Přejít na výpis diskuzí
Těžká soda Kalouskovi. Poslankyně KSČM prozradila, co všechno udělá kvůli moci
10.9.2013 | red
139 příspěvků
-
No myslím si, že na tom nebudeme hůř, když zvolíme nové lidi - ti staří už tam sedí moc dlouho a jsou daleko od problémů normálních občanů. Dělali jsme za komunistů, děláme i teď, ale bohužel nezbohatli jsme, tak co. *3*
-
Tečko pochopils, kdo otáčí soukolím dějin? NWO - potažmo světová diaspora.
-
-
Je to utopie. Nelze soudit z dílčích aktů, co se jim v tom novém světovém pořádku povedlo. Mě tedy to připadá, že kromě bordelu vůbec nic pozitívního. Právo řídt svět má jen bůh a oni skončí jako Babylon !!! Povyšování se nad boha vždy končilo katastrofou !!!
-
-
Ano, povyšování se nad Boha vždy končilo katastrofou, jen znát dějiny! Jenomže je tu jeden problém: Před časem se objevila studie o tom, jak klesá intelektuální a duševní schopnost žáků a studentů. Kromě toho autoři této studie varovali i před tím, jak roste neschopnost našich lidí myslet. Člověk čte a vůbec nerozumí obsahu čteného. Slyší a neslyší. V tomto stadiu asi náš člověk moc nepochopí. Je jednostranně ideologicky naladěný, o čemž svědčí i to, že je schopen smést zákon, který se mu ideologicky nelíbí. O správnosti a obsahu zákona jej můžete přesvědčovat důkazy, které sice slyší a přečte, ale opět nerozumí obsahu. Je to pro náš národ opravdu veliké varování. Touto cestou se můžeme stát opět kořistí ideologie. Ukáže budoucnost, kolik čtenářů tento ohlas přečte a opět nebude vědět o čem je. Prostě mají uši ale neslyší, mají oči ale nevidí. Jaká nás v tomto stavu čeká asi budoucnost? Nejspíše žádná pozitivní.
-
-
To Jan:
To je velice přesné, s tím souhlasím. Když se dřív musely číst knížky a psát a vyprávět obsah, učit se odříkávat básničky a odpovídat paní učitelce na otázku "co tím chtěl básník říci", když jsme si museli pamatovat a reprodukovat fysikální a matematické poučky a řešit matematické rovnice na papíře, ono to všechno mělo nějaký smysl. Dnes to není nutné, protože na všechno máme počítač, "blbé" a "chytré" telefony a tam se nám řekne co máme dělat. Samostatné myšlení se považuje za přežitek i ve veřejnm životě: ať nám vůdce řekne co a jak máme dělat a my to uděláme. -
-
Jasně, ty jako Rom jsi chodil do pomocné, jak ses učil?? *15* *2* *1*
-
-
-
Bůh nic neřídí, možná dopomohl ke shluku částic po velkém třesku, ale to není tak jisté. Když by něco řídil, nemohl by dopustit další nespravedlnost církevních restitucí a další zlodějinu na daň. poplatnících.
-
-
On mi ten "tečka" ukradl nick a zjevně vyznává nějaké spiklenecké teorie o světové diaspoře, ke kterým já jsem skeptický.
Ale nevidím nic nespravedlivého na tom, že se církvi vrátí disposiční právo k jejímu majetku, s nímž bude hospodařit, tj. také zajišťovat jeho opravy, údržbu, používat jeho výnosy na charitativní činnost potřebným v souladu s principy křesťanství. A pokud jde o Boha, církev učí, že Bůh nás nevede za ručičku, ale vytvořil Řád, určil nám v něm nějaký účel, sdělil nám co je pro nás dobré a co špatné a dal nám volbu svobodně si vybrat.
Teorie Velkého Třesku jistě vysvětluje část skutečnosti. Ale polož si otázky jako Co třesklo, KDE to třesklo, PROČ to třesklo atd., tam už náš rozum nestačí. -
-
A teorie velkého třesku? Taky pouze a jenom TEORIE, kterou nikdo nedokázal. Budu se ptát ústy ateistů a různých neznabohů: a ti, kteří tu teorii hlásají "tam" tehdy byli? Oni to viděli? Teorie, téze, teorie, názory...,- a kde je alespoň špetka jistoty v těch teoriích a názorech, o kterou bychom se mohli opřít? Tomu říkáme věda? Věda je od slova "vědět", ale zde se pouze domnívají. Nakreslit k tomu působivé obrázky, či vyrobit je počítačem zase podle teorií a představ... to je věda?
-
-
-
-
Nebál bych se přiřadit i našeho spícího knížete Schvarze z Bergu.
-
-
Soudružka Konečná může tvrdit co chce ale pravda je taková, že Kalousek měl vždy v těch věcech pravdu. Že to podával lidu jemu vlastním způsobem je jiná věc. On totiž mezi českým lidem vyrostl a ví jak tam lidé mezi sebou jednají.
-
-
asi byl ve spatny skupine lidi ... kdyz je pro nej bezny chlastani, lhani a straseni (Reckem nebo slozenkama), on vyrostl, stejne jako Marecek Bendiku v pos(r)anecky snemovne
-
-
Velevazeni nevim jak vy, ale ja budu volit jedine KSCM. A vy byste meli taky. Tak jestli mne mate aspon trochu radi, tak mne poslechnete. Nebudte hloupi. Diky.
-
-
Já žil asi dodnes v omylu, měl jsem za to že do parlamentu lze voli jen lidi a ne komunisty. Komunusta přece není člověk - to je jen nepodařený potrat rudé č u b k y a bolševického bastarda.
-
Mám rád Not CSSD a proto také volím KSČM!!!
-
-
samozrejme si chytry kluk, ne jako ty modre palice. povesit je *16* *16* *16*
-
-
Aby sis se z komunistů náhodou n e p o s r a l, blbe. *16* *11*
-
-
ja ne, ale ty se strachy poseres az vyhrajou volby kriple *16* *16* *11* *11* *11* *11* *11* *16* *16* *12* *12*
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *11*
-
-
komu říkáš blbe ty totálně vylízaná palice?
-
-
Tobě, magore mentore. *11*
-
-
-
-
Komunista je 100x vetsi dobytek,nez jakykoli fasista.Proto se temto grazlum porad dari rozkradat stat,byt je pravdou,ze ze strategickych duvodu prerusili clenstvi v KSC a hostuji v tzv.demokratickych stranach.
-
-
Ano, komunisti zde vládnou už 23 let a všechno rozkradli. A vykradli i tvůj mozek. Teď ho máš vylágrovanej.
-
-
Chlapci a děvčata levice. Dáme ve volbách zbývajícím přihloupým omezeným pravičákům, kteří preferují pravičácké zlodějiny, lži a podvody, tolik na p r d e l, že se jen tak z toho nevzpamatují. Už se těším na jejich kvílení po volbách.
Později ale na levici začne zle. Protože jak je známe, začnou honem rychle převlíkat kabáty. A zase to tady budou k u r v i t, jako když byli u komančů. -
-
O tom vůbec nepochybuji, že tzv. pravičáci dostanou tak na p r de l, že se z toho už nevzpamatují. No taky kdo je volí? Příbuzní, pár uplacených kamarádíčků a pravda, pár pomatenců pubertálního věku.
-