Přejít na výpis diskuzí
Topkařka Pecková uzemnila sněmovnu: Důchodci jsou prý na strádání zvyklí
5.5.2012 | Michal Polák
152 příspěvků
-
Od roku 1954 jsem pracoval.Sociální a zdravotní pojištění platil.Daň ze mzdy byla 32%.Za komunistů jsem si mohl dát k jídlu co hrdlo ráčilo.Nyní,jako důchodce,mám brambory s mlékem a někdy i s tvarohem třikrát do týdne.Po zaplacení bydlení,topení,elektřiny a dalších poplatků a daní,které navíc neustále rostou,už nebude ani na ty brambory.Podle jakési pravicové dojnice se budu sytit naplněnou duší!
Jen tak dál,zlodějští pravičáci.Preference komunistů rostou.Es kommt der tag,řekl Topolánek. -
-
souhlasím. Jen pro zajímavost fakta o hospodaření pravice
Za roky září/ 2006 - květen/2011 pravice dluh zvýšila o 750 miliard! To je 100% navýšení dluhu za pouhých 5 let, církevní rozkrádačka za 200 mld mafiemi ods=top=vv, -
Absolutní blábol!
-
Nic ve zlém,ale tipoval bych ty brambory kvůli cholesterolu a ne penězům.Moji příbuzní,známí s důchodama si jedí co zdraví a chut dovolí,na vyskakování to není,ale v pohodě.I našetří,jen to nechce bejt rozežranej *3*
-
-
Neuvěřitelné, paní přísahala na hada- lékařský symbol při promoci. Stejně tak jakýsi ministrant zdravotnictví. Prosím, proč mohou být ve funkcích takoví křiváci. Ano je třeba si připomenout, že sametová revoluce nebyla o ideích, ale o majetku. ksč si připravila děti s význačných členů - přesčase, papá tunela, čalfíka, servilní malou sovičku atd. Je třeba je posunout tam kam patří, za řeku HÁD.
-
Paní doktorka je u mě zcela bezcenný člověk.Ostatně v její straně nevidím jediného jiného než ona.
-
-
To ty jsi zjevně drahokam :)))
-
-
Na uskrovňování jsem si zvykla.Ale na aroganci,bezohlednost a hloupost našich politiků si nějak zvyknout nemůžu!
-
židum co byli v koncentraku bych nedal nic.ty se nauěili prakticky vubec nejist. co vy na to pani poslankyne.co jste za človeka jste normalni zruda.......pan kniže ma dobrou partu.......
-
Duchodci si plati pojisteni na duchod,ze z onech prostredku je placeno rozmnozovani cikanskejch parazitu je vec ministerstva prace a socialnich veci.
Svym zpusobem se jedna o kradez ze strany ministerstva,tzn.i statu! -
Přála bych všem poslancům, aby vyžili ne z průměrného důchodu, ale např. z průměrného platu, na který 2 třetiny zaměstnanců nedosáhnou, alespoň rok . Pak by se možná chovali lidštěji.
-
ASI NEBUDE NÁHODOU,ŽE V LAVICI VEDLE SEBE SEDÍ LAUDÁT S PECKOVOU.Kráva s volem.V chlívech to tak bylo odjakživa.Český chlív není vyjímkou.
-
Zrůdnost.Správně v 89 to bylo sametový dnes bychom je měli chytit za zadky a naházet do Vltavy.Lidé výzva, ač jsem nebyl nikdy v KSČ a nevolil budu je nyní volit jediná cesta jak se zbavit tohoto marasmu, který je živ jako parazit na nás všech.Fuj. *12*
-
není to tak dlouho co pronesl jeden člen britského parlamentu daleko menší ho¨vadinu a druhý den skončil co by poslanec, skončí tahle krá.a taky? *16*
-
-
U nás stačí, když se za takovou poslankyni-lékařku někdo omluví. Ona to přece tak zle nemyslela, to my všichni jsme to špatně pochopili.
-
Takovej Rath pronáší jednu hovadinu za druhou a je tam pořád. A nejen Rath.
-