska na rozdíl od těchto zrůd a lidského opdadu je správné volit.
  • Soudružka Konečná může tvrdit co chce ale pravda je taková, že Kalousek měl vždy v těch věcech pravdu. Že to podával lidu jemu vlastním způsobem je jiná věc. On totiž mezi českým lidem vyrostl a ví jak tam lidé mezi sebou jednají.
    • asi byl ve spatny skupine lidi ... kdyz je pro nej bezny chlastani, lhani a straseni (Reckem nebo slozenkama), on vyrostl, stejne jako Marecek Bendiku v pos(r)anecky snemovne
  • Tečko pochopils, kdo otáčí soukolím dějin? NWO - potažmo světová diaspora.
    • Je to utopie. Nelze soudit z dílčích aktů, co se jim v tom novém světovém pořádku povedlo. Mě tedy to připadá, že kromě bordelu vůbec nic pozitívního. Právo řídt svět má jen bůh a oni skončí jako Babylon !!! Povyšování se nad boha vždy končilo katastrofou !!!
      • Ano, povyšování se nad Boha vždy končilo katastrofou, jen znát dějiny! Jenomže je tu jeden problém: Před časem se objevila studie o tom, jak klesá intelektuální a duševní schopnost žáků a studentů. Kromě toho autoři této studie varovali i před tím, jak roste neschopnost našich lidí myslet. Člověk čte a vůbec nerozumí obsahu čteného. Slyší a neslyší. V tomto stadiu asi náš člověk moc nepochopí. Je jednostranně ideologicky naladěný, o čemž svědčí i to, že je schopen smést zákon, který se mu ideologicky nelíbí. O správnosti a obsahu zákona jej můžete přesvědčovat důkazy, které sice slyší a přečte, ale opět nerozumí obsahu. Je to pro náš národ opravdu veliké varování. Touto cestou se můžeme stát opět kořistí ideologie. Ukáže budoucnost, kolik čtenářů tento ohlas přečte a opět nebude vědět o čem je. Prostě mají uši ale neslyší, mají oči ale nevidí. Jaká nás v tomto stavu čeká asi budoucnost? Nejspíše žádná pozitivní.
        • To Jan:
          To je velice přesné, s tím souhlasím. Když se dřív musely číst knížky a psát a vyprávět obsah, učit se odříkávat básničky a odpovídat paní učitelce na otázku "co tím chtěl básník říci", když jsme si museli pamatovat a reprodukovat fysikální a matematické poučky a řešit matematické rovnice na papíře, ono to všechno mělo nějaký smysl. Dnes to není nutné, protože na všechno máme počítač, "blbé" a "chytré" telefony a tam se nám řekne co máme dělat. Samostatné myšlení se považuje za přežitek i ve veřejnm životě: ať nám vůdce řekne co a jak máme dělat a my to uděláme.
          • Jasně, ty jako Rom jsi chodil do pomocné, jak ses učil?? *15* *2* *1*
      • Bůh nic neřídí, možná dopomohl ke shluku částic po velkém třesku, ale to není tak jisté. Když by něco řídil, nemohl by dopustit další nespravedlnost církevních restitucí a další zlodějinu na daň. poplatnících.
        • On mi ten "tečka" ukradl nick a zjevně vyznává nějaké spiklenecké teorie o světové diaspoře, ke kterým já jsem skeptický.
          Ale nevidím nic nespravedlivého na tom, že se církvi vrátí disposiční právo k jejímu majetku, s nímž bude hospodařit, tj. také zajišťovat jeho opravy, údržbu, používat jeho výnosy na charitativní činnost potřebným v souladu s principy křesťanství. A pokud jde o Boha, církev učí, že Bůh nás nevede za ručičku, ale vytvořil Řád, určil nám v něm nějaký účel, sdělil nám co je pro nás dobré a co špatné a dal nám volbu svobodně si vybrat.
          Teorie Velkého Třesku jistě vysvětluje část skutečnosti. Ale polož si otázky jako Co třesklo, KDE to třesklo, PROČ to třesklo atd., tam už náš rozum nestačí.
          • A teorie velkého třesku? Taky pouze a jenom TEORIE, kterou nikdo nedokázal. Budu se ptát ústy ateistů a různých neznabohů: a ti, kteří tu teorii hlásají "tam" tehdy byli? Oni to viděli? Teorie, téze, teorie, názory...,- a kde je alespoň špetka jistoty v těch teoriích a názorech, o kterou bychom se mohli opřít? Tomu říkáme věda? Věda je od slova "vědět", ale zde se pouze domnívají. Nakreslit k tomu působivé obrázky, či vyrobit je počítačem zase podle teorií a představ... to je věda?
    • Nebál bych se přiřadit i našeho spícího knížete Schvarze z Bergu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit