Přejít na výpis diskuzí
Tlustý Kim dostřelí nejen do Ameriky, ale i do Česka
30.11.2017 | Pavel Jégl
90 příspěvků
-
Tak to byste taky nebyl daleko *14*
-
Když se přebere Becherovka, tak se zdají lecjaké sny.
-
Ten americký radar by tady už stál nebýt proputinovských kolaborantů.
-
Myslím, že je nejvyšší čas vyprášit tlustému Kimovi kožich.
A potřeboval by to i zakrslík Putler:
Češi hrozbu ze strany Ruska podceňují, říká generál Petr Pavel
https://video.aktualne.cz/ze-sveta/cesti-politici-hrozbu-ze-strany-ruska-zlehcuji-rika-general/r~9e28babad5a511e7be860cc47ab5f122/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-1&redirected=1512082465 -
aby se vám netrefil rovnou do vašich vy-sezených tlustých zadnic ! *1* *1* *1*
-
Pevně doufám, že to není zase mediální masáž, za kterou bude vystrkovat růžky obnovení úsilí o ten emerickej radar, nebo co to tady chtěli stavět proti Iráncům (čti Rusům). To že Kim dostřelí i na Prahu, když to zvládne do Washingtonu, není žádný objev. Jen jaksi tyhle komentáře zapomínají na jednu maličkost. Poslat střelu prakticky po rovnoběžce (i když po balistické křivce) na druhou polokouli je podstatně jednodušší, než ji poslat přes severní pól a ještě se trefit. A taky je to přes pól podstatně energeticky náročnější. Při odpálení rakety směrem na východ disponuje střela i nezanedbatelnou "rychlostí", kterou jí dodává rotace Zeměkoule stejným směrem.
-
Tvl. Jegle nechceš to také sdělit těm, kteří nechali zdevastovat proti jaderné atomové kryty po minulém režimu a ponechali si jen ty pro sebe. Jedná se o MO - Parkanovou, Bartáka, Stropnického apod., přitom vyhazovali finance za blbosti, na tunely a pro svůj prospěch. Cvičila se zákopová válka v Litvě místo řešení úkrytů pro vlastní občany a nyní se bude zřejmě nacvičovat šnorchlování v Japonském moři, že? Do KLDR však doplavou břichem vzhůru už jen ti vydezinfikovaní ozáření jaderným spadem.
-
Amerika má v kalhotách dokud za Kimem stojí Rusko a Čína.
Manévry stíhaček co předvádí Rusko vůči USA by si USA vůči Rusku nedovolila ani omylem.
Rusko má navrch a USA jen trapně přihlíží. Proto si psychopat KIM-McBůček může odpalovat klidně 3x denně. Ale takhle to nikdy žádný média nenapíšou. Média ve finále McBůčka glorifikují.:-) -
soudruhu BTW, klikej, klikej *15* *15* *15*
-
21. dubna roku 2015 prezident Zeman prohlásil, že jeho snem je, že v budoucnosti bude Rusko členem EU a pokud se to někomu nelíbí, může se na to dívat pohledem, že EU vstoupí do Ruské federace a výsledek bude stejný.
-
jsem tu zase stará parta, perfííííído
YEAH !!! -
Sajmonovi už zase hrabe
-
Da, mám erekci
-
*14* *14* jen pionýrský šátek *14* *14*
-
co máš na sobě ?
-
*14* *14* Ja, naturlich *14* *14*
-
no jo juro, ze všech demokratických chatů tě vypráskali jako prašivého psa, tak ti zbylo Tiscali *15*
-
souhlas, mám stejný ruský názor
-
mě se líbí jaké mají tady na tom Tichcali profesionální nadpisy, takové údernické, jako za bolševika,je vidět kdo to vede, banda zmrdů
-
tlustý Kim, tlustá raketa, tak to máš ráda ? *3*