Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle rybník na kterém pluje náš titanik neozdraví občasná výměna části kapříků v něm, protože se všichni noví nakazí od těch starých *7* Takže rybníček vypustit , kapříky poslat do kafilerky, rybníček dezinfikovat a zasypat a s lopatama v rukách vykopat nový. S kapříkama "nepolitikama", kteří se budou starat, aby bylo v rybníce čisto, zdravě a dalo se tam dýchat.
  • Bylo by potřeba pro všechny nostalgiky zřídit rezervaci v duchu roku 1948 - 1989 se vším co ktomu patřilo, aby si to mohli sklerotici připomenout a vychutnat.

    Je třeba přestat brečet a začít se snažit.
    • A že se nesnažíš!
    • Jan Werich měl pravdu !!! Lidská hloupost je věčná. Nikdy nad ní nemůžeme zvítězit, ale nikdy nesmíme proti ní bojovat. Připomínka pro autora předchozího příspěvku, aby si měl raději říkat: Zatím je to ještě dobré. Asi jako muž, padající z nejvyššího patra mrakodrapu, který si v každém patře tuto větu opakuje...
      • malý doplněk - nesmíme přestat proti ní bojovat , překlepy se stávají....
    • Někdo píše vážně a frustrovaně, někteří to zlehčují.... Největší strach mám vážení ne z ekonomické krize, ale s vlivem radikalizací pohledů se bude hledat viník, že nastoupí zase nějaký tatalitní režim. Fašismus i komunismus nastoupili právě v té době , kdy to vbylo pro tyto dva totalitní režimy optimální. A vše bude zase na mnoho desítek let v.....
  • Tak to už aby se to potopilo! Ale nemyslete si že současní vládcové, ti zloději, lháři, tuneláři, korupčníci.. od toho půjdou tak snadno a lehce jako komunisti v r.89. Kdepak, tihle používají a budou používat mnohem zákeřnější zbraně a narozdíl od komunistů v r.89 nebudou váhat střílet do lidí aby udrželi to co uchvátili, to se klidně vsadím, je to mnohem horší sebranka a jsou všeho schopní jen aby se udrželi u koryt a neztratili nic z toho co za dvacet dva let nakradli. Však uvidíte už brzy, dějiny jsou neúprosné.
  • Bodejť by se netančilo, podívejte, jak studovali naši vlivní:
    http://www.mezera.org/articles.php?article_id=5002
  • Plně souhlasím se slovy Hajzldědka, také jsem ten blábol nečetl do konce, protože opravdu nic neřeší. Myslím, že drtivou většinu národa v této době nezajímá minulost, ale to jaká je kritická situace v současnosti a vyslovím kacířskou myšlenku, že by nebylo od věci oprášit Marxův "Kapitál", protože nelze donekočna vyplácet nereálné mzdy a odměny v bankovnioctví, státních podnicích, různých poradců, analytiků, platy primátorů, úředníků a podobně a ti kdo vytváří skutečné hodnoty(dělnická lůza), tak ti jsou na tom nejhůře.
    • Souhlas, on totiž Kapitál je mimo nás snad všude jednou ze základních učebnic ekonomuů, kteří to nechtějí přivést ke krizi. A paní Dr. Dvořákové - má pravdu v tom, že v té době nešlo působit na cokoliv mimo KSČ! Jen členové měli tuto "výsadu", i když jim to nebylo nic moc platné. A ještě něco, nebýt této dámy, tak se možná u nás dají studovat univerzity z gauče za pár minut! Byla to jejjí komise, která zrušila fakticky tzv. práva v Plzni, ona osobně měla odvahu s tím jít do sdělovacích prostředků. A úplně na závěr - jedním z prominentů minulého režimu byl V. Klaus, nejen že byl také na stáži v USA, ale také například 17. listopadu 1989 byl ve Vídni a v televivzi obhajoval principy perestrojky!
  • Souhlasím s hajzldědkem.A žádám komunistobijce ať si po 22 letech ujasní,že zde naší vinou byl tzv.samet,tj.převrat lidí u KSČ a vlastně odstranění starých vládnoucích dědků viz.prognostický ústav výplod teoretiků Klaus atd.Ta Dvořáková se nebojí na rozzdíl od některých poukázat na ten marazmus.
  • Já to píši na internet už více roků.Že bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Také začíná masověpřibývat lidí,kteří mě dávají za pravdu.
  • Jožismarjá zase Dvořáková a její analýza společnosti...to se dycky zasměju...naštěstí už není tak často
    • Vcelku běžný názor nevzdělaných hlupáků, kteří nebyli schopni žádnou školu vystudovat a tak dospěli k přesvědčení, že ani žádnou nepotřebují, aby všemu rozuměli. Říká se tomu, že "snědli Salamounovo hovno", a tím se stali svěrovou moudrostí...
  • Člověče,probuďte se.Podle Vás je to co se děje OK a svádět to na komunisty to budete ještě 50 let.
  • Komunistka Dvořáková je typickým příkladem toho, že se Česko dosud nevypořádalo se zločinnou KSČ. Komunistka Dvořáková svým členstvím ve zločinecké organizaci přispěla k tomu hlubokému mravnímu marasmu národa. Teď vystupuje jako svatoušek a tváří se jako spasitel. Žádná omluva, žádná pokora. Ano, to jsou vlastnosti komunistů. Je z nich na blití.
    • Anonyme - kde máte Vy omluvu a pokoru za dvě světové války rozpoutané za vydatného přispění tzv. buržoasie - jinak mamonářský podnikatelů včetně přizpění schválení Vatikánem. Proti Vám byli komunisti beránci.
      • hahahahaha...tak to sem eště neslyšel tuhle teorii...je podobná té o protokolech sionských mudrců, to bude ze stejné dílny... Čoveče, Vy se probuďte a nešiřte bludy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit