Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je podivné že se problémy týkají jen tohoto etnika a to celoevropsky. Není slyšet o žádných sociálních problémech s Veitnamci Ukrajinci a jinými etniky. Školní docházku (povinnou) mají v ČR zdarma a přesto se jí neúčastní. Byty jsou jim přidělovány a přesto je brzy zničí.
    Proč? Atˇnám odpoví AI na otázku proč udělají z opraveného bytu chlív. Proč neposílají děti do škol. Proč jejich děti nevydrží pár hodin školní vyuky a ruší ostatní děti ve vyuce?
    Potom se nemůžou divit že bez kvalifikace nedostanou žádnou práci. Nebo jen špatně placenou nádeničinu.

    Naše republika je stále zmiňována jako rasistická. Ale náš stát nikoho násilně nevysidluje. A slyšeli jste někdy že by Francie byla rasistická??
    • Nemohu dat ve vsem za pravdu-jak s ukrajinci,tak s vietnamci jsou problemy-A JESTE BUDOU!Jedna se o vietnamske varny pervitinu,pestiren marihuany atd...
      Ukrajinska kriminalita neni zanedbatelna,i kdyz cikanska ji prevysuje! *12*
      • Psal jsem o sociálních problémech ne o kriminalitě. To jsou dvě rozdílné věci.
        • Ale i nejsou,ty veci se spojuji.I kdyz chapu Tve rozhorceni,ale cas vse ukaze.
          • No i většinová rasa páchá kriminální činy. Ale pokud si občan bílé rasy zničí byt tak že se v něm nedá bydlet, nikdo mu jiný byt nepřidělí a stává se bezdomovcem je sociálně vyloučeným a bydlí pod mostem, ale nemusí krast, to není automatické. A teď kolik jste viděl romů bezdomovců??
    • Naprosto přesné! Naši "milovaní" představitelé se nezabývají podstatou problému, ale obrací to ke svému obrazu jako dědictví minulosti. Přitom asi většina z nás, co si skutečně pamatují na dobu před revolucí vědí, že když makali, bylo s nimi normální soužití. A nikoho to nijak neiritovalo! Ale podmínky byly jasné: budeš makat, posílat děti do školy, bude vše. Jak ne, do báně a makat, makat, makat!!!
  • Je to pořád dokolečka, jako kolovrátek. A je to tím, že se neříká pravda. Nesluší se, nesmí se. Pokud ano, dostaneš po čumáčku a jsi rasista a extrémista. Budoucnost v tomto ohledu vidím černě, i když je dneska / zatím ještě / Bílá sobota. *9*
  • Deportovat tu pakaz smer Indie-zem jejich davnych predku.
    O nas mluvi vladnouci pakaz,jako o rasistech-ale nak zapominaj,ze nam daleko min vadi cernosi,kteri nekomunikuji s islamem...Takze s tim rasismem to bude trosku jinak-co myslite?
    • Současně deportovat tebe ne Severní pól. Jsi výsměch této společnosti. Nula!
      • Tebe zahrabat.Jsi zmrdka a *12*
        • ... Spasiteli myslíš to dobře, ale špatně jsi to napsal a tak se nediv těm reakcím *3* . Taky bych rád věděl kde je těch 38 % pracujících romů a kde to s nimi tak umí, že pracují *1* , asi jim nedávají takové sociální dávky jako u nás *10* .
  • Hlavní,k čemu bude muset většinová společnost cikány donutit,je,aby si vyráběli tolik potomků,kolik dokáží svojí prací uživit.Jejich představa,že oni bbudou bezhlavě potomky vyrábět a většinová společnost je dobře živit,vezme rychle za své.Pro většinovou společnost bude problém uživit potomky svoje.Na živení potomků cikánům ,nebude žádná chuť.
  • Takové ústupky a vyjímky, jako má tato z "vlastního domova" svými vlastními lidmi a z těch samých důvodů co dnes.. vyštvaná, parazitní, necivilizovaná tlupa a to po celém světě, které se prostě jako "kastě" nechce dělat a jen parazitovat, nemá žádná jiná.. a je to spíše ke konstatování, že diskriminovaný je každý, který musí vynuceně tolerovat a ze svého platit "soužití" s nimi, které by se mělo dávat všem jejich zastáncům a ochráncům s pokryteckými a lidsky pokřivenými názory za trest, aby toto poznali v každodenní praxi, jako čistý fakt a holou pravdu, bez možnosti před tímto utéct i mít "státní ochranku"a mít vůbec možnost se nějak proti tomu bránit , bez nebezpečí ,aby sami nebyli nařčení z "rasismu" o kterém však nemůže být vůbec žádná diskuse, protože tito parazité mají dost pomoci na to,aby už dávno !!!...mohli všeho toho co se jim stále nabízí z prostředků všech ostatních využít ke své civilizaci a zlepšení svého života, což však dlouhá staletí a to všude na světě nedělají oproti jiným, kteří jsou už dávno před nimi...Naopak pomoc je v ukončení jakékoliv pomoci na úkor těch co se snaží a vše dokonce platí i s vědomím, ža takto vlastně okrádají vlastní rodiny a svou zemi, ve které žijí , pracují a i tak musí tuto nespravedlnost trpět i s jinými menšinami, které si však pomoci dokáží a jde jim to..Je třeba nazývat věci pravým jménem a nebát se toho.Protože je to prostě pravda !
    • O kolik Romů jde konkrétně. Proč říkáte všichni. Není to tak a měl by jste to vědět. Já pracuji s lidmi ve špatné sociální situaci a kupodivu mám o hodně víc uživatelů z české společnosti. Navíc do této skupiny se propadá stále víc osob, rodin. Ti, kteří žili z dělnických platů a o zaměstnání přišli už vyčerpali všechny rezervy a propadají sítem sociální politiky opravdu stále častěji. Je to smutné, ale tak je to nastavené. Navíc, to je celoevropský problém. Není to jen o Romech. Je to o sociálně slabých a myslím, že bude hůř.
      • Proti tomu neříkám ani slovo, protože to je vážná a smutná věc, jako téma dnešní doby. Tématem je však diskriminace cikánské menšiny po celé Evropě, která už tu parazituje dlouhá staletí a skutečně nikdo o takové nikde nestojí a po pravdě si s nimi ani nikdo neví rady..Chudým lidem, kteří se dostali do zlé situace je samozřejmě třeba pomoci, ale tito skutečně až na holé vyjímky pracovat nechtějí a nebudou vzhledem tomu co dostávají od státu, což pak schází právě těm co by si pomoc zaslužili, ale pro ně už jaksi "ze zákona" tak nějak nezbylo...Tak to prostě je. Každý má, ale jiný názor a to s úctou respektuji..
  • Ale pěkný domek a hezky upravený dvorek to má cikánská rodinka na ilustračním fotu. Nevím, proč se pořád někdo snaží cikány předělávat, když oni mají již geneticky zakódované žít na smetišti a většinou si i sami to smetiště vytváří. Pak není divu, že normální lidé vedle nich žít nechtějí.
    • A lidé, kteří na jejich zhovadilý způsob života upozorňují, jsou označeni jako extrémisté a nacisté.
      • ... ale ty nacista jsi, ubožáku
        • Tak teď jsi mě odhali a navíc pokořil *1*
  • EU pořád něco vymýšlí,tak se divim proč již nepřišla s tím,že tomuto etniku koupíme kus země, tam,kde je ji dost. Někde na dálném východě a všechny tam vystěhujeme. Všem se nám uleví a oni budozu mít konečně svoji vlast a nebudou se cítit diskriminováni.Jednu nevíhodu to pro ně bude mít,budou se muset postarat sami sobě co dát svým dětem najíst a kde složí hlavu. Takou tu dámičku co tu má na starosti cikány a jejich problematiku bych tam s nimi pro začátek poslala,aby jim vysvětlovala,že záleží jen na nich co s nimi bude. Já osobně už mám dost toho,že tu žijí z míc nebo vašich peněz. Věřím,že pro jejich dobro, by každý občan unie na tak dobrou věc dal i stovku,už jen proto,že by se konečně mohl svobodně nadýchnout.
    • Nápad je to bezesporu dobrý, ale Dálný východ je pořád moc blízko, zase by přikočovali zpátky. Ale určitě bych hlasoval, aby byli vysazeni na kterémkoliv místě světa, na němž do 30 minut po jejich příjezdu proběhne jaderný test. Snad by testovací zařízení nestihli rozkrást...
      • To by stihli. A navíc je to nehumánní. Ale jakýkoli dostatečně velký ostrov by byl dobrý. Aby byl tak daleko od pevniny, aby se to nedalo doplavat. Pokud možno teplejší podnebí. No a aby tam rostlo něco, co se dá jíst, nějaké ty kokosy a tak...
    • Vesnice vedle Černobylu jsou prázdné a jak jsem viděl v televizi jsou tam ještě původní obyvatelé.Třeba taková Kanada ,Austrálie by je určitě vzala.U Indie jejich působení by byl problém .Doufám,že je Kocáb nebo Džamila případně ta nová ani nevím jak se jmenuje jak je bezvýznamná jim nedá politický azyl,abychom se líbili EU.
      • V Kanade je uz neberou, uz prisli na to, co jsou zac a mlati hlavou o zed, ze je tam vzali. To same Britanie a take Australie, co patri Britum. Ale Kocab by si je mohl ubytovat na te sve luxusni farme, na kterou si nakradl z privatizacnich fondu. Dzamila by jim mohla varit, aby se chudaci mali nemuseli namahat. *15*
  • At si clenove obou organizaci vcetne jejich vedoucich molochu jdou pekne bydlet mezi sve utiskovane milacky a pomahaji jim ze sveho. Pokud tohle prezijou, tak potom muzou prehodnotit ty sve nehorazne bludy, co davaji na odiv. Vzdyt ze se be delaji pekne vo.y. Ono se to pekne keca od zeleneho stolu ve vytopene luxusni kancelari!!! Fuuuuj!!! Jdu blejt. *16* *16* *16*
  • EU tlačí na to,abychom cpali do cikánů hodně peněz a tak byli dříve kolonií Západu,zvanou Česko.Všechny lumpy,kteří nás do EU zatahli,je třeba odporážet,za vlastizradu,na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
  • Co kdyby se opravdu dohodlo, že dostanou území a založí si vlastní stát. Jejich různé Romské iniciativy po celém světě by možná měly tento záměr mít jako svou prioritu. Izrael se také takhle znovu vytvořil.Nemyslím to jako ironii, ale bylo by to řešení hlavně pro ně. Znám několik Romských rodin a vážím si jich a to bydlím v Ústí nad Labem.Jinak budou problémy , takhle by se to vyřešilo, Jaký na to máte názor ?
    • A myslíte, že by těch cca 20% slušných Romů stačilo uživita ten zbytek státu???!!!
    • Vlastní stát se absurdita ! Kdo by dal peníze na rozjezd a hlídal, že budou využity jen na chod státu. Stejně by tam někteří žili jen tak dlouho, dokud by bylo z čeho a pak by se zase vrátili ke svým chlebodárcům.
    • Izrael se takto vytvořil... a Židé zůstali v diasporách dál. Jenom si v Palestině vybudovali jaderný arzenál... *5*
    • pro : Pakrý. Zřejmě jediné rozumné řešení. Jen škoda, že to takhle neřeší Brusel. Vždyť už je dávno jasné, že mají problémy v každé zemi a šťastní nejsou nikde. Všude se cítí diskriminováni, i když mají různé výhody, o kterých se ostatním může jenom zdát. Mít svou vlastní zem, kde by mohli žít po svém, by měl být jejich cíl.
    • Cikánský stát by potěšil spoustu lidí, ale jeho sousedé by asi nadšeni nebyli. A to je problém - kde takový stát vytvořit? Z tohoto náhledu by se jako nejvhodnější jevil ostrov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit