Přejít na výpis diskuzí
Topkařka Pecková uzemnila sněmovnu: Důchodci jsou prý na strádání zvyklí
5.5.2012 | Michal Polák
152 příspěvků
-
říkám si antiparoubek,jsem hloupý,nemytý,malého vrůstu,mdlého rozumu a ještě ke všemu s velmi malým přirozením,tak se mě nedivte,že si aspon tady-(kde nikdo nevidí,jaká jsem to ale kreatůra)-mohu léčit svoje mindráky,tak se na mě nezlobte,já za svoji hloupost ani nemohu a musel jsem požádat ošetřovatele,aby mě opravil hrubky v textu,tak snad je to dobře napsané.
-
-
OK.To hovori za vse.
Skoda,ze osetrovatel ma na starosti vice tak dusevne nemocnych lidi,a nemuze Te porad hlidat. *7* -
-
Právě, nejvíc času stráví ošetřovatel s tebou.
-
-
Ale no tak,uz bys mel tahnout do mauzolea na Zizkov,a neobtezovat.
Ono se da telo blbe balzamovat,kdyz je nakazeny syfilidou,co?
Kde si to lapil?Od Lenina,nebo Musoliniho? *1* *12*
-
-
-
To víme taky...
-
máš tam chybu, blbe, ve 3. pádě je mně, ale hlavně na mě (4. pád) nereaguj
-
-
A věta začíná velkým písmenem... Jo, taky končí tečkou. Nebo to není věta?
-
-
Gusto, to mi pouze ukradl nick jeden pořádnej primitiv :)))
-
Není to věta, je to kejhnutí husy!
-
-
Nemas taky Lues,jako Tvuj neslavne znamy jmenovec?
-
-
-
ty tupá krávo,jdi říct tomu svýmu kašparovi,at ti dá hned přes rypák a hlavně mazej spát,tady nemáš co dělat
-
-
-
Přežili jsme komunismus, přežijeme všecko!
-
Když sme vládli my tak sem mněl důchod 30% průměrné mzdy. Teď mám důchod 45% průměrné mzdy. Kam toto spěje? A eště ze mě udelali kapitalistu protože ten družstavní byt je teď můj a musím platit daně.
-
-
Ale Česky jsi se nenaučil do teď co? Bulíku. *1* *1* *1*
-
-
Tak mi to nedalo a ještě musím připojit. Lidé, rozumní spravedlivě rozhořčení lidé, opravdu musíte vyhánět čerta ďáblem? Opravdu musíte nahražovat špatné ještě horším? To si skutečně myslíte, že v minulosti tak strašlivě "osvědčení" komunisté tenhle stát zachrání? Běda pošetilým. Začínám mít pocit, že současní politici to se starými lidmi myslí vlastně dobře. Když vymřou hladem a na nedostatek lékařské péče, alespoň se zachrání před hrůzami druhého komunismu. Proboha, uvažujte přece!
-
Já se mám dobře!
-
-
ja také
-
-
dnesni duchodci urcite umi zit skromne..ti to zvladnou..horsi to bude s dnesnimi "tahouny ekonomiky" v produktivnim veku, co ziji na dluh a neumi pracovat..hlavne, ze maji na benzin, cigara, internet a telefon, ale co do huby uz nee...takze chodi na demonstrace *12*