Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A bylo by dobře v zemi české,kdybychom se vrátily před rok1989.To byly alespoň nějaké jistoty. (práce,byl klid a nekradlo se tolik).Stát byl bez dluhů. Ale co tahle sebranka udělala se státem je hrůza. UŽ ABY BYLA U MOCI KSČ!!!!!!! *5*
    • Pájo, ty si ženská nebo neumíš pravopis ? No asi to druhé dle posledního výroku.
    • Je u moci neustále, to ti to nedochází? *11*
  • I když jsem se byl nucen za komunistů,za jejich kritiku,prošlápnout až k soudu,tak bych jejich návrat k moci bral i za cenu,že bych se měl k tomu soudu prošlápnout znovu.Protože podle toho,jaký politický dobytek se po komunistech prolhal k moci a jak tuto zemi zbídačil,v porovnání s tím,pak byla čtyřicetiletá vláda komunistů tím nejlepším co nás mohlo potkat.Proto se bude muset mladá generace proti zde čtyřiadvacet roků vládnoucím lumpům zvednout a vypráskat je od koryt,pokud se Češi nechtějí navždy stěhovat ze současného životního prostoru.
  • Nejhorší na tom všem je, že opět polovina dementních ovčanů bude volit pravicové strany a straničky vzniklé účelově před volbami. Obávám se toho, když si přečtu preference jednotlivých stran. Bohužel, zatím to vypadá na plichtu mezi pravicí a levicí. A zase se obávám toho, že nic nového - pokrokového - nás po volbách nečeká. Zlatí komunisti, zlatý socialismus. Za komunistů se alespoň tolik nekradlo.
    • Napadá mne pouze jedna reakce: za komunistů kradl každý a ty asi taky ale málo, protože ti nový systém nevoní.
      Hnuse
      • Jen bych se zeptal kolik máš let a co jsi v životě dokázal, kromě blbého psaní.
      • Jsi blb, že ano.
  • Věřím v zákon o odplatě činů. Co tě tak kradousku může čekat? Nechtěl bych být v tvé kuži ani s těmi nakradenými miliardami
  • Hnusný pravičák Kraďousek, těsně před svým politickým SKONEM.
  • Před třemi lety je Miroslav Kalousek strašil složenkami, teď návratem před rok 1989, ale lidé mu už neuvěří.
    Návrat před rok 1989 je vlastně pokrok z dnešního středověku loupeživých rytířů z řádú ODS, TOP 09, Lidem, Zeleným, VV, a dalšího ksindlu sektářského.
  • Za vytunelování České rupubliky, lobisty, úplatkáře ap. mohou bohužel všechny pravicové strany které byly u moci. Tyto pravicové strany by měly také nést zodpovědnost za devastaci Českého průmyslu a zemědělství, školství, zdravotnictví ap.

    Pořád postrádám majetkové přiznání funcionářů, k lehce mabitým miliónům a majetkům.

    Takže pravičáci jestli Vám to nevadí, tak se chytněte za nos.
    • A co socani, na ně se zapomíná?? *16* *12* *11*
  • Kalousku, ty nám složenku, my tobě gilotinu. Na useknutí tvojí palice by stačil i fotovoltaický panel.
    • Jasem pro ale nejdřív ji vyzkoušejte na tom vašem uch y l á kovi zemanovi a jeho vůdcích - genitálním nájemníkovi falbrovi-filipovi, potomkovi loupežného vraha grebeníčkovi, geblsovskému ideologovi kovačíkavi a obdobných lidských zrůdách. No nebyl by to od zkušených vrahů jakými komunisti jsou ostuda, kdyby selhala. Tato planeta nikdy nepoznala větší lidské zrůdy než jsou komunisté.
  • Kalousek je demagogický žvanil který se hodí někde řečnit na pouti,ten člověk už dávno ztratil kontakt z realitou ve které se pohybuje běžný člověk.K němu už nemá cenu se vůbec vyjadřovat,bylo by to na román,který by se jmenoval LHÁŘ.Už mi nestojí ani za slinu.
    • Já bych byl moc opatrný. Není tomu zase tak dávno, kdy terčem různých "inteligentů a proroků" se stal vysmívaný ing. Josef Lux. Nemohli mu přijít na jméno, ale když zemřel, pak stáli minuty ticha, uspořádali státní pohřeb a mluvili o něm jako o politikovi třetího tisíciletí. Budoucnost ukáže žvanily a lháře i bez našeho ideologického žvanění a epidemie vzteku.
      • Je otázkou,kdo bude minulost hodnotit.Při skvělé rétorice se dá i s Hitlera udělat filantrop.Mně filozofické žvásty a komentáře nezajímají,činy jsou důležité.Generace,která dnešní dobu nezažije bude bohužel odkázána na velmi neobjektivní hodnocení nějakého ne-zaujatého publicistu.A v této zemi jich máme spoustu.Vždyt je to docela dobrý zdroj obživy,žvanit,žvanit a zase žvanit.Nechci tímto urazit skvélé a objektivní novináře,které táto země má ale je jich bohužel jako šafránu.
  • Kde se vylouplo dnes tolik hrdinských antikomunistů bůh suď.
    Malá připomínka časů minulých, od minoritního nevoliče KSČ a jednotné kandidátky NF za totáče (0,02% nás tehdy bylo).:
    Plná zaměstnanost, dokonce i s pracovní povinností pro cikány, rozvoj lázeňské péče, která dnes krachuje, stejně jako mnohé další, rozvinuté bezplatné školství s výsledky uznávanými i v zahraničí, bezplatná zdravotní péče, neexistence bezdomovců a žebráků, žádní ožebračení dlužníci postihovaní exekucemi, žádní okradení H systémem a krachujícími kampeličkami, žádní nešťastníci a zkrachovalé rodiny zásluhou propagovaného hazardu.
    Tak holt budu na tom zase obráceně a tentokrát volím KSČM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit